hmm...

Sitter och försöker få tag på Jenny, men verkar omöjligt. Mobilen verkar avstängd och hon svarar inte på det jag tror är deras hemnummer...suck...

Jag har försökt skicka en kommentar till Mikaelas blogg också, men det går inte heller.... men om du läser detta: Ni får jättegärna komma till k valla ikväll och grilla lite!

What to do...får väl vänta tills hon svarar helt enkelt! Hatar att vänta!! Jag är ju klar och vill åka nu...

SOL

Va härligt det var att vakna upp i ett hus idag. Ta lite blåbärssoppa och gå ut och sätta sig på altanen med hunden vid fötterna och katterna som ligger och solar sig i varsin stol...åååh va härligt! Såna stunder gör mig lycklig!!

Tyvärr sov vi inte så bra inatt, varken Daniel eller jag, men så är det väl när man sover nån annanstans än i sin egen säng :)

Nu sitter jag hemma i lägenheten och äter frukost. Jag tänkte duscha och fixa iordning mig här så jag slipper ta med alla prylar jag har dit bort... sen ska jag mata hästarna, de 2 som är sjuka...hmm.. den ena är jättestor!! Men jag fick kasta in höet i boxarna sa Daniel haha...så det ska nog gå bra!

Morgonpromenaden med Lotus var galen. Som vanligt! Han är en vildhund... jag släppte honom lös på en åker och han drog iväg som en gepard alltså.... sen kommer han i samma fart rakt emot en! Jag skulle kunna skriva en bok om de där djuren, finns så mycket roligt att berätta, men men....ska inte tråka ut mina läsare!

Men måste bara säga en rolig sak. Leo är ju typ som en liten hund i sättet. Igår när vi lekte med Lotus och kastade iväg en leksak och han skulle lära sig att vänta på att han fick springa och hämta den, då när Lotus var lydig och väntade så sprang Leo dit istället haha....åh vad vi skrattade... haha....en katt som apporterar en leksak som är lika stor som han själv :)

NOG OM DETTA! Ikväll blir det grillning, ni som vill får komma :)

Plain white t´s

Ännu en fredag! Ingen partystämning idag, men det får bli en lugn helg helt enkelt. Skönt ibland!

På måndag vet jag inte om jag ska gå till jobbet. För den nya smartgubben som tar över caféet då har inte ens presenterat sig för mig eller sagt nånting om jag får fortsätta jobba...blir så irriterad. Säger han ingenting idag heller så skiter jag i att gå dit! Så skulle Juste också göra sa hon. Dumma gubbe...! BLÄ!

Fick lite lön idag. Hälften gick till räkningarna.. i hate money :(

I helgen ska vi bo i Kristvallabrunn with the animals. Jag skulle egeeeeeentligen åtk ut nu och rastat Lotus, men Anders och Annica hade inte åkt än för Marzan, en häst, hade blivit sjuk så de var tvungna att vänta på vetrinären och sånt....

Inatt får man sova med kooooolLeo igen! Mysigt!

Love him!

På lördag ska jag nog till Kalmar eller Ölands köpstad med Jenny och lilla Elise. Så kommer lillsyrran Ellen med tåget så då ska jag hämta upp henne för hon ville självklart träffa djuren i helgen med hihi...:)

Måste bara inflika att Hanna var oerhört pigg igår för att ha fött ett barn samma dag! Det enda stället hon sa att hon hade ont på var handen där droppet hade suttit haha...hon är rolig... så vill jag också ha det om jag får barn nån gång :)

Nehe, ett välbehövligt toabesök nu och sen lite frukost!

//Milla

BEBISfeber


stolt pappa!


Stolt farbror :) Jag lovar.. nu kommer Daniel snart vilja ha en unge!


Hjälp, hur gör man typ... Ovant!

Wohoo!

Nu är Daniel farbror!! Hanna och Jonathan fick en liten pojke i morse. Elias!!! Jättefint namn :) Ååå va roligt för dom!!! Grattis grattis!!!

Obs. Gammal bild. Får hoppas att de är gladare nu än på bilden hihi....

Äntligen!

