Hjälp

Mina läppar är så torra den här årstiden. Nån som har nått bra tips på en riktigt bra produkt eller kanske något som man redan har hemma som man kan använda? Har testat HONUNG, funkade inte på mig. Tipsa på!

abstinens

Okej, klarade inte ens en veckas uppehåll haha.... men jag behöver min blogg, får bara se upp så att jag inte är FÖR personlig och lämnar ut information som jag senare ångrar att jag skrev. Vill ju inte att alla ska veta allt om mig!

Min vecka har varit upp och ner. Måndags var skit. Tisdags lite bättre. Onsdags var kanon! Mådde bra nästan hela dagen... igår var skiiiiiiiiiiiiiit... kände direkt när jag vaknade att idag kommer jag må bajs. Var värst från tidig em till jag skulle sova.... Min räddande ängel Daniel gjorde allt för att jag skulle må bättre. Han gick och handlade, jobbade åt mig och sen sa jag att tidigare på dagen hade jag varit sugen på blåbärspaj... då är han ute i köket och skramlar och sen kommer han in med en tallrik blåbärspaj med glass =) Då har han bakat en paj! Jag åt och det var gott... tyvärr kunde jag inte njuta av det så länge =( Men han är min superhjälte....fattar inte hur han orkar med allt!

Idag mår jag hyfsat, men får se framåt kvällen om jag orkar va med på tjejkväll. Vore sååå kul, men vill ju va pigg och på G i så fall!

Annars?
Hultsfredsbiljetterna är inköpta!
Daniel: "Det är klart att jag följer med dig på Hultsfredsfestivalen...!"
Sen får vi ju se om jag pallar. Ska ju föda 2 veckor senare. Men jag vill!

Lite nostalgi från Hultsfred 2001:


Det var många fler men orkar inte leta upp videorna. Kent och Weezer var ju anledningen att jag gick dit. Hade inga pengar så jag och Jenny jobbade backstage i väskinlämningen, då fick vi biljetten som lön... =) Minns att Limp Bizkit var där och jag gillade inte dom särskilt mycket, men shit vilken go stämning det var, hela marken åkte upp och ner för alla hoppade samtidigt... det var kul det...

Later!

no more

tar en paus i bloggandet nu. ses när jag mår bättre! //E

Kalaskul!

Känner mig som en stor såpbubbla som vankar fram här i lägenheten...men så tittar jag i spegeln och ser att jag ser ju ut som vanligt...bara en lite putmage. Känner mig sååå mycket större än jag ser ut! Men Daniel ser stor skillnad på mig nu. "Shiiit, vilken kula du har där!"... Tur att jag är gravid, annars hade jag nog blivit sur haha...

Igår kollade vi på Lets Dance hos Annelie och Fidde och drack te och åt scones, yummie...!

Idag är det kalasdax. Både mamma och Eve ska firas! Alltid skoj att träffa familjen... blir ju inte allt för ofta.

Har kollat lite med Hultsfredbiljetten...
Lasse ska spela varje dag, men lördagen kommer bli ballast..Hawaiiscenen =) För 2 av konserterna behövs extrabiljetten "Hultsfred älskar winnerbäck", men just nu kostar dom lika mycket som de andra...men tror ändå jag skiter i den för tänka att stå och trängas i 8e månaden med 15 åriga galna fans inne vid Teaterscenen..näää hoppar det. Får kolla Pampas och Hawaii =)

Winnerbäcks spelningar på Hultsfred 09:

ONSDAG: Återförening av punkbandet Snoddas på Stora Dans.
TORSDAG: Intimt och akustiskt på inomhusscenen Teater.
FREDAG: Rockspelning på utomhusscenen Pampas.
LÖRDAG: Den stora finalen - Winnerbäck på Hawaii, Hultsfreds största scen.

Regina Spektor kommer med...har hört en låt med henne, men den var bra... får lyssna in mig lite mer på det området.

