Älskade Leo...Idag, första advent, dog vår katt Leo. Han led hela natten pga att någon lagt ut råttgift som en mus ätit och sen åt Leo upp den musen... magkramper, skrik och förlamning i bakdelen... jag är så ledsen Leo, älskade Leo...

Vi har varit och begravt honom, jag fick känna på hans mjuka päls och lukta på honom en sista gång. Glömmer dig aldrig, finaste Leo...

En jobbig dag. //E

Myspys

Jag har blivit så dålig å att uppdatera bloggen, i know. Men man har så mycket annat för sig nuförtiden, inte mammaledig längre :P

Händer så mycket med Leia. Hon springer runt och är en riktig busunge och en riktig gosunge! Ena stunden är hon i köket och river ut allt ur kökslådorna, nästa sekund sitter hon i leksakslådan och river fram massa leksaker, sen in i sovrummet och läggar alla mina strumpor i en prydlig hög på golvet för att sen städa upp dom igen... fullt ös!
Hon ÄLSKAR att vara ute, promenixa omkring och upptäcka massa nytt. Hon hittar även själv till gårdens lekplats, "Gunga" säger hon och så går hon iväg åt helt rätt håll :) (jag efter såklart). Hon härmar massa ord man säger, så man får börja tänka på vad man säger här hemma nu... jag sa "tjockis" på skoj, då gick hon runt och sa tjockis i 20 minuter haha....
Hon kan många ord nu, bl.a.: Häst, dricka, vovve, katt, tutte(napp), öga, öra, "huve"(huvud), tröja, strumpa, hår, hand, fot, mage, glass, bada, varmt, mat, "Ejje" (välling), bord.....ja hon kan fler, men orkar inte rabbla upp fler!
Hon kommer och kramas med en och på dagis pussas hon med några av de andra barnen innan hon ska hem...de är för söta :)

Nu har jag druckit glögg och ätit vit choklad....och nu vaknade lilla tjejen, så nu ska vi mysa lite innan det blir massa bus!

Tack Evve och tjejer för en trevlig kväll igår!

//E

Jobb och sjukdomar

Först blev Leia sjuk, sen Danne...sen jag. Nu är Leia sjuk igen! 39 graders feber och snorig... och jätteledsen :(

Jag gick och jobbade idag för första gången denna vecka efter att jag varit sjuk. Daniel fick va hemma tills jag kom hem så han jobbar ju sent ikväll då. Tråkigt att knappt ses, men man får göra så ibland. Imorgon har vi barnvakt medan jag är på jobbet, vi är så tacksamma när folk ställer upp!

Huset! Det var fint men jag fick inte den där "vill ha" känslan. Men ett par kompisar till oss har köpt det nu! :) Så vi lär ju få hälsa på ibland i alla fall hehe.

Nu står maten i ugnen och Leia sover en stund. Sköööööööööööööönt med lugn och ro... hoppas hon blir frisk till helgen, det är så tråkigt när man blir så låst och inte kan hitta på nått.

Nu vaknade hon ja..... lilla gumms....bye....//E

Lite mycket

Nu har de flesta löven blåst ner från träden och snart är snön och julen här! Jag ska (om jag orkar och hinner) pynta tidigt i år! Men då behövs ju en storstädning först som ska hinnas med och orkas med, så vi får se :)

Ikväll ska vi kolla på hus igen. DETTA!
Ett drömhus. Men tyvärr var det 20 stycken i måndags och så kommer det 20 st till ikväll som ska kolla... så slåss med 40 stycken om ett hus vill man ju inte. Men kolla kan man! :)

Leia har varit sjuk sen i fredags. Idag kunde hon gå till dagis igen och det hade gått bra. Daniel har med varit sjuk, hemma i 2 dagar, har nog aldrig hänt innan. Han sjukskriver sig aldrig! Så har varit lite sjukstuga här. Farmor Annica har ställt upp som barnvakt när jag jobbat, kanon ju!

Nu ska jag passa på att äta nått gott och kolla ett avsnitt DHW när Leia sover middag ;)

Bye!
//E

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0