Igår, efter en stressig dag på jobbet, gick jag äntligen en seriös lång promenad i skogen med min syrra. GUTT! Känns i låren idag vill jag lova. Sov inte så länge idag heller. Jag hålle på att bli normal igen. Skönt.

Den här veckan har varit seg! Har bara jobbat kvällar, hatar det. Tycker om att ha jobbet gjort och sen är man ledig resten av dagen... men men... får ta det man får!

Igår kväll kollade jag och min älskling på film. "Nära och Kära"..den var rolig. I love Uma Thurman.... och han var rätt söt med den där andra...pojken....

SOL IDAG!!!

I Hennes Skor

Igår kollade jag på I Hennes Skor. Hade inte sett den innan! Den var hur bra som helst... både skrattade och grät! Jag vill ALDRIG ALDRIG ALDRIG  förlora mina systrar... älskar er så grymt mycket!! Började tänka en massa dumt efter filmen.. usch! Ni får aldrig dö, bara så ni vet!


Nu sitter jag här igen. Jag är en soffpotatis... men nu har jag ont i magen så då är det ok att slappa... men kanske blir en promenad lite senare... ska kolla med Jenny om hon kanske vill ses en stund imorgon fm... har ju inte träffat henne på ett tag nu!

Later!

a walk

Idag har jag rört lite på mig. Jag å Danne tog en promenad till Madesjö och sen handlade vi lite på Kvantum och på willys. Jag måste röra mer på mig. Jag har ont i ryggen och blir trött för ingenting!! Känner mig som en gammal kärring... men imorgon ska jag ut med Niccie i alla fall! :)

Nu ska man jobba några timmar snart. Får förmodligen vara kvar ett tag till på DV efter ägarbytet men vet inget säkert. Dåligt att inte kunna säga hur det blir tycker jag!

Nu skulle jag kunna somna hur lätt som helst... vad är det med mig?

............

Trött. Blev väckt av telefonen idag. Brukar inte sova så länge, men blev sent inatt... och både jag å Danne hade sovmorgon så vi hade inte ställt klockan. Så min chef väckte mig hehe... fick börja 12 istället för 3 idag. Bra med mer timmar men jag var så sjukt trött. Inte inställd på att jobba så det blev lite stressigt!

Helgen var skön. Bara umgåtts med familjen och ätit alldeles för mycket gott... härligt!

Min moster skickade över kortet på oss kusiner från i påskas. So here it is....



Lånade lite filmer av Emmy så nu ska jag nog kolla på I Hennes Skor med Cameron Diaz...!

4 minutes

Leo mår bra så nu ska han hem till de andra djuren. Han har haft fnatt idag! Gnällt och skrapat på dörren...så märks att han är piggare!

Ut på stan och köpa fästingmedel om jag hittar något som inte är farligt för honom...och sen drar jag!

Byebyebye

Ny låt

Strimmor med Lasse W. Trallvänligt!

Imorgon åker jag och syster till mamma och småsyrrorna. Vi ska försöka få in en cykel i bilen med... men det borde gå! Knöla... :)

Min katt mår inte så bra. Igår kräktes han 2 ggr, inatt 1 gång och imorse när jag gett honom mat så kräktes han igen! Jag blir jätteorolig...såklart! Men jag har kollat upp lite nu och man ska inte ge honom mat på 24 timmar...stackarn! Sen ska man testa att ge honom kokt fisk... får se hur det går. Älskade Leo... mitt lilla lejon!

Känns som fredag idag. Jag är ju ledig imorgon! Gutt ju.

Sjukt

Hörde på nyheterna att de gripit en svetsare som hade sprängämnen med sig in på området kring kärnkraftverket i Oskarshamn.... tänkt om de inte hade gripit honom i tid? Hade det blivit ett nytt "Tjernobyl" här då? Känns ju inte särskilt tryggt. Otäckt!

Imorgon jobbar jag morgon. Sen ska jag ut på stan och hitta en present till min lillsyrra Ellen som fyller 14 på lördag. Till Emmy har jag redan fixat hiehie....! På fredag åker jag till Emmenäs till min kära familj...! Daniel följer inte med tyvärr. Han ska jobba lördagen och sen skulle de ha fest med jobbet ute i Kristvallabrunn på kvällen. Han har ju jouren med på räddningstjänsten... fattar int ehur han orkar med allt! Känner ingen annan som är så engagerad i saker som han...just nu sitter han i möte nere i källaren på sånt där HSB möte... skulle aldrig palla gå, men han vill väl ha något att säga till om :) "Han är en bra kille den där Daniel...." tihi!

