"Sömnparalys"

Nu vet jag vad det är jag är med om ibland när jag ska somna. Det kallas sömnparalys. Läste nyss på Natasha Peyres blogg att hon också har det. Det är väldigt obehagligt. När det händer mig så är jag trött och håller på att somna men jag sover inte. Jag kan inte öppna ögonen eller röra kroppen, den är helt förlamad. Jag kan inte skrika. Det enda jag kan göra är att andas och jag brukar få panik så jag brukar hyperventilera och då har det hänt att Daniel har ryckt i mig så att min kropp "vaknar" och jag kan öppna ögonen och bli normal igen. Det är väldigt obehagligt... Man hör omgivningen men kan inte svara. När jag sökte på det på nätet stod det att man ska söka hjälp så ska de göra en neurologisk utredning! Kanske visar sig att jag är galen haha....

Det är nog ingen fara =) I hope.

Sötast

Världens sötaste Annelie kom förbi för att låna min "dansväska" och gav mig en vas med fina blommor...  tack gumman! Så himla gulligt av dig...!

Tog en Ibumetin för en halvtimme sen och nu svettas jag som en liten gris... men det är det värt. Slipper värken och febern. Kom just på att jag lovat Hannah att baka 2 drömtårtor till deras kalas ikväll... så jag passar på nu medan jag orkar vara uppe =) Bara jag inte misslyckas nu, för då kommer jag bli helt förstörd.... men jag ska ta det lugnt så går det nog bra...

Eve kommer förbi sen, hon är också en ängel... =)

Baka och sen vila....//E

Sjuk. IGEN!

Det var ju bara nån månad sen jag var sjuk! Nu har jag feber och värk i hela kroppen igen! Jag blir så trött... jag orkar inte vara sjuk! Vad är det för fel på mig? Har jag inget immunförsvar kvar?

Bädda ner sig i soffan med nyponsoppa... det låter skönt...

=( Good bajs....

Torsdag

Det är redan torsdag idag. Bara lite mer än en månad tills vi flyger iväg mot varmare breddgrader. Såg på "packat och klart" på svt om Patong beach, där vi ska bo. Värsta partystranden haha... och på stranden såg det helt packat ut på dagen med en massa solparasoll och blekfeta nordbor...  men men, det blir nog bra. Man får ju scootra runt och hitta lite lugna ställen om det skulle bli för intensivt! Shiiiiiiiiiiiiiiiiiit vad jag längtar!!!

Idag vaknade jag med värk i ryggen som gick upp ända till huvudet. Och vaknade inatt av att jag svettades som bara den... fick gå upp och öppna balkongdörren. Självklart får jag för mig att jag fått någon allvarlig sjukdom och får panik.... stackars Daniel som står ut med mig. Tog en Ibumetin (My lifesaver!) och la mig igen och nu känner jag ingenting.

Ska till Kalmar sen med Hannah, Elias och Ronja! Ska ut och fika lite, mysigt =) Annars är det lite jobb ikväll, laga mat och kanske åka till RIA second hand och kolla efter en hylla/byrå/skåp till köket.

"Have it nice"

Love E

Det här funkar inte

Jag går och väntar på att livet ska börja tror jag. Och det funkar ju inte. Jag är inte nöjd alls med hur mitt liv ser ut faktiskt. Och då får man ju ta tag i det och göra nånting åt det!

Självklart är jag nöjd med min pojkvän, tro inget annat =)

Men när det gäller jobb och boende. Det suger! Så nu ska jag faktiskt, tro det eller ej, söka till några utbildningar. Jag är ju en praktiskt lagd människa och absolut ingen pluggis, så det blir ju inga tråkiga 5 års teoretiska utbildningar jag kommer söka till. Men jag tänker inte tala om vad jag sökt förren jag får besked om jag kommer in eller inte. För besvikelsen blir dubbelt så tung om en massa folk frågar "kom du in på den där utbildningen?" och man måste säga NEJ... då känner man sig så misslyckad. Så det enda jag säger är att jag söker till några olika skolor... sen får vi se vad som är meningen att jag ska komma in på!