Äta frukost, duscha, klä på mig och sen åker vi till Östgötagatan =)
Ha en kanondag alla och gå och bli gravida nu i helgen så jag kan ha en gravidkompis att umgås med framöver! //E

Flaws and all

En väldigt vacker låt. Älskar texten...
Beyonce, Flaws and all


I'm a train wreck in the morning
I'm a bitch in the afternoon
Every now and then without warning
I can be really mean towards you

I'm a puzzle yes indeed
Ever complex in every way
And all the pieces aren't even in the box
And yet you see the picture clear as day

I don't know why you love me
And that's why I love you
You catch me when I fall
Accept me, flaws and all
And that's why I love you
And that's why I love you
And that's why I love

I neglect you when I'm working
When I need attention I tend to nag
I'm a host of imperfection
And you see past all that

I'm a peasant by some standards
But in your eyes I'm a queen
You see potential in all my flaws
And that's exactly what I need

I don't know why you love me
And that's why I love you
You catch me when I fall
Accept me, flaws and all
And that's why I love you
And that's why I love you
And that's why I love you

Don't know why you love me
And that's why I love you
Catch me when I fall
Accept me flaws and all
And that's why I love you
And that's why I love you
And that's why I love you
You, you, you

By the way

Det där huset fick nån annan. När mäklaren ringde oss var det redan uppe i 600 000 och det var vårt tak, så det var helt enkelt inte meningen... men vi hittar säkert något som passar oss bättre. Eller en fin lägenhet duger gott ett tag till. //E

Just live your life

Idag började jag skriva på Min Bok direkt när jag vaknade. Gjorde det bara i huvudet, för jag orkade inte gå upp. Första kapitlet börjar med min studentdag. Utåt sett en glad dag men det hände mycket som inte många vet om. Jag måste ta tag i det nån gång... jag vet att jag kan skriva. Men skulle va skönt att ha lite stöd från nån med lite erfarenhet. Nån författare där ute som vill hjälpa mig att skriva min första bok? Hör av dej...

Igår var vi på MVC för inskrivning. Gick väl bra förutom att barnmorskan är helförvirrad och inte har koll på nått... tror hon är lite utarbetad. Vad ska man säga... om ca 5 veckor ska vi på ultraljud i Kalmar... det är ju sånt som är kul. Kunde varit lite mer sånt istället för jobbiga blodprov och gyn-undersökningar! "Nehe, jag får sticka igen för det kommer inget blod härifrån..." Undra hur många gånger jag hört det de senaste 2 månaderna... mina armar har fortfarande blåmärken och synliga "stickhål" i armvecken från försök att ta blodprov och att sätta dit dropp... ser ut som en drog missbrukare om armarna.

Blev lycklig när jag öppnade min mejl idag. Från ticnet... The Killers kommer till Hultsfred!!! Oh my lord... jag är förvisso i 8e månaden då (festivalen hålls i juli i år) men jag ska dit. Jag bara ska det... jag MÅSTE se dom live. Jag kommer ångra mig resten av livet annars... och man får ju passa på nu innan man får barn med =) Festivalen håller på i 4 dagar i år. Va roligt det ska bli! Ska bara övertyga Daniel om vilken bra idé det är...

Nu är det helg igen. Ikväll kanske det blir scones och te med Annelie och Fredrik, tyckte det lät mysigt...
Imorgon kommer mormor, mamma, elin, emmy och kanske ellen (om hon kan slita sig från sin Tusse hihi) till Nybro. Eve och mamma ska ha kalas ihop i E o H´s vackra hus. Gutt att jag fixat med present så jag slipper springa runt med sånt i sista sekunden... Eve hade ju fixat till mamma så det är bara att betala :)

Nu ska jag försöka äta nått.
Ha en kanon helg! //E

I v. 12:

frukost

Hej hopp!

