En del kvar...

Precis när jag tänkte gå ut på stan förut så behövde Annica hjälp med Nemo, så han fick va här i lägenheten medan hon handlade. Han blev orolig och gick bara runt och gnydde... jag visste inte vad jag skulle göra! Sen hittade jag ett litet gosedjur som han blev helt galen på och började leka med.... efter det var han helt slut och somnade hos mig i soffan, skönt =)

Nu har jag hunnit med lite ärenden, men har några kvar! Har fixat supergod lunch med..blev inspirerad av Viktväktar paret igår kväll hehe...så nu blev det tonfisksallad! YUMMIE!

När jag var hos BM i måndags så visade det sig att jag har riktigt dåligt blodvärde... en förklaring till min trötthet och min yrsel förmodligen. Har nästan svimmat i trappan och på kvällsjobbet... så nu har jag ökat dosen med järntabletter. Får hoppas det hjälper. Annars såg det bra ut. Magen mätte 23 cm, låg exakt på linjen så det var ju kanon! Och det lilla hjärtat pumpade på, 149... =) Snart börjar föräldragruppen med. Får se hur det är!

När det gäller min vikt är jag såååå fjantig... jag är gravid, då ska man gå upp i vikt! Ändå HATAR jag att väga mig nu. Men jag får tänka att det är barnet som går upp i vikt.... trodde inte att jag skulle bry mig så mycket, men usch så fjantig jag är! Jag vet ju det. Bara att skita i såna där tankar och njuta av att jag mår bra =) Illamåendet kommer ju ibland, men inte alls lika jobbigt som förut och jag klarar mig utan tabletterna, vilket känns riktigt bra.

Nehe, fixa lite mer grejer... sen blir det grillning ikväll i Fidde och Annelies nya fina hus som äntligen är klart! =) Härligt!

Love E

Nemo´s favorit, som egentligen är Lotus leksak tror jag.... större än sig själv hehe.

v. 26



Förmodligen passar inte dina vanliga kläder längre, för nu börjar du lagra fett kring bröst och höfter. Graviditetsstrimmor på mage och bröst bör dyka upp nu, om du alls kommer att få några. Ditt hjärta och dina njurar jobbar hårt för att hålla igång blodcirkulationen, och ta hand om den ökade mängd vätska som finns i kroppen.

Barnet är ca 23 cm långt från huvud till stjärt och väger ungefär 900g. Ryggraden blir starkare och smidigare, för att den skall orka bära kroppen. Lungorna utvecklas alltjämt och barnet växer till sig mer och mer. Med lite tur kan man höra barnets hjärtslag genom att någon lägger örat mot din mage. Ögonen är nu färdigbildade och barnet har lärt sig att både andas in och ut. När barnet hör ljud reagerar det med högre puls, och spelar du musik kan det hända att hon/han rör sig i takt. Det finns studier som visar att barnet reagerar på beröring runt denna vecka.  (Gravid.se)

Gah!

Nu har jag skrivit ner allt jag ska göra idag, blev en massa faktiskt.... men så blir det ju om man skjuter fram saker! Borde ha lärt mig det... magont!

Igår kom Hannah, Jonatahan och Elias ut en sliten sväng till K-valla när vi var där. Elias, han har blivit så stor! Han ser INTE ut som en bebis längre, utan ett litet barn...och så kan han GÅ! =) Några steg bara, men hallå, snart så springer han omkring hehe... blev 11 månader igår. Så snart är det 1 års-kalas!

Efter städjobbet igår åkte vi bort till Eve och Henke, blev bjudna på goood kycklingsallad... sen fick vi för oss att ha en musiktävling med hjälp av Spotify. SKITKUL!!! Måste säga att jag och Henke dominerade =P Men Daniel var så rolig, han kunde typ Markoolio och Nordman och sånt innan man ens kopplat att det KUNDE va dom... Eve var grym på att leta upp blandad musik! Jag blev helt svettig och adrenalinet pumpade runt haha... blev riktigt engagerad i den där tävlingen haha.....! Måste vi köra igen =)

Nu ska jag fixa iordning mig, ge mig ut på stan och fixa några grejer!
Byebye //E

SUNday

Igår blev det stugan för första gången i år, älskar det stället... för några år sen brydde jag mig inte och tyckte att vi kunde sälja den. Men neee...jag vill ha kvar den! När man bor i lägenhet så är det så skönt att ha ett ställe utan grannar tätt inpå som man kan åka till när man vill och bara ta det lugnt, klippa lite gräs, kanske plantera lite blommor eller varför inte ta en runda till beachen....=) Love love love love!