Vi har ju tittat på några större lägenheter, men det får vi lägga ner tills vidare. Om jag ska plugga så är det ju billigt boende som gäller!

Plugga.... får rysningar av ordet! Jag ska inte plugga...jag ska lära mig nya saker om något ämne som jag senare kommer arbeta inom! Det kändes bättre =)

I love Missy Higgins



"The Special Two"

I've hardly been outside my room in days,
'cause I don't feel that I deserve the sunshine's rays.
The darkness helped until the whiskey wore away,
And it was then I realize the conscience never fades.
When you're young you have this image of your life:
That you'll be scrupulous and one day even make a wife.
And you make boundaries you'd never dream to cross,
And if you happen to you wake completely lost.
But I will fight for you, be sure that
I will fight until we're the special two once again.

And we will only need each other, we'll bleed together,
Our hands will not be taught to hold another's,
When we're the special two.
And we could only see each other, we'll bleed together,
These arms will not be taught to need another,
'Cause we were the special two.

I remember someone old once said to me:
"That lies will lock you up with truth the only key."
But I was comfortable and warm inside my shell,
And couldn't see this place would soon become my hell.
So is it better to tell and hurt or lie to save their face?
Well I guess the answer is don't do it in the first place.
I know I'm not deserving of your trust from you right now,
But if by chance you change your mind you know I will not let you down
'cause we were the special two, and we'll be again.

And we will only need each other, we'll bleed together,
Our hands will not be taught to hold another's,
When we're the special two.
And we can only see each other we'll breathe together,
These arms will not be taught to need another...
'cause we're the special two.

I step outside my mind's eye's for a minute.
And I look over me like a doctor looking for disease,
Or something that could ease the pain.
But nothing cures the hurt you, you bring on by yourself,
Just remembering, just remembering how we were...

When we would only need each other, we'd bleed together,
Our hands would not be taught to hold another's,
We were the special two.
And we could only see each other, we'd bleed together,
These arms would not be taught to need another,
'Cause we're the special two.

BANANPAJEN!

Nu äntligen ska jag skriva ner receptet åt er...

Bananpaj

Till pajdegen:
150g smält smör
3 dl vetemjöl
1 dl socker
1tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker

Rör ihop de torra ingredienserna, tillsätt det smälta smöret. Arbeta ihop till en deg.

Till fyllningen:
Vispa 3 äggvitor till hårt skum
Vänd ner 2 dl socker
Mosa 3 bananer

Tryck ut degen i en pajform och fyll med mosade bananer. Häll marängsmeten över. Sätt längst ner i ugnen ca 30 minuter i 175 grader. Servera med vaniljglass eller vispgrädde!

Enjoy!

Perfekt när man har bananer som håller på att bli bruna och onödigt att slänga mat ju! =)

Back in town

Efter en seeeeg bussresa kom vi hem igår kväll vid halv 9 tiden. Det var en skitrolig helg! Men man blir ju lite trött med. Är inte van att bo i en 2á med 5 andra haha... men tack Elin pelin för att vi fick hälsa på dej! Det var kanon =)

Någon som har storlek 32 i klänningar? En svart snygg axelbandslös helt ny klänning från Gina Tricot bortskänkes. Endast frakt tillkommer. Blev dock ett litet hål under dragkedjan när jag skulle tvinga på mig den.. men det går att laga! =) Jag var lite väl optimist när jag köpte den, men hallå... det var inte så länge sen jag hade 32/34... men jag får väl insé att jag har blivit större, men det är jobbigt! Jag tror inte att jag kan bli så smal igen som jag var för ett par år sen, för mina höfter har växt och dom kan ju inte bli mindre... en massa kjolar, jeans, klänningar som jag har kunnat ha förut kan jag helt enkelt inte få på mig. Allt fastnar vid höfterna! Men en jobbar kompis sa att jag har blivit kvinna haha.... men jag skulle hellre vara flicka och smal resten av livet.....men sånt får man ju inte välja tyvärr!

