Moster Milla

Igår blev jag moster. Stolt moster till lilla Ville! =)

Tyvärr hade jag en liten grinig tjej som inte var så glad igår kväll när Henke ringde och skulle berätta detta så jag hade inte tid att svara. Visste ju inte att det var han som ringde, då hade jag ju svarat trots skrik i bakgrunden! Och Danne var på Willys och hade ingen täckning när Henke ringde till honom! Snacka om att vi känner oss dåliga som inte svarade....=/
Men fick snabbt veta det från mamma via sms (eftersom jag inte svarade när hon ringde heller!)

Nu försöker jag att få tag på dom för jag vill ju veta hur de mår. Pappa ringde nyss och han sa att det hade gått bra, men jag vill ändå höra direkt från dom :)

//E

Pang pang!

Igår sköt jag med pistol för första gången i mitt liv. KUL! Gick rätt bra också =)
Ska testa några fler gånger innan man bestämmer sig för att gå med i Pistolklubben... men skoj va det!


Såhär såg det ut ungefär. Det är inte vi på bilden..

Ettårskontroll

Idag fick Leia en spruta i varje ben, uscha! Och denna gången slutade hon inte gråta... hon var ledsen fram tills hon somnade nyss. Blir säkert feber inatt, brukar det ju bli.
Annars gick det bra. Allt var bra och hon fick visa att hon kunde gå (gråtande).

Hmm.. kanske ska skriva lite nytt om lillan. Glömmer ju vad jag skrivit!
Hon har 8 tänder, den 9 är på g.
Hon älskar musik, hon dansar loss ordentligt!
Försöker lära henne att äta själv, går sådär! Blir väldigt kladdigt, men hon tycker gaffel är lättare än sked.
Hon har lärt sig krypa ner från sängen och soffan på rätt sätt. Fötterna först :) Så nu kan man vakna på morgonen av att Leia står bredvid sängen och försöker väcka mig! ( Hon sover hos mig efter morgonvällingen)
Hon äter allt och mycket :)
Hon älskar djur, lite svårt för hundar för tillfället, men ankor är favoriter nu.
Hon går lite mer nu, men kryper helst.
Annars har hon en massa bus för sig... vet inte vem som lär henne ;)

Nu väger hon 8720 g och är 71,5 cm lång!

Nehe, kanske en kladdkaka till "Fångarna på fortet"! =)
//E

Idag, fredag

Jaa Frida, Leia började riva direkt i kläderna när vi fick påsen :) Sen tog hon en tur på catwalken med sin lilla vagn hehe... tack så jättemycket, det var ju mycket kläder! Hoppas att vi inte sliter ut dom för mycket men det tror jag inte :)

Oj, visste du inte om att de ska ha barn Matilda? Men det måste jag ha skrivit här nån gång ju... och Elin måste veta om det :) Men nu vet du hehe...beräknat 25 oktober, men kan bli tidigare nu ju.

Idag har jag, Sara och Leia tagit en tur ut till Örsjö och kollat in Skattskrinet som jag skrev om för rätt länge sen nu. Fanns MYCKET fint! Fikade lite våfflor och så åkte vi till RIA second hand... vi hittade lite med :)

Jag köpte denna fina på Skattskrinet:

Och denna låda på RIA:


Nu blir det lite mat, sen får vi se, har inga planer för kvällen.... have a nice weekend! //E

Chokladbajs

Tv´n är på och barnkanalen i bakgrunden. Tjejen på barnprogrammet gör chokldbollar fast rullar dom som en hög med bajs.... bra sätt om man bantar, men annars fattar jag inte riktigt. Vem vill äta chokladbajs?

LEIA TOG 3 STEG HELT SJÄLV IDAG =)
Hon har gått lite i soffan innan men aldrig på golvet. Jo igår gick hon ett steg men då höll jag min hand lite runt hennes mage så det räknas inte :P

Får hoppas hon börjar försöka gå lite mera nu! :)

Idag behövde jag gå till doktorn så Sara ställde upp och hade Leia under tiden, snällt! Sen blev det lite gott fika och ikväll blir det mera fika med Sara och Casse. Vi ska ju planera lite för en eventuell weekend i höst. Hoppas bara Daniel får ledigt en dag eller 2!

Igår var Annelie och Fidde här med lilla Minna...hon är så liten!! Svårt att fatta att för snart ett år sen var Leia sådär liten... tiden går så fort!

Emmy flyttar till Stockholm i helgen... jättekul, men kommer sakna henne så mycket! Och min kära syster Eve går runt som en levande kuvös och får inte göra nånting annat än att ta det lugnt och sova... hon har fått havandeskapsförgiftning..... tänker på dom hela tiden. Man vill ju att allt ska gå bra.....

Emmsan var ju nere här i en vecka. Det var så klart roligt! Det behövde vi båda 2 :) Blev bio, shopping och massa prat.... love it!

Nehe, nu ska jag leka med Leia och sen laga mat!//E

Söndagsångest?

Inte jag, men någon annan har det idag. Daniels sista semesterdag... stackarn.

Jag är hemma med Leia augusti ut, sen börjar inskolningen på förskolan. Börjar fundera en massa runt det... är det för tidigt? Hur kommer det gå? Leia har ju inte lärt sig gå än, kommer det funka ändå? Tänk om hon skadar sig och jag inte är där! Tänk om nån liten snorunge är elak mot henne..dååå.... nämen, man har ju snart varit hemma med henne i ett år, inte konstigt man oroar sig!

Kommer säkert gå bra... men känns jobbigt just nu eftersom jag måste ta tag i allt. Inskolning, arbetsförmedlingen, a-kassa, försäkringskassan, ringa runt och söka jobb, skriva jobbansökningar.... drömmen vore att ha ett jobb så slapp man allt detta. Jag får lätt jobb men jag har ALDRIG haft ett fast jobb och aldrig betald semester... men nån gång ska man väl få det med!

Men jag och Sara satsar på ett liv som lyxhustrur så vi behöver ju inte jobba! =P

Nee, skämt åsido.... det löser sig!!!! Jag oroar mig alltid mer än jag behöver.

Nu ska jag äta upp chipsen från igår och lata mig...gäller att passa på så länge man kan!

Hej!// E

Äntligen har du kommit..

..lilla Minna föddes den 4 augusti! När vi kom ut från Tropikarium på Kolmården sa jag till Daniel. "Tänk om Fidde har ringt nu, jag måste kolla!"
Tog upp telefonen och efter några sekunder får jag ett mms med lilla Minna på bild! Snacka om feeling....;)

Kolla sötnosen --->här<---

Har ju inte hört något alls ifrån dom, mer än bilden, men jag antar att allt gått bra!? Hoppas det i alla fall. De har förmodligen fullt upp nu med att lära känna lillan och amma, byta blöjor och allt annat nytt om man inte har en aning om innan man får barn :)

Men jag LÄNGTAR såååå mycket efter er och jag kommer bli helt kär i lilla Minna....ååh så söt! :)

//E

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0