Paus

Blir en bloggpaus på obestämd tid för min del. Om något riktigt spännande händer lovar jag att berätta om det, men annars ses vi senare i sommar eller till hösten. Tack för att ni läser! //Love E

Leeeeeeeeeeedig!!!

Känner ett pirr i magen! Ett pirr jag inte känt på länge... HÄRLIGT!!! Nu är man ledig i 3 dagar plus resten av denna dagen. Åååh va skönt!!!

Idag ska vi ta motorcykeln till Målilla och fira mormor som fyller 80 år, GRATTIS!!! Tror inte vi sover över hos mamma, det beror lite på... hur fullbelagt huset är! Och lite annat med....

Imorgon är det Kalmar som gäller, fy tusan va skoj det ska bli!!! Jag känner mig riktigt laddad :)

Igår kväll åkte vi först ut till K-valla och fikade med Daniels päron, Hannah, Jonathan och lilla Elias. Mysigt var det! Sen ringde Marcus och frågade om vi ville komma och hälsa på dom, ingen tvekan där hihi... så nu har vi träffat lilla Liam! Huuuur söt som helst var han... sååå liten och mycket hår på huvudet hihi... supergullig :) Kändes dumt att vi inte hade med oss någon present, men vi var ju oförberedda, men present kommer senare Mikaela! :) Så fick vi kaffe där och Daniel åt tårta... tack för en trevlig kväll, det var mysigt!

Nu ska jag förbereda mig  för denna dagen... ha det underbart i solen alla trogna läsare!
//E

Tack Gud för AC´n

Det blir varmt i vår takvåning vill jag lova! En riktigt bra investering är vår AC. Annars hade jag inte klarat av att vara här inne idag...  Men ute är det ju underbart!

Nu har man tvättat, lagat mat, fixat bort kalk från duschen, dammsugit och plockat iordning lite... det som skulle göra att det ser fint ut här inne är om Daniel kunde plocka undan sina kläder och att vi kunde lämna Eves bord och stolar hos dom för vi har ju köpt nya nu.... Men de är på Öland, vet inte när de kommer hem igen...och Daniel plockar inte undan om man inte tjatar på honom och det orkar jag inte.... jag är inte hans mamma! haha.... han brukar plocka in sina kläder nån gång i månaden, men dagen efter ligger det nya kläder framme.... så det är som det är! Dagens I-lands problem typ...

Lääängtar till fredag!!!!!


Tätort på en slätt  <-----LYSSNA, så vackert...

Sol igen!

Underbart att solen skiner!

Igår var jag i Kalmar en runda. Tyvärr fick jag inte med mig någon dit, men det kanske var lika bra för då kan man gå och titta i sin egen takt och då hittar man oftare det man är ute efter. Fast...lite sällskap hade varit trevligt hehe...

Hittade denna söta klänning på Åhléns för 219kr

Och så blev det lite presenter till Daniel. Jag skulle kunna köpa saker till honom för flera tusen om jag hade! Det är så roligt. Synd att inte han är likadan haha....

blä

Drick inte Selecta mjölk! Usch va dåligt!

Faith faith faith

I gotta have faaaaaith....

Fått en låt på hjärnan!

Jaha nu har man jobbat sina 3 timmar. Denna veckan blir det nog inte mer än 3 timmars dagar tyvärr, men tur att det är fint väder då!

Tänkte åka in till Kalmar en sväng. Daniel fyller år snart. Han får Winnerbäck biljetten av mig, men tänkte köpa något mer... får se vad det blir.

Lämnade Leo i K-valla igår...efter nån timme får vi ett sms från Annica att Leo kommit hem med en stor sork...suck....inte konstigt han får mask....han äter bara massa möss när han bor där ute!

Nu blir det dusch, äta och åka! See u....!


George Michael.... har din mamma stickat tröjan?

Thevoice.se

"Jag trrrror jag dööör..." eller vad säger du Emmy....=)

Har jobbat med  en kvinna från Göteborg i 2 dagar nu och man blir ju påverkad haha...hon har humor(såklart, hon är ju göteborgare=P )och sen dialekten....så himla go!