Denna månaden vill visst alla räkningar komma på samma gång! BLÄÄÄ....!!!

 Ja tack!!!

Tvätta

Idag har man tvätt-tid. Fick gå upp vid 7 idag, det var jobbigt. Men visst får man ut mer av dagen när man går upp tidigt..

Idag fyller min syrra Emmy 18 år! GRATTIS!!! Myndig... :)



Hej hopp...!

Kväll

Nu har jag lekt med Leo sen jag kom hem från jobbet. Han är så kul! Blir tokig när man gömmer sig och bara kikar fram med ögonen....då smyger han och sen flyger han på en haha...  mina armar och händer är sönderrivna, men det gör ingenting för jag är så glad att han är hemma!
image88

Har köpt avmaskningstabletter idag, men Daniel får nog hjälpa mig att få i honom dom...!

Vet inte vart han är...Daniel. Har försökt ringa honom sen 5 tiden, men han svarar inte... tror inte han har övning idag... men han kanske åkte på ett larm eller nått.  Än behöver jag nog inte efterlysa honom!

Blev strömavbrott på jobbet vid 5 till 20 i 6... blev helt mörkt och tyst... och vi hade precis fått varor. Vi gick i den där trappan och sen nere i källaren, hade bara en ficklampa haha... otäckt mörkt!

Dax för kvällsté!

Bio

image87

Såg "What happens in Vegas" igår. Skitrolig! Och Cameron och Ashton är ju så snygga med.

Annars har helgen varit lugn. I fredags var det lite party med jobbarkompisarna på DV. Malin sov över här och vi åt lite glass på torget i lördags sen gick jag hem och sov tills Daniel kom hem. Då gick han till Sam och jag somnade om hehe. Sen gick jag med dit, men gick hem rätt tidigt. Igår åkte vi till Daniels föräldrar och jag plockade 7 fästingar från Leo!! Stackarn... så jag bestämde att han skulle följa med oss hem nån vecka för att slippa de där odjuren ett tag. På kvällen blev det bio med A o F. Sen åkte vi till IKEA.....eller Burger king menar jag...=P Annelie fick ett roligt skrattanfall haha....

Denna vecka blir det inte mycket jobb så jag ska försöka städa ordentligt!

Ha en fin dag!

Sallad

image86

Fick sluta vid 1 idag för det var så lugnt. Gjorde iordning en räksallad att ta med hem men glömde den...nu har jag hämtat den och käkat upp den i alla fall! MUMS..!

Mina jobbarkompisar är för söta. Nu har de bestämt att det ska va maskerad ikväll haha... hmmm..undra vilka som kommer klä ut sig... Malin och Emilia 2 haha....

Dax att fredags-slöa lite...

Later!

AJ!

image85

Det gjorde ONT! Nu har jag vaxat armhålorna. Visst blev det fint, men var det värt smärtan? Njaaeoaaaea......hmm....fråga mig imorgon! Ajajaj......

Inget

Just nu
hatar jag krav.

Jag älskar att jag har en sambo, bästa vän och livskamrat som finns där för mig och som jag kan finnas där för.

Just nu.... är jag astrött!

Snart ska jag på massage!

Jag känner mig förvirrad och aningen schizo faktiskt. Men är nog bara det förstnämnda.

SNART HELG IGEN!

Tröst

Jämt när jag blir lite deppig så vill jag shoppa... idag vann jag, med budet 499, de här "kändis"jeansen från True Religion på Tradera. De är hyfsat dyra i vanliga fall så man får väl va nöjd!

image84

Emmy, du hade rätt, man blir beroende av det där Tradera!

På lördag ska det bli fint väder på norra Öland....hmm.... och tråkväder här. Och Daniel ska jobba....kanske stugan igen? Får se... på fredag blir det lite party med jobbarkompisarna i alla fall, kul!

