Äckelvarmt

Jag gillar INTE den här värmen, för mig får det gärna vara svalt hela sommaren... BLÄÄÄ!!!

Vi har dörrar och fönster och allt som går att ha öppet på kvällarna och nätterna. Ändå ligger man utan täcke och svettas... idag är det molnigt, men det är sådär jobbigt åsk-kvavt i luften istället...

Jaja, klaga klaga klaga.... finns ju de som har semester nu och är glada för värmen. Kul för er! Jättekul...verkligen.....

Var hos BM igår. Magen mätte 33cm, hjärtjluden låg på 140 och jag vägde 62,4 kg. Fortfarande lågt blodtryck.

Vårt badrum blir skitsnyggt. När vi kom till lgh igår kväll hade de lagt golvmattan och satt upp vägg...hmm..mattan? också..bara bården kvar! Och lite rörmokeri grejs... imorgon får vi nog handfatet och spegelhyllan.

Just nu är vattnet avstängt i lgh så jag kan inte städa!!! Jobbigt... jag som hade planerat att städa idag, imorgon och få upp alla grejer..... jag ska ju ha kalas i helgen! Men det löser sig...på nått sätt =)

Bara en vecka kvar till festivalen! Spelschemat har kommit och det såg bra ut... ska bara gå och glida runt, kolla de banden/artisterna man gillar och sitta i en brassestol med en kall.....cola. Och njuta av livet och kolla på alla galna människor runtomkring =) Kan åka hem och sova hos mamma när man vill, perfekt...!

Nu ska jag tvätta lite och lägga mig en stund i skuggan....//E

Im in shock...

Kungen av Pop, Michael Jackson är död.... 50 år.... måste smälta detta....

Blääää

Megaförkyld är man nu. Helt täppt i ena näsborren och den andra bara rinner det ur... har haft feber inatt och lite idag. HATAR att vara sjuk när man har såååå mycket att fixa med och så är det ju vackert väder man vill njuta av. Låg i skuggan med Nemo en stund när febern gick ner för jag höll på att smälla av av värmen...

Hoppas ni slipper vara sjuka! =)

Daniel är ute i lgh och tapetserar sista rummet, hallen. Får se hur mycket han hinner, tror inte att någon kunde hjälpa till idag tyvärr, då får jag så sjukt dåligt samvete när jag inte pallar hjälpa till =( Men men, imorgon vägrar jag vara sjuk!!!

Jag får spunk av att inte ha ett eget hem, egen säng och kunna gå ut på stan när jag vill och behöver... det MÅSTE bli klart innan jag tar in på psyket! En dag till sen är det helg och då ska vi tusan jobba ihjäl oss i den där lgh!!!!

Nu ska jag snyta mig för 183759 gången idag...hej svejs!

Snart händer det...

Vill bara säga att min mobil är helt konstig. Har sett att några av er som läser här har försökt skicka sms eller mms men just nu är den bara knäpp.... jag har ju beställt en ny, men den har inte kommit än! Tycker det är dåligt att det tar sån tid, men men, jag får stå ut lite till...! Bara så ni inte tror att jag ignorerar er, jag kan inte ens öppna meddelandena =/

Jaha så fyllde jag år i lördags med =) Fick en kokbok med medelhavsmat, riktigt läcker framsida, av Eve och Henke. Av Elin fick jag ett snyggt somrigt gravidlinne och svarta gravidshorts, perfekt! Av mormor, Gerty och Stig och mina svärföräldrar fick jag pengar =)

Jag ska ha kalas sen när vi flyttat in, blir troligtvis nästa helg. Ska bli kul att bjuda hem familjen m.fl. till vårt nya hem =)

Idag lånade jag bilen på förmiddan och åkte in till Nybban. Lämnade en nyckel till Nybro Golv, de ska göra om vårt badrum med början på måndag, kommer bli kanonfint! Sen köpte jag Nemo-mat, gick till banken och klagade för jag har fortfarande inte fått mitt nya bankkort efter 3 veckor! Dålig stil... Handlade nässpray på apoteket (ja jag är med förkyld) sen hämtade jag posten "hemma" och sist men inte minst använde jag 350 kr av mina födelsedagspengar på Ria second hand =) Köpte ett superfint gammalt "handfat", som ett litet skåp med ett gammalt fint porslinsfat ovanpå. Tänkte jag ha i köket bara för att det var så sjukt snyggt! Bergis från 1800-talet....

Nu ska jag fixa mat, sen blir det kalas hos Daniels kusin..!
//E

önskelista

Min önskelista:

Snygga kok/kak/drink böcker (som jag ska ha på tavellister i köket)
Pengar till hatthylla/skohylla
Erik Hassles album (borde ha kommit?)
Gravidlinnen i olika färger
Massage (gravidmassage då va..)
Uteblommor till uteplatsen
Presentkort: Ikea, Lindex, babyproffsen eller H&M

Hej hopp

Igår var jag hos barnmorskan igen. Tur att hon vet vilken vecka jag är i (även att hon är förvirrad!) för jag har ingen koll nuförtiden... men jag är i v 31! Går in i v. 32 på torsdag.

Nu väger jag 62 kg och magen putar rakt fram, väldigt mycket =) Mindre än 2 månader kvar nu....weeee!!! Läskigt, spännande, skönt, oroligt, roligt, häftigt....jaa, säg någon känsla jag inte känt inför det! Men det kommer säkert bli bra allting. Men ibland kan jag fortfarande tänka, "Jag ? Morsa??".... Men det ska nog gå det med ;)

Jaha, nu sitter jag i ett hus i Västeräng som inte heller är mitt... typiskt. Men väldigt fint och jag känner mig väldigt hemma hehe... Vi har sovit här i 2 nätter, men inatt blir det hem till Nemo i Kristvalla igen.

