Leia 3 år

Den 29 augusti fyllde familjens stjärna 3 år! Firades med familjen och paket och tårta såklart. Tjejen har hela våren velat ha en BAMSETÅRTA, men 2 veckor innan kalaset ändrade hon sig...nu var det HELLO KITTY som gällde. Självklart ska hon få bestämma hur tårtan ska se ut en gång om året så det blev som hon ville! :)
 
 
 
Vi bakade bullar med rosa pärlsocker, chokladbollar med smält choklad och kladdmuffins med topping!
  
....så fick hon ju till slut sin röda cykel... =)
 


Äppletskänken

Idag blev även ett sidoprojekt klart! Äppletskänken är numera vit och kommer stå i vardagsrummet när allt är klart... :)
 
 
D slipade  och grundade den och jag målade klart den, teeeeaaaamwork!! =)
 
 

Golvet klarrrt!

Äntligen är golvet färdigmålat!
 
Först slipade vi bort lacken
sen grundade jag 2 ggr
täckfärg 1 gång
parkettlack 2 ggr!
 
Får se hur länge det håller sig fint!
 
Leia bjuder på en grimas! =)

Äntligen valt tapeter! 

 
Det blev 2 st tapeter ifrån Boråstapeter- Lilleby serien. Den med hjärtan ska vi ha på en vägg där fönstret är och den rödrutiga på de andra väggarna! Kommer bli tjusigt....!

Lite bilder!

Den här äppletbyrån blir ett senare projekt, den har stått här på Brånen tidigare när Daniels farmor bodde här och nu har den hittat hem igen :) Men nu ska den bli viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit....of course ;)
 

Små projekt

Har lite grejer jag håller på att slipa och måla på. Den här stolen hade min mamma i sitt rum när hon var liten, nu ska Leia få ha den bredvid sin säng som nattduksbord!
 
Här tar jag bort gammal färg.
 
Här har jag även slipat den.
 
Nu är stolen grundmålad och om några dagar ska den vara helt klar :)

Sista färgstrykningen

Strök på ett lager av "ready" färgen igår, nu ser det riktigt snyggt ut! Nu måste man vänta 2-3 dagar innan man lackar eftersom lacken är vattenbaserad och färgen oljebaserad. 
 
 
 

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0