Igår åt jag glass och egengjord jordgubbsås hela dagen, det var det enda jag fick i mig tills kvällen kom, riktigt gott!
När Daniel kom hem åt vi kroppkakor, fick i mig 4st!!! Sen åkte vi bort till Eve och Henke och de andra åt kräftor, jag åt en macka :) Det var najs... så mysigt att bara vara där!

Sen blev det städning på dagis rätt så sent, var hemma runt halv 11...då var det bara sängen som gällde =)

Idag kommer nog Jenny och Elize en stund. Vi ska kolla på Juno ihop. Såg den igen igår och jag bara älskar den filmen... kan se om den hur många gånger som helst, verkligen min humor och så är den så fin på slutet så man fäller några tårar varje gång.... har ni inte sett den än? SE DEN!




Nu ska jag äta upp min äggmacka och min gula kiwi.
Ha det najs!
//E

gråta lite

Jag brukar gråta när jag ser någon annan gråta eller om jag kan leva mig in i nån ledsen persons situation. Men nu har jag blivit ännu värre... igår såg jag (jag tror att det var sista avsnittet av the hills season 4?) när Heidi skulle gifta sig med Spencer lagligt i rådhuset... ojojoj, jag  bölade som bara den.

Idag såg jag Desperate housewifes, deras handyman Eli dör och alla har fina minnen av honom...jag bölade non stop i 40 minuter....

Men det är skönt att gråta lite då och då!

Ska försöka äta nått nu, har inte gått så bra hitills idag... får se om jag kan få behålla en macka kanske.... eller lite glass?

//E

Idag...

fyller min lilla mamma år, grattis till henne!

Helgen var helt ok. Lördag kvällen var najs, Daniel fixade gratäng och lite rådjur och vildsvinsfilé och så kom Mikaela, Marcus och Liam upp. Tog det bara lugnt och hade trevligt. Daniel följde med dom hem och lanade och sen hade han varit en sväng hos Jimmy med.

Igår mådde jag inte så bra, men tog tag i min späda kropp ändå och så åkte vi förbi Hannah, Jonathan och Elias och hälsade på en kort stund. De är på g att köpa ett hus, får kanske veta idag om de får det? Hoppas på det =)

Efter det åkte vi till Eve. Hon eldade på i kaminen eller vad det heter, så till och med jag fick ta av mig några plagg hehe... drack te och gick runt och kollade.. man bara älskar ju det där huset. Känns för bra för att vara sant =) Vi kommer nog hälsa på rätt ofta nu hehe..

Tyvärr började jag må riktigt illa när vi var där, men kunde inte kräkas, så vi åkte hem..mina tabletter tog slut i helgen med. Min kära syster kom upp på sin rast nyss och gick och hämtade ut nya tabletter åt mig, hon är bäst!

What else?
Har pratat med pappa nästan en timme.. han hoppas på att vi får det där huset, men "får ni det inte så är det inte meningen"... precis så tänker jag med. Men hoppas kan man ju =)

Enligt mina egna beräkningar så går jag in i v.12 på onsdag... simsalabim så kommer illamåendet att försvinna! Ehhh eller kanske inte riktigt så... men hoppas att det händer SNART!!!!

//E

hus hus hus hus hus hus...

Idag gick vi upp hyfsat tidigt för vi skulle kolla på ett hus vid 10. Ett litet rött hus som behöver renoveras en del och kanske byggas ut med. Men som har kakelugn, trägolv och glasveranda. Ett sånt hus jag vill ha helt enkelt. Trodde det skulle va högst 2 par till som kollade, men det bara öste på med folk... säkert 20 andra par... 2 par som vi kände med.

Både jag och Daniel blev ännu mer förälskade i det där huset... finns så mycket potential. Man kan se i huvet hur det kommer se ut SEN..när vi har rustat upp det! Och läget är perfekt... 100 m från dagis och skola och inte långt in till centrum. Vi var först in och sist ut kan man säga hehe...mäklaren sa att de fått ett bud på utgångspriset. Men den personen ville inte ens kolla på huset, för han skulle ändå riva det!...