Hört lite rykten om att Mikaela har fött en son?? Jag har inte hört nått direkt ifrån dom så jag vågar inte skriva mer, men Grattis grattis om detta stämmer! :)

Snaaaart är det Lasse konsert! Åååh va underbart.... har fått med lite folk också, gutt ju! Jimmy, Danne och Sara och kanske en till som jag glömt namnet på haha.....fler som vill hänga på? Boka på ticnet.se... 25/7 insläpp kl.18.00, Skälby, Kalmar! Jag har tagit ledigt hela den dagen. Mormor fyller ju 80 dagen innan, så jag sover nog i Målilla då...om man får plats.

Här är några bilder från en av konserterna i slottsruinen i Borgholm...var det 2005? Think so.
 Frida E, Emmy och Eve, på väg dit!
Anna, Idde och Lars
Lars Winnerbäck helt enkelt

Nu är min katt pigg och kry. Det märks när han får rycket och jagar sin svans och  mig!... Han är för rolig....

Vad ska man käka idag då????

Reine

Idag har min pappa namnsdag. Grattis pappsen..!

Muchos tankar i huvudet idag. Trött med så det blir ju inte bättre av det.

Men jag har jobb och det är jag glad för. För jobb betyder caaash.....och det behöver man ju! Fast denna månaden får jag ingen lön..tur att man har sparat lite pengar så man klarar sig.

Skriver nog mer sen. Nu ska jag laga mat...

Lucky?



Rainbow rasade ihop!

För 2 år sen var Daniel och jag i Göteborg och hade en myshelg. Vi gick bl.a. på Liseberg. Vi åkte bergbanan.. dagen efter gick den sönder. Vagnarna åkte bakåt i full fart i uppförsbacken.... vi klarade oss...
För lite mer än en vecka sen åkte vi Rainbow på Liseberg. Nu har den brakat ihop... är det tur eller vad är detta?

...........

The question is, what is a manah manah??
The question is, who cares!!

//Mupp Milla

..........

Idag känner jag mig muppig.

Helgen som var

I fredags var jag supertrött, men försökte verkligen att hålla mig pigg och glad. Daniel trodde att jag var tjurig för att jag inte orkade nått, men jag var bara såååå trött. Vi hyrde "Morgan Pålsson" och gick bort till Fidde å Annelie, skrattade gott åt filmen och pratade och hade det najs. De skulle upp rätt tidigt dagen efter så vi traskade bort till Jimmy vid 11 12 nån gång.. vid det laget var jag mega trött, men höll mig vaken ett bra tag till... men sen slumrade jag till i Jimmys soffa. Vaknade när Daniel sa att han skulle bjuda upp Sam till oss på whisky! Haha... nej, det gick jag inte med på! Ni som vet vad som hände sist förstår mig....
Gick väl hem vid 3 nån gång... sen lördagen åkte vi ut till djuren. Bestämde med Eve och Henke att vi skulle åka till dom i Borgehage, men sen hittade jag Leo i källaren helt utslagen så vi kunde inte lämna honom.

Han skrek när jag lyfte upp honom. Han verkade ha jätteont i bakdelen, han kunde knappt gå. Jag började ju tjuta och ville åka in med honom.. men vi la honom i fåtöljen och gav honom vatten och grädde... mat ville han inte ha...
Jag gick upp och kollade på internet vad det kunde va för fel på honom. Vi tror att han blivit påkörd eller slagit sig hårt på bakdelen. Och att det blivit nån muskelinflammation eller nått sånt.. för han kunde röra benen, inget såg brutet ut, men han kunde inte hoppa och gick i slowmotion..... igår va han lite piggare, men låg mest och vilade. Vi avmaskade honom med för han var jättemager och pälsen såg helt dassig ut.... tog med honom hit och idag mår han bättre, men han ska få vila ut här några dagar till.... han rör sig nästan helt normalt nu. Det är när han ska hoppa upp i sängen som han inte gör som vanligt...

Han blir nog bra. Katter har ju 9 liv sägs det. Nu är väl ett av dom förbrukat...

Nu har jag jobbat klart för idag, har hela denna soliga dag ledig, härligt! Ska tvätta med, men ska nog ut en runda på stan nu, har lite ärenden.

Ha en solig härlig underbar dag!!!!

Pigg...NOT...

Jag dör va trött jag är... illamående! Blä.

Idag har jag jobbat från 05.30 till 14.30, alltså 9 timmars städning varav 4,5 timmars dammsugning!!!...i sträck.... det var inte kul. Men blir bra lön så tyst nu på dig....!