Mycket

Just nu är det mycket som händer i mitt och Daniels liv... mycket att fundera över. Blir så sjukt trött av att tänka så mycket så jag orkar ingenting.

Vad ska man göra? Man får ta en dag i taget tror jag, annars bryter man ihop.

Allt löser sig säkert. Men just nu är det för mycket att tänka på...

Öland

I helgen var vi med Fidde och Annelie i stugan uppe på norra Öland. Glassade, solade och hade det skönt. Tog MASSA bilder. Här är några:

 Korvgrillning på fredag kvällen

Fidde och Danne var som 2 små barn. Drog fram alla leksaker de kunde hitta! :)

Annelie och Niccie softar i solen. (Hoppas det var ok att lägga ut denna bilden??)

Grillning!

Badar fötterna i havet...lite för kallt för mig hehe

Niccie tyckte om det haha...!

blablabla

 Saknar Leo! Måste hälsa på honom snart...

Jag är helt trött i huvet, som vanligt. Har varit förkyld i 10 dagar nu och börjar tröttna. Hör inget på vänsterörat heller. BLÄÄÄÄ!

Ikväll blir det Öland.....ååå va skönt det ska bli.... bara slappa och sola....

Ha en trevlig helg! Det tänker vi ha....

Sjukt

Först varslas massa folk från Kährs, Nybros största företag...och nu... nu är det Bräntorps tur! Alla på Bräntorp blir uppsagda imorgon. SJUKT!!!!

Daniel sa igår att de skulle ha möte idag och att de kunde få veta att de kunde få sparken allihop men jag tog det som ett skämt! Trodde aldrig att det skulle hända.... när han ringde och berättade fick jag typ chocken och kunde inte jobba normalt på 2 timmar...tänkte bara på framtiden och att vi kanske måste flytta och massa sånt...

Men nu är jag lugnare. Daniel kommer aldrig ha problem med att få jobb, redan nu vill folk att han ska jobba för dom och om ca 2 veckor får han ju svar från Polisskolan med... så vi får se vad som händer! Jag blir ju snart utan jobb igen, förmodligen, så jaja.... kanske flytta, kanske inte...

Längtar tills imorgon! Åka härifrån och vila upp sig lite vid stugan... grilla, sola och ha det skönt! Love it.

Sov gott mina vänner...! Jag har huvudvärk fortfarande, men hoppas att jag sover bra ändå... hejsvejs...

Blondie

Idag blev jag blondie igen. Rätt nöjd! Får vara ljus över sommaren nu... sen kanske man vågar sig på nått annat till hösten.

Träffade Frida idag! Hon och Marie satt och fikade och jag torkade bord och såg ingenting haha... sen hör man "Milla!" Trevligt att äntligen få träffa Marie med. Hon var lika snäll och söt som folk har sagt :)

Vill ha... Bengalkatter!
image76

I helgen ska vi till stugan, ska bli skönt..

Jobbar 12-18 både torsdag och fredag...bläää....! Men man får ju sovmorgon, får se det så...

Städa lite kanske..? *Emilia tänker frenetiskt ut något roligare att göra*

still alive

oroa er inte, jag lever fortfarande..trött är man men måste vänta tills tvätten är klar! Kollar lite trav under tiden. GodNatt!!!
image75

Its a record!

Igår hade jag 41 besökare, det är ett nytt rekord! Ville bara säga det hehe...lite skoj ju!

"I am a tree reaching for the sun, please don´t hold me down...please don´t hold me down...."

Tvättar nu... mötte surgubben i källaren. Får alltid för mig att han har kollat upp att jag har tvätt-tid och att han planerar att mörda mig där nere...usch! Han klagar alltid på något... så nu satte jag på musik bara för att reta upp honom haha... hoppas att han stör sig riktigt mycket!!!

Har spelat en DD idag...hoppas att jag vinner nått, lite mer än 12 kr som sist på Harry Boy haha...

Ok, om jag inte skriver mer inom 2 timmar så börja leta efter mig i källaren... blodspåren leder till mig...

Hejhej...

Tack!

Tack för era kommentarer och försök att muntra upp mig i min ålderskris, ni är söta! Jag lovar, jag ska ta det till mig och låta det sjunka in och sen får vi se om det blir bättre hehe...