Jag var så ledsen när vi åkte därifrån, för det är ju VÅRT hus...i mitt huvud i alla fall... och så vet man att det är så många som visade intresse för det och en som bara vill åt tomten som säkert är svinrik och kan lägga sig hur högt som helst i budgivningen bara för att han vill bygga en lyxvilla på tomten....

Åkte till Eve och Henke och skulle hjälpa dom att flytta till deras hus. Kändes sådär kul... men försökte tänka på annat och vara glad för att de i alla fall har fått ett fint hus! Nu är jag hemma för jag började må illa. Men jag kan inte släppa det där huset... får se hur mycket folk är villiga att lägga i veckan... mäklaren skulle ju ringa mån eller tis.

//E

försök att inte gråta när du ser det här...

Oj, vad jag bölade när jag såg det här på Oprah nyss. Så vackert...höj volymen och klicka på play! Ta fram lite papper, du lär behöva torka ögonen =)

bläää

dålig dag idag. Hoppas jag mår bättre framåt eftermiddan...

Peace

Undercover

När jag går ut och inte orkar träffa på folk man känner eller man känner sig hängig eller har man helt enkelt en fuldag...(alla 3 stämde in idag) då klär jag på mig massa kläder och sjalar och huvudbonader så ingen ska se att det är jag! Känner mig som en spion när jag småspringer dit jag ska haha.... Ja, jag är lite knäpp.

Ibland vill man bara va helt anonym.

Idag blir det köttbullar och spagetti till middag. Inte överambitiöst, men igår gjorde jag potatisgratäng och vildsvinstek så jag känner att det är ok att göra det enkelt för mig idag.

Annars?
Tvätta vid 5 och resten av kvällen.

Jag är jättedålig på att ringa mina föräldrar, måste bara erkänna det. Usch, jag skäms. Jag ringer kanske en gång om året.. men de ringer ju mig oftare, tur det! Igår ringde min pappa och vi pratade om hus och grejer...då kände jag att imorgon ska jag ringa mamma, för det måste ju vara jämt.... annars blir det orättvist. Självklart ringer mamma mig på morgonen idag haha... jag älskar er så mycket! SKA försöka bli bättre på att höra av mig....

Nu ska jag laga mat. /E

Onsdag

sovit dåligt, ont i magen och kräkts inatt.

bättre nu, men en kompis ringde och grät så nu blev jag ledsen. måste gå bort till henne...lilla gumman.

skriver mer sen.

//E

Religiös

Nu ska jag va lite religiös här! Den här låten är sååå fin och jag var med i en kör en gång i tiden och vi sjöng den här. Den gör i alla fall mig glad. Den heter My life is in your hands...


"My Life Is In Your Hands"

You don't have to worry
And don't you be afraid
Joy comes in the morning
Troubles they don't last always
For there's a friend in Jesus
Who will wipe your tears away
And if your heart is broken
Just lift your hands and say

Oh
I know that I can make it
I know that I can stand
No matter what may come my way
My life is in your hands

With Jesus I can take it
With Him I know I can stand
No matter what may come my way
My life is in your hands

So when your tests and trials
They seem to get you down
And all your friends and loved ones
Are nowhere to be found
Remember there's a friend in Jesus
Who will wipe your tears away
And if you heart is broken
Just lift your hands and say

Oh
I know that I can make it
I know that I can stand
No matter what may come my way
My life is in your hands

With Jesus I can take it
With Him I know I can stand
No matter what may come my way
My life is in your hands

Tack för tipset!

Tack Mikaela, nu har jag köpt mig ett par uggs för endast 270 kr! Yay! Gör ju inget att det inte är dyraste märket, sånt bryr jag mig inte om =)

Pojke Ståhlgren

Ja så heter han än så länge hehe.... i alla fall på webbisar!