Fast igår så var det ju mest vårstädning som gällde. Mamma, Emmy och Ellen kom dit och så var det jag och Danne. Men blev ju lite fikapauser, of course ;)

När vi kom hem till Nybban så var det ju cruising i stan. En miljard raggare med sina bilar... men vi kom i alla fall hem, trots bilköer och idioter mitt i gatan....
Duschade och bytte om, sen lyckades vi åka bort till Marcus, Mikaela och John. Grillade lite på gården sen satt vi uppe på balkongen och käkade, riktigt najs.
När vi skulle hem höll jag på att frysa ihjäl, var bara 3 grader.. jag körde... när vi kom till Kristallen så är det idioter överallt (Raggare).... alla bara stod mitt i vägen och bilar stannade hullerombuller...jag med mitt uthålliga humör också! Blev totalt vansinning, men vågade inte tuta för då skulle de säkert rycka upp dörren och slå en eller slå sönder bilen... de är ju helt puckade. Jaja, till slut kom vi hem i alla fall.... SKÖNT.

Amerikanska bilar- I LIKE
Raggare- Kan dra nånstans....grrr.... sluggon!

Idag ska jag nog träffa Jenny, var riktigt länge sen nu! Hon har ju inte haft det lätt på senaste tiden. Men hon ringde igår och ville se min mage hehe....så vi får väl ta en fika eller nått!

Ikväll blir det nog sova med Nemo igen och imorgon ska jag till MVC!
Ha en solig söndag...! /E

vecka 25


im a big big girl in a big big world...... =P

Nu växer magen och blir tyngre. Allt eftersom kan du få ont i ryggen, kramp i benen och känna ett tryck ned mot bäckenbotten. Kramper är vanligt och kommer att vara det även längre fram. Undvik att knipa med tårna. Barnet kan trycka på blåsan vilket medför att du måste gå på toaletten ofta. Det kan hända att du lättare blir andfådd nu. Tänk på din hållning och vila mycket.

Ditt barn är nu ca 22cm långt mellan huvud och stjärt och väger runt 800g. Det kan ta tag om sina fötter och knyta nävarna. I lungorna bildas allt fler blodkärl och näsborrarna börjar öppnas. Barnets benkärnor blir hårdare. Barnets livlina - navelsträngen är tjock och elastisk med innehåll av två artärer och en ven. Dessa blodkärl ligger inbäddade i en tjock geléartad massa som hindrar dem från att trassla ihop sig. Detta är ett sätt att säkra blodflödet mellan moderkakan och barnet och dess livgivande funktion.

De permanenta tänderna bildas långt in i tandköttet men kommer inte att bryta fram förrän barnet börjar tappa sina mjölktänder i sexårsåldern.

Lisbet Salander



Den andra filmen i Millennium-trilogin, "Flickan som lekte med elden", går upp på biograferna den 18 september. Två månader senare, den 27 november, har den sista delen i serien, "Luftslottet som sprängdes", premiär. (msn.se)

Jag har snart läst ut boken, har bara 2 kapitel kvar, men jag vill inte läsa ut den! Den är sååå bra så jag vill inte att den tar slut.... men jag har ju lånat den tredje boken av Annelie med så jag har ju den att ta tag i.

Jag tycker Lisbet Salander är grym. Och Noomi Rapace gör verkligen hennes roll perfekt...  Stieg Larsson var en riktigt bra författare. Synd att inte fjärde boken hann bli klar innan han dog =(

Idag: Tvätta, köpa möbler, gå till "Daggan" och mäta lite väggar så vi kan köpa tapeter, Handla, laga mat, storstädning på dagis och sen ut till Nemo!

Byyyyeeee!!!

its good

Har haft ännu ett dygn med min lilla älskling Nemo! Inatt behövde jag bara gå ut en enda gång med honom, skönt. Han är så go...!

Skönt att ha något som får mig på andra tankar. Jag har ju mest bara gått och oroat mig en massa för allt. Det orkar jag ju inte ens tänka på nu... det är bra.

