Soligt?

På väderkartan igår visade de bara stora solar här i söder, men jag ser bara moln?

Jag har ändå tusen andra saker att göra än att sitta och njuta i solen! Sitter här med en massa papper som ska skickas, lämnas eller fyllas i...måste även få tag på någon som har en fungerande skrivare så att jag kan skriva ut lite papper att fylla i och skicka iväg... någon som har? Jag betalar!

Har precis läst en såååå rolig nyhet på Matildas blogg =) Gratttttiiiiisssss!!!!

Varför hamnar jag alltid här eller på Facebook när man ska göra viktiga/tråkiga saker.....:P

Helgen var skoj! Fredagen blev lugn. Jag och Leia gick bort till Sara en sväng och fikade lite när boysen tränade. Mysigt :) Lördagen spenderades i Målilla/Emmenäs där vi umgicks med kusiner med familjer och systrar med pojkvänner och lite mera släkt :) Kroppkakor slank det ner några med! och rätt många andra kakor...:)
Pappa kom förbi på kvällen sen. Eftersom Leia träffar honom så sällan brukar hon va rädd för honom, men hon drack sin välling i hans famn.... tyckte det var fint faktiskt. Påminde om hur bra pappa han var när vi var små :)
När vi körde hem stod en älgtjur på kanten av vägen. Daniel såg den inte (han körde), men jag hade ögonen med mig, tur det! Leia sov då tyvärr, hon är ju besatt av älgar för tillfället, men igår åkte vi till Kosta älgpark och kollade på massa fina älgar. Det tyckte hon om! Och vi med :) Riktigt fina djur det där.
Sen på kvällen kom Sara och Danne så åt vi tacos och kollade på film.

Nu borde jag inte sitta här längre!
Så jag ska gå och snyta mig, näsan rinner... göra lite te och sen fortsätta med tråkigheterna!
Ha en bra dag och hoppas solen tittar fram :)

//E
Kommentarer
Matilda - Nu med Bebis i magen ♥

Svar - haha ja det är nästan så jag själv sitter med tårar i ögonen, Tack så hemskt mycket för grattiset! =) Lilla bebisen är beräknad till den 23 mars än så länge men vi har inte varit på ultraljud än, så vi får se. Jag vill GÄRNA vet vad det är för kön, men det vill inte B. Så jag får helt enkelt försöka övertala honom!. Just nu mår jag bra, men det går i vågor, ena stunden kanon andra helt botten!. kram kram

2010-10-05 @ 06:22:09
URL: http://ombytlig.blogg.se/
Matilda - Nu med Bebis i magen ♥

Svar - Det var faktiskt ingen som visste om att vi försökte få barn så länge, inte ens våra föräldrar. Det har varit en väldigt lång och ensam resa. Men nu är vi på väg! =)

2010-10-07 @ 17:57:40
URL: http://ombytlig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0