Min kusin Pontus och hans fru Marie fick en son igår! Grattis grattis till dom. Här kan ni se sötnosen---> Pojke Ståhlgren

Nu har jag varit på stan. Jag gick först bort till Försäkringskassan...trodde jag skulle svimma när jag kom in. Helt fullproppat med folk! Och mest 55 plusare... några med rullator... vad är det här liksom? Tog en lapp, och fick sätta mig på arbetsförmedlingens sida, så jag såg inte vilket nr som var på tavlan, men räknade folket och det var 15 personer före mig i kön... kände paniken komma och började svettas som bara den.. ok, jag väntar tills en person är klar så får jag se hur lång tid det tar för varje, tänkte jag... satt där i en kvart, ingen hade kommit ut! Jag skiter i det här, jag kommer kräkas här i kön eller där inne om jag sitter här längre... så jag gick.

Ska gå dit sen efter lunch och hoppas på att det är mindre med folk då, annars får jag väl ringa och boka ett möte. "Du har 278 personer före dig i kön, var god dröj".... hatar redan FK.

Jag tänkte att jag kunde hälsa på Jenny, men hon svarade inte, så jag gick och köpte en present till Eve. Bra att ha det gjort! Sen gick jag till Bokia och köpte mig en snygg almanacka, behövde jag verkligen och ett kort som jag ska skicka till Pontus och Marie! Sen kom jag på att mandelolja har jag ju inte köpt än..och magen har ju faktiskt börjat puta lite och bristningar vill jag inte ha! Så gick in på apoteket och köpte det med... nu är jag helt slut och ska försöka äta något innan jag ger mig ut igen.

Måste ju lägga upp et tkort på hur rolig figur jag har nu. Ser lite ut som en seriefigur faktiskt!... gick ner 6 kg när jag mådde som sämst och har inte gått upp dom helt än och det syns på låren. Så smala ben och putmage! Ser för roligt ut =)

bla bla bla

Ja Emmy, trodde du skulle gilla kjolen hihi.. jag menar, den är ju röööd...OCH prickig...! =) Kan det bli mer Emmy?

Imorgon ska jag gå till Försäkringskassan, lite nervös. Gillar inte såna där ställen, men lika bra att få det överstökat!

Har verkligen inget vettigt att skriva så funderar på en bloggpaus, eller fortsätter jag med mina meningslösa inlägg..de är ju lite terapi. Och ni som läser får ju skylla er själva... ni BEHÖVER ju inte läsa mitt "måillagnäll" och annat trams...

På lördag ska vi titta på ett hus och efter det ska vi hjälpa E o H att flytta =) Får se hur mycket jag orkar med, men det ska bli kul att få va med i alla fall! Ååå deras snygga hus....!

JAG VILL MED HA HUUUUS!!! OCH INREDA...JAG VILL INREDA!!!

Men vår tid kommer...

Nu undrar jag vart D är... förmodligen fortfarande på övning med RT, men brukar inte ta så här lång tid. Men han dyker väl upp snart =)

Bla bla bla....//E

Inspiration

Man kan tro att jag har blivit helt efterbliven när jag mest bara är hemma i lägnheten och knappt går ut. Men så är det inte... när jag ligger i soffan eller sängen och mår dåligt så fantiserar jag en massa! Tänker på framtiden, vårt hus, vårt lilla barn och massa roligt! Sånt gör att jag orkar med att må dåligt.