Förresten så fick vi vår diskmaskin häromdagen. En Bosch i rostfritt stål, superfin. Och imorgon ska vi köpa bord och stolar till vardagsrummet! Skönt när man kan stryka lite saker från listan =)

Lite jobb, sen tänkte jag sova hela natten... hoppas jag lyckas!

Love E

Lilla krabaten...

Jag har, som ni nog förstår, köpt en liten hund. Jag och min svärmor Annica har köpt den. Den ser ut som en liten rottweiler uppifrån, men det är en blandras, Jack Russell och 10% Cain terrier. Så den kommer hålla sig liten hela livet. Det gillar jag =)

Hämtade honom i söndags. Vi har honom ute i Kristvallabrunn eftersom han måste ju bli rumsren innan vi kan ha honom hos oss. Och så blir det ju lättare när vi flyttat och bor på markplan istället för 4 våningen.
Så från söndagen till måndagen sov vi där och det var jag som fick springa ut med honom hela tiden. Både kvällen, natten och igår på dagen. Herregud, jag var helt slut! Han kissade inne en gång på kvällen, men sen gick det hur bra som helst. Men inatt behövde jag få sova så då sov vi här hemma. Men nästa natt blir det min tur igen hehe...

Ska packa ner lite grejer så får vi ser när jag åker ut till Nemo. Saknar honom =)

Ha en underbar dag! //E

nemo


I mitt knä när vi hämtat honom. Sov nästan hela vägen. Sööööt...!


På upptäcktsfärd i trädgården med ena matten Annica.


Yummie, ge mig mera korv!


Hmm, luktar lite skumt här!


Myser med Daniel i soffan.


Hallå, sluta stör mig, jag vill sova.... hehe


Tuggar på första leksaken.


Alla syskon!

Bilder!


Min och Niccies big walk i fredags.


Promenad med Farmor Gerty vid vitsippestället i lördags.

ett dygn med nemo

Jag har fullt upp med hundvalpen Nemo så jag hinner kanske skriva mer imorgon =) Då kommer bilder med!
//E

avgiftning 2

Igår slutade jag än en gång med mina knarkpiller Lergigan comp. Dagen gick hur bra som helst. Var ute med Niccie i 3 timmar! (bilder kommer).

Men när kvällen kom började huvudvärken. När Daniel gick och la sig mådde jag piss. Han somnade såklart direkt och jag ville inte ligga och gnälla, han kan ju inte göra något ändå. Mådde riktigt illa och hade värk från fötterna upp till huvudet...värst var ju huvudet. Lyckades somna några timmar men vaknade vid 3 tiden och trodde jag skulle sprängas i bitar. Gick upp och drack vatten och tog en värktablett. Jag ville bara kräkas men samtidigt inte.... jag såg inte normalt även att jag tände lampor. Allt var suddigt. Riktigt läskigt alltså!

Somnade med hjälp av värktabletten. Daniel åkte iväg vid 8 och hjälpte Hannah och Jonathan att flytta. Jag kände att jag lika gärna kunde ligga kvar och vila ut, hade inte varit mycket till hjälp ändå! Klev upp runt halv 10 och kunde äta lite frukost. Började känna mig ok så jag fick skjuts bort till huset och så fick vi flyttgröt och det var massa folk där. Började känna att huvudvärken kom tillbaka.... men vi tog i alla fall med oss farmor till vitsippestället (bilder kommer), och sen åkte vi förbi Lamme i Trekanten och fick såklart lite gott fika och satt och njöt i solen... på vägen hem började jag må jätteilla igen och när vi väl kom hem så la jag mig direkt. Nu har jag mått piss i några timmar...

Snart blir jag upphämtad, då blir det grillning på Östgötagatan. Har fått i mig en macka och en värktablett. Hoppas jag pallar kvällen. HATAR ATT MÅ SÅHÄR!!!!!!

Men jag vill inte vara beroende av de där pillerna längre. Så jag SKA stå ut.

Imorgon kommer jag vara lycklig hur jag än mår. Varför får ni se imorgon =)

Ha en bra kväll och njut av att vara friska!!! //E

Flytta ut nu då...

