April

April närmar sig sitt slut och en del har hänt. Jag börjar snart i en ny grupp på jobbet där jag har fått ett vik. Känns kanonbra! Gått bredvid i veckan och försökt lära mig allt nytt,blir ju en del nytt och mer ansvar, men ska bli roligt! Börjar 1 maj.

För övrigt så försöker jag träna på och nu är det ca 1 månad kvar till mitt första lopp, nämligen Linnelunken på 5 km! TAGGA!!!!
Leia tränar gärna med mig både hemma och på gymmet! :)

Igår hade vi första skjutövningen inför provet... precision gick bra men hagel måste jag öva mycket på, bläää...äckliga harar som skenade iväg så fort så fort.... jaja, jag ska öva och bli GRYM! ;)

Igår blev det grillning och bebismys hos grannarna, Leia var såååå glad att få hålla i en bebis...! =)


//E

Glad Påsk!

Idag är det skärtorsdag och Leia har varit påskkärring på dagis idag och ätit påsklunch och godis och glass, snacka om att hon var lycklig hehe... fast på morgonen ville hon inte vara påskkärring på dagis, hon trodde väl att ingen annan skulle se ut så, men när vi väl kom dit gick det ju bättre =)


Bilden är inte från idag, den tog vi tidigare.

I måndags gjorde vi det teoretiska provet för Jägarexamen. Alla 3, jag Danne och Sara klarade oss! :) Nu ska vi bara öva massa skjutning också...!

Igår fick Leia ett paket på posten, ett PÅSKÄGG från Emmsan och en liten söt egengjord docka. Hon blev sååååå glad=)


Det är underbart att våren har kommit (även att det förmodligen ska snöa imorgon!!). Det blir snart sådär härligt varmt och snart börjar grillsäsongen, love it...
//E

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0