Jag har också tänkt igenom mitt liv fram till nu ganska många gånger. Jag vill skriva böcker! Jag skulle kunna skriva minst en bok om varje liten period i mitt liv... så det ska jag göra nån gång. Jag är en riktig drömmare och grubblare egentligen. Skulle vilja vara författare..och skådespelare... när jag var yngre var jag alltid med i pjäser och sketcher och sånt på "roliga timmen" på fredagarna. Klädde ut mig hemma och älskade att spela roller. Till och med på högstadiet, när man började bry sig om vad andra tyckte om en, så var jag med i en musikal som vi spelade upp för hela skolan.. jag DANSADE inför hela skolan.. sjöng gjorde jag med, men det är inte min grej. Men skulle vilja utveckla min skådespelartalang. Ok, jag har kanske ingen sån talang, men det skulle va kul att testa på... finns ju kurser man kan gå. Ska nog kolla upp det där lite =)

Vågar knappt säga det... säger jag det så blir det dåligt igen säkert... men jag säger det ändå! Idag har jag mått helt ok. Mått dåligt en halvtimme sammanlagt! Men nu kommer jag säkert bli dålig bara för att jag säger såhär....

Den här coola kjolen SKA jag ha:


Ska försöka komma undan med ett billigt bud på tradera. Tycker den är så snygg =)

Här vill jag bo

----->Finfin lägenhet i Nybban<-----

Glömde ju...

Vi hade jättetrevligt med Annelie och Fidde igår. Åt hemlagad pizza, gott! Sen somnade ju 3 av oss tyvärr i soffan haha... filmen var ju inte sååå bra, men sånt vet man ju inte innan!

Semlan kom upp tyvärr... ska nog börja med Lergigan igen... de funkade lite bättre på mig ändå tror jag..

//E

Trött

Idag fyller världens bästa storasyster 28 år!!! Grattis Eve..!



Igår fixade världens bästa storasyster åksjuketabletter åt mig... tog en igår kväll innan vi skulle till F o A. Blev väldigt trött av den men mådde inte direkt illa. När jag kom hem hade jag väldigt ont i magen, tog en timma att somna... men kanske var för att Daniel inte var hemma. Gillar inte att sova själv.... men så tänkte jag hur skönt det är att ha hela sängen själv, ingen som andas i ens ansikte....då somnade jag direkt....

Idag tog jag en likadan tablett på morgonen. Funkade bra ett tag, sen blev jag liggande i soffan och mådde jätteilla och var yr i huvet.... där har jag legat tills nu.

Jag missade fikat hos "farmor" och jag blev helt överkänslig och låg här hemma och grät över det. "Söta farmor som ville bjuda på fika.... och så ligger jag här"....buhuu..... när jag började må bättre så fantiserade jag om att farmor bjöd på semlor och att hon KANSKE skulle skicka med en hem till mig! Gissa vad....det var precis vad hon gjorde =) Jag började gråta igen haha.... när Daniel kom med en påse med en semla och 2 kakor till plus ett kuvert med pengar som försenad julklapp.....då rann tårarna....shit, vad händer med mig?? Snacka om sentimental hehe...men farmor Olofsson är lätt den sötaste och goaste tanten i stan!

Nu är D och tränar fotboll. Han ville visst börja med det igen, men nu är det med Örsjö och Petter!

Sen ska vi äta fisk...jag får för mig att jag vill äta något och då måste jag bara ha det! Som gul kiwi... visst, det gillar jag i vanliga fall men nu är jag beroende av GUL KIWI.... och idag har jag fått för mig att jag vill äta fisk, så då blir det så =)

Ha en rolig och kul och spännande lördag kväll ni ogravida människor!!! Jag är inte alls avundsjuk... jag kom nyss på mig själv att vara avundsjuk på min 14 åriga syster. My God..... jag hade kul på den tiden, och nu sa hon att hon ska iväg med några kompisar ikväll och "träffa lite folk"... plus att hon är nyförälskad och ihop med nån söt kille som kallas Tusse...jag hade också en Tusse en gång haha......(hans kusin)... men jag är helt översentimental för tillfället så jag tänker tillbaka på gamla tider och sånt...ojojoj..... man är gammal nu!

SNÄPP UPP DIG! =)

Men seriöst... ha en rolig kväll nu =) Ha kul åt mig också.....//E

I dedicate this song...

To Henrik and Evelina!