Halloj... Igår spenderades största delen av dagen i Kalmar med systrar och lite med mamma. Det var soligt men blåsigt (som vanligt i kalmar, blåser ju jämt!). Men var kul att gå och TITTA på allt nytt. Jag har ju inte varit på shoppingrunda i Kalmar sen i november tror jag... så det var ju lite nytt att se! Men som sagt jag bara TITTADE, köpte ingenting. Jo, en Cheeseburgare =P  Jag gick istället och tänkte "Barnvagn, bilstol, blöjor, barnkläder....." Inte shoppa nu, inte shoppa nu.... och det funkade ju =)

Emmy köpte en jättesöt studentklänning! Massa spets...superfin!

Idag ska jag ha en Niccie dag. A är på kurs hela dagen och F jobbar ju. Så jag har planerat in värsta långrundan innan vi ska gå hem hit och vila oss =) Tvivlar inte på att Niccie orkar, frågan är väl om jag gör det haha.... jag blir ju andfådd för ingenting och igår fick jag be syrrorna vänta på mig för jag var typ en meter efter hela tiden, kan inte gå alls fort =P
Plus att jag är konstant kissnödig. Helt otroligt att man kan kissa så ofta. Om jag ska iväg så kissar jag det sista innan jag går, men när jag gått nerför trappan och inte ens lämnat innergården så är jag redan kissnödig! Lite jobbigt i vissa situationer. Så det får bli en skogspromenad så man i värsta fall kan sätta sig i skogen haha.....

Min högsta önskan nu är att Damen som bor i lgh vi ska ha flyttar ut så fort som möjligt... för det är det största stressmomentet just nu. Vi måste ju bli klara där med golv och tapeter innan vi flyttar in. Blir så jobbigt annars! Flytta uuuuuut lilla tanten.......!!!!


Niccie. Smile for the camera =)

//E

week 24!

Shit vad tiden går! Men jag längtar till slutet av augusti när allt det jobbiga är över. Lägenheten är klar och ungen är ute och jag slipper oroa mig för ALLT. Ska bli så skönt. Säger jag nu.... sen kanske man får ett kolikbarn som gråter konstant i 3 månader... men NEJ, så ska jag inte tänka! Allt kommer bli bra.




Jag har så mycket att tänka på och fixa med så jag hinner inte blogga så mycket längre. Det står inte högst upp på listan precis... men jag tänker inte sluta helt. Så keep on reading my blog =)

Idag:
Jobbat
Ska umgås med mor och syrror
Tvätta
Kalas för svärfar Anders
Jobba lite till

Ps. På söndag kommer en liten överaskning...hihi, kan knappt hålla mig. Ds.

//E

jeansjacka

Jag har så mycket i huvudet så jag kan inte sova så bra om nätterna. Oftast vaknar jag runt halv 5 tiden och bara ligger och snurrar och glor i taket... idag gick jag upp innan Danne och så hämtade jag min cykel som stått i Hanemåla i flera dagar. Lite cykling på morgonen rensar hjärnan... men fortfarande för mycket i skallen alltså.

Nu ska jag in till sjukhuset och prata av mig lite. Hjälpte ju förra veckan så förhoppningsvis kommer det kännas bättre senare idag med.

Härligt med sol i alla fall! =)
//E

sfjweohsldjiuyrwjka

Tyvärr kan jag inte skriva så mycket för det är KAOS i min hjärna! Så jag återkommer. Ville bara inte att ni skulle tro att jag dött i påsk. Ok. Hej.

glad påsk

Inatt gick vi och la oss vid halv 2 tiden. LÄNGE sen jag var vaken så länge hehe....

Vaknade vid 9.00 med huvudvärk och lite ont i halsen.... som jag hoppas ska gå över för jag orkar inte med att va sjuk nu! Ska äta frukost och dricka massa vatten så går det nog över....

Idag ska jag bara softa fram tills vi ska på kalas vid 3. Daniel hjälper Fidde och Annelie med att sätta in en kamin tror jag det var.... igår var vi hos Hannah och Jonathan hela dagen i deras hus. JAG VILL OCKSÅ HA HUS! Jag och Hannah, 2 hormonstinna gravida kvinnor skulle sätta ihop prylar från IKEA..... snacka om ett test för tålamodet! Men vi var grymma. Grillade gjorde vi med, gutt.... blev en bra dag.

