Sovmorgon

Igår sträckte jag ryggen, var nog en blandning av jobbet och att jag lyfte upp Leia på rutschkanan flera ggr, kände hur det värkte i ryggen efter det. Sen när jag hade vilat middag med Leia så kunde jag knappt komma ur sängen! Man känner sig helt handikappad när man knappt kan röra sig utan att det hugger till och värker...

Så idag är jag hemma frånjobbet och vilar ryggen. Tog sovmorgon till kl 10!!! Minns inte när jag sov så länge sist.... måste varit när jag ammade Leia, då brukade vi ju ha våra sovmornar när pappa Daniel gått till jobbet :)

Kanske glömt skriva att jag nu jobbar 55% som lokalvårdare här i Nybro. Passar mig perfekt just nu. Borde börja träna bara så man inte förstör ryggen helt och hållet!

Nu ska jag försöka fixa lite middag, blir nått enkelt idag ;)
//E


Leia och getterna på barnens gård :)

Love

Efter att ha sett (tjuvkollat på avsnitt 3) Desperate housewives sitter jag med tårar i ögonen och bara ÄLSKAR min familj så otroligt mycket. Daniel och Leia, utan er vore livet...jaa....rätt meningslöst! Jag är så lyckligt lottad att få ha er. Vill aldrig förlora er...

Tänk vad en sån serie kan göra med en hehe....

Nu ska jag hinna ta ett bad innan det är dax att hämta Leia på dagis. Imorgon är det jobb igen, men bara 2,5 timmar :)

"Baj baj" som Leia säger!
/E

Soligt?

På väderkartan igår visade de bara stora solar här i söder, men jag ser bara moln?

Jag har ändå tusen andra saker att göra än att sitta och njuta i solen! Sitter här med en massa papper som ska skickas, lämnas eller fyllas i...måste även få tag på någon som har en fungerande skrivare så att jag kan skriva ut lite papper att fylla i och skicka iväg... någon som har? Jag betalar!

Har precis läst en såååå rolig nyhet på Matildas blogg =) Gratttttiiiiisssss!!!!

Varför hamnar jag alltid här eller på Facebook när man ska göra viktiga/tråkiga saker.....:P

Helgen var skoj! Fredagen blev lugn. Jag och Leia gick bort till Sara en sväng och fikade lite när boysen tränade. Mysigt :) Lördagen spenderades i Målilla/Emmenäs där vi umgicks med kusiner med familjer och systrar med pojkvänner och lite mera släkt :) Kroppkakor slank det ner några med! och rätt många andra kakor...:)
Pappa kom förbi på kvällen sen. Eftersom Leia träffar honom så sällan brukar hon va rädd för honom, men hon drack sin välling i hans famn.... tyckte det var fint faktiskt. Påminde om hur bra pappa han var när vi var små :)
När vi körde hem stod en älgtjur på kanten av vägen. Daniel såg den inte (han körde), men jag hade ögonen med mig, tur det! Leia sov då tyvärr, hon är ju besatt av älgar för tillfället, men igår åkte vi till Kosta älgpark och kollade på massa fina älgar. Det tyckte hon om! Och vi med :) Riktigt fina djur det där.
Sen på kvällen kom Sara och Danne så åt vi tacos och kollade på film.

Nu borde jag inte sitta här längre!
Så jag ska gå och snyta mig, näsan rinner... göra lite te och sen fortsätta med tråkigheterna!
Ha en bra dag och hoppas solen tittar fram :)

//E


Höst är vackert

Idag är en riktigt fin dag. Höstlöv, solen skiner, härlig frisk höstluft... love it!Jag har tyvärr blivit riktigt snuvig och har haft huvudvärk hela natten, men ingen feber i alla fall, skönt det!

//E

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0