Fick Viva La Vida av dom i julklapp och har lyssnat en del och den är ju skitbra men jag har inte vetat alls vad låtarna heter, men nu kollade jag upp en av favoriterna och det är denna: "Lovers in Japan".....and of course with COLDPLAY =)

Dagens mål

  • Apoteket- Åksjuketabletter, Lergigan comp och Mandelolja
  • Duscha.
  • Småäta var tionde minut
  • FÖRSÖKA att handla lite grejer. Potatis, bregott m.m.m....
  • Sminka mig och klä på mig något annat än mysbrallor och morgonrock...
  • Umgås med Annelie och Fidde ikväll....!


allt luktar spya

Idag gick det inte så bra med morgonillamåendet. Kräktes ner hela badrummet... hann inte tända lyset och se att toalettlocket för en gång skull inte var uppfällt... allt blev nerspytt! Mattan med... usch va äckligt det är! Jag har aldrig torkat spyor i hela mitt liv, inte ens mina egna..... har haft snälla föräldrar som gjort det och för det mesta har jag prickat toalettstolen... nu när jag skulle torka upp så stank det ju så jag spydde av lukten med! Jaa... vad ska man säga?

Hoppas såååå att det vänder vid v.12.....helst innan!

//E

Paket

Idag fick jag ett paket på posten. Yay!

Helt slut

Nu gick Jenny och Elize hem. Jag är helt slut haha... 4 timmars besök tog musten ur mig. Men jag är så glad att de kom hit. Vi behövde nog båda prata av oss om våra olika bekymmer OCH glada ämnen...

Någon som har gjort något kul idag? SKRIV och berätta i så fall...!

//E

 No makeup

Onsdag

Hej!

Onsdag idag. Daniel har börjat jobba igen efter en lååång ledighet. Själv har jag inga direkta planer för dagen mer än att jag ska gå till apoteket och hämta ut en burk Lergigan comp till. Och så ska nog Jenny komma upp en sväng... jag får lite ångest av det för jag måste duscha och städa lite och jag vet hur dåligt jag kommer må efter att ha gjort den ansträngningen...

Men en sak i taget. Har klarat mig igenom dagens första illamåendefas utan att kräkas, så nu sitter jag här med en macka och mitt morgonte med ingefära i. Såg på Doctors på 4an att man kan testa ingefära mot morgonillamående när man är gravid... jag är villig att testa ALLT, bara jag får må bra.

Räknar dagarna tills jag är i v.12... de flesta får ju börja må bättre då, men jag ska inte ha för höga förhoppningar, 2 jag känner mådde dåligt HELA graviditeten.

I måndags var jag hos läkaren på mvc och fick recept på fler tabletter. Jag bara:" Jag vill testa några nya tabletter så jag kan jobba och göra saker utan att må illa hela tiden.."
Hon log lite mot mig och sa: "Tyvärr finns det inga tabletter som tar bort illamåendet helt.. du kräks ju inte så mycket av Lergigan, så jag tycker att du ska fortsätta med dom".

SUCK.

Men hon skrev ett intyg på att jag inte kan jobba mer än halvtid, så jag kommer bli halvt sjukskriven månaden ut, om nu Försäkringskassan går med på det.  Så 4 timmar om dagen KAN jag jobba.... enligt pappret. Det är väl bara att bita ihop. Och hoppas att det snart blir bättre!

Nu ska jag försöka fixa iordning lite här hemma, skäms över att det är så dammigt och stökigt... och sen en dusch med.... later! //E

fruktansvärt

Har suttit och läst om Felicia, en tjej som blev mördad på ett behandlingshem. Polisen gör inte sitt jobb. Felicias mamma och familj kämpar för rättvisa... gå in och läs du med. Man blir väldigt illa berörd och undrar varför detta kan hända i Sverige idag? feliciasliv.se

Spöken

Svar på kommentar Emmy: Jaa huvudet såg lite alienliknande ut innan ju hihi....
Svar på kommentar Mikaela: Du är söt du! Tack...