På kvällen tog vi oss bort till Eve och Henke i deras HUS. De hade inte grillat än i år så då blev det en grillning till hehe.... lite vildsvinfilé. Mycket gott och mycket trevligt.... när det blev lite för kyligt gick vi ner i gillestugan eller vad man ska kalla det, tände en brasa och satt och snackade en massa. Very najs.....

Min plan:
Efter mammaledigheten ska jag gå min 10 månaders utbildning och sen ska jag fixa fast jobb nånstans och SEN.....SEN kan vi köpa hus!!!! Känner mig sååå taggad =)

Ha en bra påskhelg nu!
Och Emmsan, det var inte meningen att göra dig tårögd... jaa kom ner hit igen, du är saknad min vän! Eller får jag åka upp....! Ska nog funka om jag sitter nära toaletten på bussen hihi.... //Milla

v.23

Ditt barn är ca 20cm långt mellan huvud och stjärt och vikten omkring 600g. För varje dag som går ser kroppen mer proportionerlig ut. Barnet börjar se ut som en fullgången bebis, men fortfarande kan man urskilja skelett och organ genom huden.

Innerörats ben har hårdnat och då hörseln blivit skarpare kan barnet särskilja olika ljud, såväl inifrån som utanför din kropp. Tänk dig hur bullrig din kropp är. Magen bubblar, hjärtat bankar och blodet forsar. Ditt barn kommer att känna igen din röst på tonläge och rytm när det föds. Prata gärna med det så mycket du kan redan nu. Då forskning visat att barnet i magen lättare uppfattar djupa manliga röster än höga kvinnliga, är det lika viktigt att pappan pratar mycket med det ofödda barnet. Det kan mycket väl hända att du får en spark till svar och du stimulerar även nervsystemets utveckling.

(Gravid.se)


Ursäkta den dåliga bildkvalitén...

Får be Daniel ta lite bilder på mig i helgen, för nu är magen stooor och det syns inte så väl på bilden.

Här kommer en mysig bildserie på gosungen Elias från i tisdags:

Här smakar han på ett ballerinakex. Vet inte vad han tyckte om det, han lämnade nästan hela hehe...

on my way

Vid halv 9 i morse lyckades jag somna. Sov till halv 12. Men är helt tung i hela huvet. Har en klump i magen och jag vill inte vara själv just nu. Men jag ska ju strax iväg så här finns det ingen tid för några ångestattacker!

Längtar något grymt till helgen!
Fredag- Hjälpa J o H i huset och grilla!
Lördag- 18 års kalas för Gustav
Söndag- Glida med hojen till Emmenäs
Måndag- Emmenäs och sen hem igen

En fet lång underbar ledig helg med älsklingen...i like.

Time to go... //E

Orolig natt

Hmm.... Inatt kanske jag har sovit i en timme... helt sjukt. Det GICK INTE att somna.... har bara oroat mig och haft hjärtklappning.....

Nu sitter jag här med ett kollegieblock och håller på att skriva ner allt jag har i huvet så jag slipper oroa mig så mycket.

Idag ska jag in till Kalmar. Inte förren i eftermiddag som tur är, så jag kanske hinner vila ett par timmar innan. Ska träffa psykologen, känner att det kan va rätt skönt idag så jag får ur mig allt....
Efter det ska det shoppas! Hannah och Jonatahan ska handla lite grejer och vi ska köpa golv m.m. så vi hyr ett släp ihop och shoppar loss =) Dagens höjdpunkt...

Kan inte den lilla damen på Kyrkoesplanaden flytta ut snart så vi kan börja greja! Jag får panik, det är så mycket vi måste få gjort i den där lägenheten.....

Nu ska jag försöka få göra lite nytta! Bye!

nothing

Fick mycket gjort igår. Städade, diskade, fixade mat, packade ner massa kläder som jag inte kan använda på ett tag, plus att jag rensade massa i garderoben. Kändes gutt efteråt.

Sen blev det promenad med syrran och gick bort till henne och kollade lite vad hon köpt i Ullared...jag vill me dit!
Efter det blev det kvällsjobb och sen lite sista minuten handling på Coop...sen var det bara hem och sova.

Får se vad som händer idag!