Husvakt i helgen igen. Jag var väldigt tveksam för man blir så uppbunden med djuren, men när jag tänkte lite på hur mysigt det är när Leo ligger och sover på ens mage så fick det bli ett JA. Men man behöver ju inte vara där ute hela tiden, man kan ju hitta på nått annat med!

Nu är Emmy i Helsingborg :) Lasse spelar sin första konsert där ikväll på Sofiero.. sen är turnén igång! Shit va skoj för henne... hon har pass till alla konserter!....Jag ska köpa till Kalmar tror jag.... ville helst gå i nån roligare stad men nu är man ju lite uppbunden med jobbet så man kan ju inte bara dra iväg hur som helst. Men det blir nog kul där med :)


Gäääääsp....

Osten

Idag har jag städat hos en teater/film kvinna som heter Suzanne Osten. Uttalas Ååååsten....


Namn: Suzanne Osten

Ålder: 63 år

Gör: Teater- och filmregissör, konstnärlig ledare på Unga Klara, Stockholms stadsteater, professor i regi vid Dramatiska Institutet.

Aktuell: Regisserar 1500-talsdramat Edvard den andre av Christopher Marlowe på Unga Klara/ Stockholms stadsteater som har premiär den 13 mars. En föreställning för både ­vuxna och ungdomar.

Lite coolt ju! Hon var jättetrevlig och hade ett fint sommarhus.

ELVIS

Me like Elvis! Mmm...vilken go musik alltså!

Idag har jag varit inne i kassavalven på banken...ojoj, liiite coolt. Skulle städa bakom minuten/bankomaterna med, men vågade knappt damma, allt var typ larmat! Och när jag skulle dammsuga innan de öppnat valven åt oss fick jag inte gå för nära dörren för då gick larmet! Man var VÄLDIGT försiktig hehe...

Hon som jag jobbar med är snäll å söt, skönt det! Man vet ju aldrig innan hur det kommer bli, men jag tror det kommer funka kanon. Imorgon ska jag iväg och städa ett hus med en annan tjej efter banken... det var nån filmregissör från Stockholm som beställt jobbet..ska bli intressant att se vem det kan va!

Här kommer lite blandade bilder från Fotö och Hönö!




Här kommer en bild på ett hus jag tyckte var sååå fint! Och ett som var 4 våningar och supercoolt!



Enjoy the pictures!

Bloons

Nu har jag suttit framför datorn i flera timmar!! Och inget vettigt har jag gjort...jag har spelat bloons! Man blir tokigt beroende... har man börjat så MÅSTE man fortsätta.... det är kul men börjar bli trött i huvudet nu!

BLOONS TD 2  <------------beroendeframkallande!

Daniel har ju nytt jobb nu. Känner på mig att man inte kommer få se så mycket av honom tyvärr! Det är ju synd. Men bra att han har jobb. Imorgon börjar jag med på nytt... får se hur länge det varar då hehe...

Hälsade på Juste förut på DV. Förstår inte att hon vill va kvar där nu. Hon förtjänar ett bättre jobb!

Hittar inte kameraväskan...så kan inte lägga in bilderna... får fråga Danne när han kommer... fast då kanske jag sover...

Sov Gott Vänner!

Home again

Efter en vecka i Göteborgs vackra skärgård är jag hemma igen. En aningens brunare är jag med, gutt ju!

Kommer nog lite bilder när jag orkar lägga in dom.

Gick upp halv 6 idag, dödstidigt!! I alla fall när man har haft semester och bara slappat och sovit ganska länge på mornarna. Men skulle bort till städbolaget som ville träffa mig, så det var bara att stiga upp! Så jag fick lite jobb 4 veckor framåt...ska städa ihop med en annan tjej/kvinna som jag inte träffat än. Hoppas det funkar bra.

Appropå städning...när jag stod inne på Willys i morse så gjorde HS Städservice reklam, det var där jag jobbade förut..och Carola och Catharina var med! Jag höll på att skratta ihjäl mig där för mig själv haha... Carola gick och släpade på sin dammsugare haha...och Catharina gick typ med sin städvagn och såg rätt full i skratt ut...jättefånigt, men kul hihi....

Nu ska jag gå och få mitt arbetsgivarintyg från DV...Later!

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0