Ok, nu vill jag bara säga att jag är trött på allt tjat om spöken ÖVERALLT hela tiden... på tv är det det okända, melinda gordon och medium och allt vad det heter.. till och med Dr Phil hade med ett medium i sin show! Hallå eller... och Daniels mormor, mamma och mostrar håller på med massa sånt där hela tiden....  jag vet att det finns övernaturliga saker, men jag vill bara inte ha med det att göra!

Nu ska jag komma till saken...
Idag åkte jag och Daniel ut i skogen utanför Alsjöholm för vi skulle kolla på en gård där. Usch säger jag bara... på radion börjar de snacka om spöken såklart.... när vi kom fram såg det helt spöklikt ut. Grinden var rostig och hängde helt snett, skulle man stänga den skulle det va en halvmeters glipa mellan de 2 grindarna! En läskig brunn satt mitt i stenmuren. Där har de säkert slängt ner ett lik tänkte jag...Trappan såg sne ut, allt var slitet och på väg att förfalla... när vi kom runt på baksidan så ser jag en gravsten stå på sidan av ett uthus! Fick såna äckliga obehagskänslor...ville bara därifrån! Men kollade in genom ett fönster och massa möbler stod kvar, precis som att nån bodde där... riktigt äckligt alltså... sen gick vi ganska fort! Fast jag vände och var tvungen att gå och kolla vad det stod på stenen... det var ett kors, sen stod det typ gårdens namn och sen ett namn och födelsedatum och dödsdatum....bläää va otäckt det var! Halvsprang till bilen och jag hörde konstiga ljud från uthuset och sen från ladugården... Daniel hörde inte, bara jag....blääää!!!!

Så jag vill inte höra mer om spöken nu... jag tror att om man är för nyfiken på sånt där och vill veta saker och typ går på seanser och grejer så välkomnar man andar och jag vill INTE ha nått spöke som förföljer mig... !

Helt sjukt bara...varför ha gravstenar på baksidan av huset? SJUKT!

Vi ska INTE bo där, bara så ni vet =)

brunett

det är år 2009 och jag är brunett igen. "Du ser ut som när vi träffades..." //Daniel

En liten sneak peak...


Trivs inte så bra med mitt utseende för tillfället, måste sminka mig om jag ska våga visa mig på bild och det orkade jag inte, därför ser jag ut som en ond clown hehe...

Nyåret firades in med ett gäng glada och fräscha människor i Borgehage på Öland! Jag mådde dåligt på förmiddagen så tog ett tag att komma iväg, men sen orkade jag hålla igång ganska mycket. Åt massa gott och hade det bara bra...=)

Igår när vi kom hem så fick jag ta en tablett och vila en stund, sen åkte vi till Mikaela, Marcus och Liam. De bjöd på tacos och film, gott och trevligt! Liam fick ett litet fnitter anfall, det var riktigt roligt haha.... skrattade högt åt ett ljud som Marcus gjorde. Så himla söt!

Idag är Danne ute hos sina päron och tillverkar deras tredje vildsvinskoja... en som man kan sova i...jaa, alla har ju olika intressen hehe...

Själv har jag blivit allergisk mot något. Började nysa hysteriskt och halsen och näsan killar och jag får snyta mig massa och nyser helt galet mycket...misstänker en Amaryllis...ställde ut den i köket istället, får hoppas det hjälper!

Annars? Jo, har kollat på Britney, for the record... hon vill inte ha nån medömkan, men jag kan inte låta bli att tycka synd om henne. Det är starkt gjort att ta sig igenom allt skit hon har gått igenom... hon är ju precis som oss andra. Vi har alla gjort misstag och saker vi skäms över och ångrar, men vi hängs inte ut på löpsedlarna! Vi kan gå ut och handla utan att 30-40 papparazzis följer efter en.... man har det bra =)

//E

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0