Jag är inte frisk än och jag är trött på att vara sjuk. Huvudet värker och näsan är täppt. Jag försöker att vara pigg och alert men allt jag vill är att bädda ner mig och sova tills jag mår bättre. Har fått höra idag att jag verkar borta och att jag ser ledsen ut...men det är den dumma förkylningens fel... för annars är det mesta bra tror jag.

Det enda som gnager är om jag kommer att få vara kvar på DV när de byter ägare. Och i så fall, VILL jag det? Det blir ju i så fall bara Juste och jag kvar och det är ju hela gänget som gör det kul att vara där... bläää... har bytt jobb 4 gånger på ett år...ska det bli en femte? Får väl se...

På onsdag ska jag fixa håret... klipp och färg! Har inte bestämt färg än hehe...bara velar... vill va ljus en dag å sen vill jag bli mörk och sen lite rödbrun... får se vad jag kommer fram till!

 mörk eller ljus?

25års krisen är här...

Jag trodde inte jag skulle bli såhär illa däran som de säger i Målilla! Men jag börjar få en ålderskris...and its a huge one...! Jag är inte redo att bli vuxen.... Hmm...Emilia, vuxen har du varit några år!! Jo jag vet...men man närmar sig 30 liksom...det är inte jag bara! JAG kan inte vara 30 år gammal.... jag känner mig som 18-20 fortfarande! 20 var den perfekta åldern....skulle kunna va 20 resten av livet.... shit va dåligt jag mår av att fylla 25.

Blir ju inte bättre när alla 20 åringar runtomkring en skaffar små bebisar heller....inga krav på mig, nejdå.... men barn är jag ABSOLUT inte redo för än. Är för egoistisk för det.... behöver bara tänka på mig själv ett tag till.... tröttnar så fort på saker. Dumt om man tröttnar på sin unge.... hej, jag ångrar mig, kryp in igen och kom ut om några år...nej! Bättre att vänta tills man längtar efter det och det gör jag inte.

Jag har aldrig bott själv. När jag flyttade till denna lägenheten var det ju meningen men Daniel bodde ju typ här för han var här jämt, så jag har inte riktigt lärt mig ta det där ansvaret som Daniel tycker att jag ska ha... fast han har inte heller bott själv, men han fick väl det ändå på nått sätt... jag kan bo med disk på diskbänken och dammråttor i hörnen, no problems... jag städar ju såklart när vi ska ha gäster, men när det bara är jag där så bryr jag mig inte... jag föredrar soffan istället för dammsugaren.... men sån är jag! Det gör också att jag får vuxenångest. Om jag är 25 borde jag väl vara mer skötsam och ta hand om hemmet bättre? Åååhhh..... jag är inte 25 i själen helt enkelt.....

Någon mer som känner som jag?

Its a red day

Älskar röda dagar. Det betyder oftast ledighet!

Igår var det Valborg. Spenderades med vänner hos Jimmy. Mycket trevligt! Var inte hemma förren 5 halv 6 i morse.

Jag är förkyld. Min näsa börjar bli sådär röd och narig för jag snyter mig hela tiden...snyggt!

Snart har halva det här året gått...tiden går så fort nu när man är gammal. Det är ju så mycket man skulle vilja göra... men nästan alltid är det pengar som saknas. Jag vill se världen! Varför kan inte det vara gratis?

Hoppas det ösregnar imorgon...då kommer det inte så många och fikar på jobbet haha.... det är ju Nybro marknad så om solen tittar fram kommer jag bli kvar på jobbet till kvällen! Hujedamej....!

På lördag ska jag med mamma, mormor, Emmy och Bibbi till Öland och vårstäda stugan! Mysigt att komma upp dit vid den här tiden...så mycket fina blommor och allt håller på att bli grönt. Sen på söndag ska vi hälsa på pappa... han har fixat en bäddsoffa till Daniels moster så vi ska åka och kolla på den/dom om hon vill köpa någon av dom.

Daniel har inte gått ur sängen än... han är jättetråkig!!! Jag har laddat hem filmer och har precis kollat klart på Ratatouille...söt film!
image72

Have a nice day!

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0