Leon Lasse Spiderman

Den 28maj kom äntligen vår älskade unge!
Allt gick finfint, vi är såååå nöjda med förlossningen, personalen och att man mår mycket bättre denna gång. Fantastiskt!
 
Namnförslagen var många ifrån Bl.a barnens kusiner. Spiderman, PisseNisse,Bullen m.m.... Leia tycker ju att lilleman ska heta Lasse Winnerbäck. LEON är bestämt nu men när någon frågar Leia vad lillebror heter så heter han Lasse minsann....hmm.... får se om det kan bli ett mellannamn kanske?? Hihi....hellre Lasse än Bullen :P
 
Har haft lite besök både på BB och hemma, mysigt. Fått så fina kläder. Lite för stora än så länge men han växer väl snart i dom. TYVÄRR!! Jag vill inte att han ska växa så fort...det är så MYYYYYSIGT nu.... bebisgos!!!
 
Ska verkligen försöka njuta så mycket det går av denna tid. Inte alls samma sak nu som med första barnet, nu har man ju mer att göra, ett äldre barn som fortfarande behöver uppmärksamhet och massa kärlek. Lite svårt är det att vara helt rättvis men men. Leia är i alla fall duktig och har börjat förstå mer och mer att Leon behöver mer hjälp än henne... inte lätt att bli storasyrra, mycket nytt. Hon är i alla fall superstolt och älskar verkligen sin bror, det säger hon ungefär var tionde minut :)
 
Om 2-3 dagar får jag ta bort clipsen på magen, ska bli skönt, de skaver otäckt. Annars mår jag väldigt bra för att vara nyopererad. Inga tunga lyft på en månad, lite svårt att komma upp ur sängen. Tur det finns värktabletter!
 
Amningen funkar fint (TACK FÖR DET!!!) Tycker det är smidigt att ha maten med sig utan att behöva tänka på det, jag är ju en rätt förvirrad människa;)
 
Nehe, nu säger jag hej på ett tag, ska njuuuuuta av bebismys!
//E
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0