Dit måste man ju åka

Tack för tipset Petter! SKATTSKRINET i Örsjö... tänk att det fanns en sån butik där, hade jag ingen aning om! Får bli en söndagstur dit framöver ;)


Hmm... lite för många värktabletter?

Såg detta nyss på Ellen: En tjej som fått smärtstillande hos tandläkaren...jag skrattade halvt ihjäl mig haha...



Who who who who who´s in the hoooouse...JC... haha....

//E

Känner igen mig

Satt precis och läste Katrin Zytomierskas blogg. Jag gillar inte henne egentligen, men jag har följt henne de senaste 2 veckorna eftersom hon gått över tiden som jag gjorde och nu blev hennes förlossning så lik min. Lång och jobbig och slutade med akut kejsarsnitt. Hon fick infektion i livmodern, jag i armen. De trodde ju att jag fått i livmodern med men som tur var hade de fel. Men här kan ni läsa----> Katrin

Det är så roligt när hon skriver att hon ammar konstant och gör hon inte det så gråter hon...känner igen mig så mycket!! Tänk va allt var nytt och konstigt och man visste INGENTING! En ny liten person låg och sög mjölk från ens bröst, bara en sån sak! Weird... men vilken gåva :)

Nu är Leia 9 månader och jag lovar, tiden tills hon fyller 1 år kommer gå så fort... tiden får gärna gå sakta nu. Jag trivs :) 

Idag upptäckte jag hennes 5 tand! Till vänster om vänster framtand uppe (intressant va? haha)
Och igår köpte vi en "Lära gå vagn" till henne. Hon vill helst att vi går med henne, men hon har testat i alla fall. Roligast var väl när jag körde runt henne i den hehe...

Nehe nu ska jag väcka de andra 2 som ligger och snarkar inne i sängen. Kalas nästa!

//E

Mors dag

Idag har jag blivit firad på mors dag för första gången. Snacka om att det kändes konstigt! Men underbart :) Min Daniel och min Leia..vilka guldklimpar!

När jag skulle ta upp Leia i famnen hade hon ett kuvert i handen. "TILL MAMMA!". Bara det fick ögonen att tåras hehe.. Jag öppnade och Leia hade skrivit lite själv och gjort ett handavtryck (med lite hjälp av pappa såklart hehe)...



Nu har man ätit en stabil frukost med som min kära familj ordnade med... senare idag blir det kalas för Elias som fyllde 2 år igår. Men nu ska jag ta det lugnt när Leia sover... :)


Grattis alla fina mammor!
//E

Allt!

Om någon någonsin skulle vilja köpa mig en present, då har jag ett hett tips. ANNALUNDA TING Ojojoj, jag vill ha allt! SÅÅÅ mycket fint....älskar lantligt, shabby chic och antikt.

Nu: Kaffe!
Hej!//E

Hmm...vad hände?

Skrev ett långt inlägg tidigare idag men det verkar aldrig ha publicerats! Skumt och dumt.

Jaja, så kan det bli.
Var på BVC idag. Nu väger Leia 7760g och är 69,5 cm lång :)

Precis när jag skulle gå ut i solen förut började det ösregna! Snacka om typiskt... men fick ju en promenad i solen innan i alla fall.

Ikväll har det dammsugits, plockats med disk och tvätt och förberett lite med packning tills imorgon. Då drar vi till mor och systrar. Systrarna fyller 20 respektive 16 år! :)

Nu ska jag unna mig lite chips...hmmm..jag har unnat mig något varje kväll den här veckan! Men så är det ibland. Gott ska det va!

Måste ju bara skryta lite om min dotter med tsss... hade en mycket trevlig sköterska på BVC idag och hon var SÅÅÅ imponerad när Leia vinkade hejdå när vi gick och att hon reser sig upp själv redan...*stolt mor*

Nehe, trevlig helg!!!
//E

17 maj

Helgen har varit bra. Varit både lugnt och fullt ös!

Inatt fick Leia feber och hosta och det blev knappt någon sömn för nån av oss... jag sov ca 2 timmar. Inte tillräckligt! Jag skulle haft Eddie idag, men nej, det går inte. Leia är gnällig och har inte sovit något alls på förmiddan idag (!!) Nu är det ju lunch snart och hon ligger i sin säng men,  hon sover inte... hostar och "pratar"...

Mitt huvud värker och jag är så trött.

Japp, idag blev det ett gnälligt inlägg. Men ni som har sjuka barn kanske förstår mig? Känns ju som att det går några friska dagar sen är man där igen. Snor, hosta, feber, gnäll....

Nu ska jag väl försöka få i henne något att äta, vilket inte är helt lätt. Hon vägrar ju när hon inte är pigg... 2-3 skedar sen är det kört.

Hmm...hon kanske somnade? I så fall lägger jag mig en stund med.

//E

Lugnet har kommit...

Jag föll till slut för frestelsen och gjorde en kladdkaka... Men jag såg till att förtjäna den först. Städade köket minsann.

Daniel är på speedway och Leia sover. LUGNT och SKÖNT...

Nu ska jag prata lite i fånen... Godnatt på er. //E

8 månader

Leia är nu 8 månader och det rullar på! Hon lär sig massa nytt hela tiden. Hon härmar oss när vi säger saker. Igår sa hon vovve hela dagen :) Nemo är här...

Hon klappar händerna, extra mycket när Bolibompadraken dyker upp på tv´n eller när hon blir extra glad, t.ex. när Daniel kommer hem från jobbet :)

Hon kryper på sitt lilla sätt, går i alla fall väldigt fort nu! När hon vill stanna så sträcker hon upp rumpan i vädret och sen välter hon sig i sittställning :)

Igår ställde hon sig upp helt själv i spjälsängen. Hon har ju ställt sig upp innan, men då har hon klängt på oss så då har vi ju hållt i henne. Men går klarade hon det helt själv! Men när jag fick fram filmkameran så slängde hon sig bakåt och sen var det bara gråt....typiskt!


Jaa, vad mer? Hon är världens goaste unge helt enkelt! =)

Hon har numera ett eget sovrum. Vi har gjort om klädkammaren till barnkammare. Gäller att vara kreativ när man bor litet och spara pengar till hus. ORKA flytta till en trea och SEN till hus, det orkar inte vi! Så då fick det bli så. I söndags kväll målade vi väggar och tak i ljunglila och nu står hennes säng och hennes lilla byrå där inne... ska upp ett draperi (måste bara köpa tyg) istället för dörren, lite väggdekorationer som jag beställt, en lampa och en spegel. Duger helt klart som sovrum åt en liten prinsessa!

Bilder kommer när jag donat klart! =)

//E



elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0