//E

Påsk

Nu är det påskveckan. Tiden flyter på som vanligt! Sommaren är här när som helst. Jag har helgerna och vissa veckor bokade ända fråm till augusti känns det som... men det är härligt. Jag längtar som en tok till stugan... synd att inte vattnet är igång, annars hade jag åkt upp själv den här veckan och bara njutit av alla vårblommor och lugnet där uppe... men får stå ut ett par veckor till, för sen ska vi upp och vårstäda! =)

Helgen har varit kanon. Det fina vädret gör ju att man håller humöret uppe med. Fast igår bevisade jag för mig själv att jag gått från kort stubin till INGEN stubin alls... var på toppenhumör och höll på att byta till sommardäck när en skruv helt plötsligt inte ville gänga sig fast....ojojoj, jag exploderade direkt... tur att Daniel kom nästan direkt, jag hade tankar på att kasta alla verktyg åt skogen och repa sönder hela sidan på bilen med den där skruven haha..... MEN JAG HAR LÄST OM DET HÄR OCH DET ÄR HEEEELT NORMALT ATT VARA SÅN HÄR NÄR MAN ÄR GRAVID....JAG KALLAR DET HORMONHÄXA! ;)

Årets första grillning hade vi i lördags på Jimmys balkong. Very nice... att det kan va så himla gott med grillat alltså....mmmmm yummie!



Igår, efter en heldag i Kristvallabrunn, åkte vi till Hannah och Jonathan. Känns som vi åker dit varenda söndag kväll hehe... men det blir ju alltid ett så bra avslut på helgen =) Köpte med oss chips och cola så kollade vi lite Wipeout och Sanningens Ögonblick...ojojoj, vilka blåsta människor som ställer upp i det programmet... men man kollar ju på det, så antar att det blir bra underhållning...?

Nu ska jag ta tag i städningen här hemma. Det är riktigt ordentligt äckligt alltså... men nu ska det bli rent och snyggt!
Ha en fin måndag! //E

v. 22 plus 1



Nu har barnet blivit ungefär 19cm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 500g. Barnet har fått en dygnsrytm. Det både sover och är vaket. Antagligen är det som mest livligt när du vilar dig. Svettkörtlar har utvecklats och huden är inte lika genomskinlig. Naglarna är fullt utvecklade och fortsätter att växa. Hjärnan växer mycket snabbt och speciellt den del som ligger mitt i hjärnan - germinal matrix. Dess uppgift är att tillverka hjärnceller fram till att barnet är fött och försvinner sedan. Barnets hjärna fortsätter dock att växa fram till fem års ålder.

(källa:gravid.se)

lite smått och gott

Igår beställde jag ett flexi-belt från "Lilla Mirakel". En bra liten grej som gör att man kan ha sina egna byxor och kjolar med knapp under graviditeten. (För jag ger upp med mamma-byxor, hittar man några fina är de svindyra!)

Så idag redan fick jag det! Plus ett litet handskrivet meddelande...=)

Det står: "Hej Emilia! Tack för din beställning, lycka till med "magen" och njut av vårsolen! Eva"

Såna små extra saker tycker jag om, kändes som att dom nästan brydde sig om en haha... sentimentala jag =)

Nu har jag suttit i solen innanför balkongen på golvet och läst masssssa i "Flickan som lekte med elden"...hälften kvar. Men den är så spännande så jag kommer nog snart ha läst ut den. 631 sidor..weeee....!

Igår kväll åkte vi bort till Hannah i huset. Jag har ju inte sett det innan så det var kul att gå runt och kika! De håller på att måla och tapetsera för fullt, blir kanonfint! Det är många som flyttar nu... ska bli skönt när vi få tillgång till nya lgh och kan sätta igång och fixa iordning den. Har så många idéer, men en del får vi vänta med tills vi har skaffat hus...ska väl inte dröja alltför länge hoppas vi =)

Ryggen känns bättre. Är som vanligt igen. Gör ont och hugger till när man reser sig, men annars inget att klaga på!

Är lite besatt av barnvagnar, skötväskor och annat smått och gott... sitter och kollar runt på nätet rätt mycket. Man vill ju ha bra grejer fast inte lägga ut en förmögenhet på det. Finns barnvagnar för 12 000 spänn liksom. NEVER. Men vi ska nog hitta en bra vagn...