Ska packa upp och städa lite nu. Återkommer om en stund med bananpaj receptet! Om ni tycker om friterad banan som man brukar äta som efterrätt på kinarestauranger så kommer ni granterat att gilla bananpajen =)


Love E

Siri




Elin fick en kattunge i födelsedagspresent av David! Vilken sötis...!

För övrigt har vi gått på stan hea dagen, slösat lite pengar på ett par nya jeans, ett par stövletter, en klänning, en kofta och lite annat smått och gott till håret =) Varit en bra dag alltså hehe...

Nu har vi gratäng i ugnen och fläskfilé på spisen...Mmmmums!

Ha det najs!

På Språng!

(bananpajen var supergod, lägger upp receptet på måndag, håll utkik!)

Idag ska jag resa iväg! Ska hälsa på syrran i Jönköping, hon fyller år imorgon. Yay, va kul! Så nu har jag färgat utväxten, blir spännande att se hur det ser ut när jag gjort det helt själv! Så ska jag duscha, fixa iordning mig, packa, äta, köpa med nått att äta på bussen och sen drar vi! Jag och syrran Eve =) Ska bli kul med en hel helg med bara syrrorna. Och kanske David...haha. Stackarn =)

Nu är jag stressad!

Ha en bra helg!
Love E

Myskväll!

Dagen har spenderats med familjen Lundberg/Olofsson. Träffade Hanna och Elias, gick lite på Jysk och sen gick vi till Nostalgia där vi lunchade med Jonathan och Ulrik. Blev flygande Jakob för mig!

Sen följde jag med Hannah och Elias hem. Blev att vi gjorde middag ihop. Fiskgratäng och potatismos, riktigt gott! Daniel kom också dit och åt efter jobbet.

Nu ska jag coh Danne ha myskväll med film och bananpaj! Mmmmums.....hoppas jag! Har inte ätit den innan, men Daniel sa att den var god. Han fick receptet av Frida H. Om jag gillar den så lägger jag upp receptet här sen!

Ha en bra kväll!
//E

Frustrerad!

Jag kan bara inte släppa det.... hade vi varit en dag tidigare hade vi kanske fått den! Alltså, känner riktig panik inom mig....!!

Öppnade "Nybroextra" igår och ser en helt perfekt lägenhet. En trea på Hornsgatan, i stan alltså, med helt nytt skitsnyggt kök! Pris 105 000, inte alls farligt tycker jag! Och månadsavgiften var låg, bara 3511kr!!!!!

Så jag visar den för D när han kommer hem vid 4 och han gillar den med. Jag åker till Kalmar och D går in på Hammarströms hemsida igen för att boka en tid för visning....då är den BORTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag blir så ledsen....... den var så perfekt!!! Jag trodde det var nått fel bara. Eftersom den var i tidningen igår och det stod 105 000 eller högstbjudande så trodde jag att den var ny och att man skulle hinna gå på visningen....  men nu har jag pratat med Glenn och den blev såld igår........ Ni fattar inte hur besviken jag är.....den var perfekt.....

"Vi har en till trea på g i centrum snart, håll utkik efter den...."
Den är säkert inte alls lika fin! Dumma Glenn.....

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH GGGGGGGGRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inte alls glad idag =( Måste sluta tänka på den, men den var ju så fin.....



Nu ska jag gå och bränna tidningen, hejdå!

Karamellen

Hittade lite smått och gott på Karamellen till E o H. Irish Cream kaffebönor (de har egen kaffekvarn), en lyxig lemon curd och en nougatchokladkaka som de kan smaska på!


Jag vill ha detta själv! Haha...

Wednesday

Shit, nu märker man att det var länge sen man gick i skolan. När man blir osäker på hur onsdag stavas på engelska... usch....

Ett litet hälsotips! Varje morgon denna veckan har jag gjort fruktsmoothies istället för frukost. Supergott och man håller sig mätt i 3 timmar, lagom tills man ska fixa lunchen =)  Idag har jag mixat 1 banan, 1 liten morot, 1 äpple, 1 gul kiwi och en apelsin. Blir kanon!