Igår torkade jag ur alla skåp och garderober och när Danne kom så satte vi upp nästan alla luckor. Ulrik kom och hjälpte till att tapetsera så nu är köket fördigtapetserat med! Yay! Kakel, bänkskiva och teglet kvar i köket, sen tapeter i hallen, och så ska Fidde fixa med elen och SEN kan vi ta mig tusan flytta in! Jaa, lite städning med kanske, men det går fort ;)

Känner mig peppad idag, har fått ny energi känner jag. Härligt!
Att jag blir sådär yr i bollen och mår lite illa och nästan svimmar beror mest på mitt låga blodtryck sa BM igår. Så har jag fortfarande lågt blodvärde med, fattar inte att det inte går upp...  så jag ska helst va i rörelse eller vila. Inte stå i köer eller jaa, bara stå upp...för då blir jag sådär konstig.

Ha en fin dag..! //E

the dog issue

Nu är mitt hundvaktsproblem löst. Tack vare Mikaela, min räddande ängel! Får hoppas att det går bra imorgon, jag är ju inte borta länge, så det ska nog gå fint. =)

LÄNGTAR så mycket tills lgh är klar. Är så trött på att vara här ute i skogen utan egen bil, man blir så låst. Har samlat på mig massa ärenden igen som måste göras, så det får bli imorgon när jag är i stan. Får skjuts ut innan Annica ska till jobbet.

Om/när, vi köper hus så ska det vara cykelavstånd in till stan...det har jag i alla fall kommit fram till. Visst, man kan ha 2 bilar med, men ändå skönt att kunna ta en cykeltur och handla lite eller göra andra ärenden.....

Nu kom D hem! Hejhej

Hjälp, någon?

Kan någon snäll och ledig själ vara hundvakt åt Nemo mellan ca. 9.30. 11.00 imorgon förmiddag?
Vet inte hur jag ska lösa det, planeringen gick åt skogen =/
Hör av dig om du kan ställa upp, jag vore sååå tacksam!
//E

Pengar, i love...

Har haft 9 kr kvar på mitt konto i ett par dagar nu så blev väldigt, jag menar VÄLDIGT glad när jag kikade in på mitt konto och såg att skattepengarna hade kommit. TACK TACK TACK! Välbehövliga.

Sitter ute i K-valla och får inget gjort. Men snart ska jag få låna bilen (När Annica är tillbaka) och åka in till Nybban och uträtta lite ärenden. Får inre stress av att veta att det finns massa att göra och så kan man inte göra det... men nu ska jag fixa lite i alla fall!

Update on the lägenhet:
Stommarna till garderober och köksskåp är grundmålade, skitsnyggt! Men vi ska ju måla dom en gång till med den riktiga färgen. Ikväll blir det nog.... och sen är det ju alla köksluckor och garderobsdörrar kvar med, samma procedur. Dörrarna är färdiga och fint vitmålade plus alla dörrkarmar...

På torsdag blir det lite tapetserat igen. Går sakta framåt, men man ser hur fint det kommer bli nu! Då blir man lite mer taggad =)

Jag känner att jag glömmer skriva viktiga saker och det är tråkigt att jag inte kan lägga in bilder... min mage växer ju som tusan, jag har svårt att böja mig ner nu. Det här är sista veckan jag jobbar, jag blir trött på 10 minuter och helt yr i bollen, så jag ska ta det lugnt nu. Bara fixa med lgh och sen lata mig....

Nu hinner jag inte skriva mer. Måste kolla till hundarna som busar där nere!
//Milla

Tjenna!

Vi är lite hemlösa för tillfället egentligen. Men har man så goa och bra vänner som vi har så kan man visst inte vara hemlös =P

Just nu sitter jag i Pukeberg i ett helt nytt hus.... men det är ju tyvärr inte mitt hus då, men men...hehehe.... inatt har vi sovit hos Annelie och Fredrik, kanonsnällt att vi fick det. Ni vet att vi är såååå glada att ha er som vänner! Ni ställer upp så mycket.... TACK tack tack......!!!!

Idag var jag och träffade M från Nybro Golv kl 8.00, han skulle höra av sig om ett pris på badrummet.. sen har jag ringt Nybro Elnät och sagt upp mig, men hon var lite sur för det skulle man visst gjort 14 dagar innan flytt. Jag har haft lite annat i huvet! men men, till slut blev hon lite snällare och gladare... så nu är det gjort.

Ska ringa HSB om att få namnskyltar på vår postlåda med...
Och hämta mitt nya körkort..
Fixa nytt bankkort på banken..
Hämta ett par skor från HM som jag väntat på sen februari, äntligen har de kommit!
Gå en runda med Niccie =)
Laga lite mat...
Köpa hundmat till Nemo, nu har jag ju en cykelkorg så jag slipper gå och bära på att...
Sen ska jag hämta en sak på Nybro Foto och Ateljé, men då måste jag ha bil...får bli imorgon!
Kvällsjobbet.

Det går framåt i lägenheten, men det tar ju tid när man ska renovera ALLT. Ikväll ska Fidde och Bosse vara där och dona =) När ens kompis farsa kommer och hjälper till, då....jaa va ska man säga hehe... mer än TACK!

Nu ska jag sätta igång med dagen. Skriver väl om nån vecka igen skulle jag tro.
//Emilia

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0