Ska se vad man kan slänga ihop för käk. Later!

good and bad

Först lite gnäll! Inatt har jag knappt sovit något.. vaknade vid 1-halv 2 av att ryggen värkte så in i den! Måste va den där ichiasnerven... för det började runt korsryggen eller vad det heter och sen strålade det upp på hela högersidan av ryggen och ner i hela högersidan av benet! Kan inte förklara mer än att det gjorde SJUKT ont och jag kunde inte ligga ner.
Visste inte vad jag skulle göra så jag började göra stretchövningar på golvet men magen är ju så stor nu så jag kunde inte göra de vanliga....
Stod ute i köket och sträckte på mig och höll på hur länge som helst, ville ju inte väcka Danne heller. Vet inte hur länge jag försökte få bort smärtan på det sättet, men till slut pallade jag inte längre och bara började tjuta.... provade att lägga mig igen men det gick inte. Upp igen och gå.. kändes lite bättre när jag gick runt, men kund eju inte gå normalt. Sen tog jag en värktablett och väntade på att den skulle börja värka...till slut avtog smärtan och jag kunde gå och lägga mig. Fick ju sjukskriva mig från jobbet idag för jag har ju fortfarande ont och har knappt sovit...=( Usch!

Ok färdiggnällt!

Ja Matilda, kolla upp Bauhaus!!! Vore ju kanon med 10% =)
Det blir nog grillning både denna och nästa helg Annelie! Vi kan inte hålla oss hehe.. =)

Jag vill städa upp här hemma idag, får se hur mycket jag kan göra. Ska inte göra några tunga lyft i alla fall....

Ha en fin fredag! //E

Sol, vår och snart helg igen!

Tack snälla söta för era uppmuntrande kommentarer =) Man behöver lite extra positivitet när man är pregnant har jag märkt.

Fick en smärre chock när jag steg på vågen på MVC nyss. Så här mycket har jag aldrig vägt i hela mitt liv! Men det var ju HELT normalt såklart, bara jag som måste vänja mig... jag äger inte ens en våg. VÅGAR inte köpa en VÅG. (hihi). Jag är rädd att jag skulle bli besatt av vikten och det är ju inge bra!

Annars gick det bra. Fick lyssna på hjärtljuden från lillen för första gången. Slog dubbelt så fort som mina egna =) Härlig känsla det där. Föräldragruppen sätter igång i maj, alltså snart. För övrigt så var hon lika förvirrad som vanligt haha... men jag tycker det är lite roligt. Än så länge i alla fall. Då känner ju jag att jag har koll på läget....

Imorgon är det fredag igen. Ska bli skönt... i helgen blir det nog inköp av 6 st stolar som jag hittat på blocket. Kanske det där golvet och kaklet från Bauhaus, om inte Danne tar det nån dag efter jobbet.
Det ska ju bli kanonväder så någon uteaktivitet vill man ju hitta på! GRILLA GRILLA GRILLA GRILLA! Nån mer som vill?

Får veta idag om jag får utökad tid på mitt kvällsjobb till 8h/v istället. Inte världens roligaste jobb, men i need da money... så jag hoppas :)

Idag är Eve och Heidi i Ullared, jag hade fått följa med, men jag jobbar ju och så skulle jag träffa BM, så det får bli en annan gång! Men får se om Eve köper några saker åt mig... kanske nya bestick och lite strumpor =)

imorgon v.22

En dag för tidigt men jag tror inte magen hinner växa så mycket på en dag! ;)





//Tjockisen








halvdag

Gick upp vid 4.00 och började jobba vid 5.00 idag :) Men nu är jag klar för dagen, så himla gutt....

Ska kanske ta mig en tur ut på stan och se om jag hittar några vår-sneakers som inte är allför dyra. Slängde ju mina gamla, de var vita från början men nu var de grå och sulan hade lossnat på ena foten och de såg riktigt hemska ut. Så jag tycker jag förjänar ett par nya....särskilt nu när jag jobbat så duktigt =)

Annars då?
Jag längtar till helgen! Tänk om det är såhär varmt och soligt då, då kanske man kan grilla??? Vore ju underbart....

Imorgon ska jag till BM en sväng. På tiden! Tycker jag... då kanske man får veta om  det blir nån föräldragrupp snart och lite annat man undrar över.

Nehe, lite käk vore inte fel nu...ha det!
//E

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0