Med min träning går det inge vidare dock, men jag är ju i topp 10, världens lataste människor. Men promenader har det ju blivit och håller på att ladda hem lite tränings dvder så vi får väl se.

Annars då?
Idag är det Eve o Henkes bröllopsdag. Grattis! 3 år tror jag det är, så ska se om jag hittar nått mysigt på stan att ge dom!
Sen ska jag fixa lunch, gå en promenad med Annelie, fixa middag och sen ska jag köra Eve till Kalmar. Inget jobb ikväll, skönt!

Ha en fin dag!
//Emilia

hmm hmmhmmm...

Har inte mycket att säga idag. Ska strax ut och promenixa med Annelie och Niccie, ska bli skönt att komma ut i friska luften lite...

Annars? Inte mycket! Har bestämt mig för att bli lite mer hälsosam... får se hur det går haha...

Jag har verkligen inget att skriva så nu lägger jag ner det här för idag! =)

Peace!

Seg idag

Igår hade jag skitskoj. Hannah och jag åkte till Kalmar, sen var vi hos N i paradiset efter det.. kom hem halv 7 i morse. Inte mycket sömn, så nu är man seg. Har legat i sängen och nu har jag sett alla avsnitt av Tusenbröder...  =)



Nu ska jag äta rester från efterrätten igår...yummie!

//SegMilla

LOL

Oh my gosh... nu är jag hemma igen! Har ont i skrattmusklerna och mina käkar har nästan låst sig haha.... vilken kväll! Jag såg mest fram emot att se Björn och Måns, men tusan, alla 4 var hysteriskt roliga! Det var helt utsålt och när vi gick ut skulle de köra en show till efteråt och det var helt fullt med folk som stod och väntade... Jag är glad att jag fick tag i biljetter =)

Tyvärr fick vi inte ta kort under tiden det pågick, men fick några klick efteråt!


Nu är D kvar i Kalmar och bowlar och äter med jobbarkompisarna, sen ska de till Harrys. Jag blev lite sur för jag hade tänkt att vi skulle gått ut och käkat ihop efteråt, men jag vet ju hur han är med planeringen... i onsdags sa han -"Va?! Är det NU på fredag det var?? Då ska jag ju bowla..." Killen med noll koll! Så jag får väl va glad att han hängde med mig till Kalmarsalen hehe...

Jag ska dricka nått gott och kolla på Desperate Housewives! Addicted hehe... IDOL verkar inte roligt alls i år så jag skiter i det. Ha en bra kväll vänner!



Byebye!

Dessert?

Har en fråga. Någon som har ett gott, inte för krångligt recept på någon dessert? Jag är ingen hejare i köket så inget avancerat please. Men tar gärna emot förslag på desserter/efterrätter till min email: [email protected]

TACK!

Benjamin

Ikväll ska jag träffa Bjöööörn...! Eller ok, jag ska sitta i publiken och han står på scenen, men nästan träffa......? Hihi... Han vore inte så söt om han inte var så rolig som han är. Mina favoriter är när han är Benjamin i morgonsoffan och den där killen som blivit lämnad av sin tjej men INTE är ledsen för det i Sverige pussas å kramas...

Helt sjukt

Sätt på ljudet och gå in på denna länk----> SJUKT

Läskigt att det inte går att sätta dit fler idioter som tjänar miljoner på att lura människor till att bli sjuka och i vissa fall dö! OTÄCKT!

46

46 dagar kvar.. im counting the days!

Idag klev jag upp kl. 6.00 för jag har tvätt-tid. Behövdes verkligen kan jag säga. Tvättkorgen var överfull, blä!

Tycker inte om att D är uppe och klättrar på tak när det regnar och blåser.. blir orolig att han ska ramla ner!
"-Äsch, det är lugnt, vi har ställningar runtom".......
Mmm, men kan ju halka och slå dig även om du inte ramlar ner på marken!

Om jag var rik..
Då skulle jag inte sitta här nu! Jag skulle...

Få håret färgat och klippt och fixat, gå på spa och få sköna chokladinpackningar och massage, få fötterna fina och fräscha, få onödigt hår på kroppen bortvaxat!, Naglarna skulle bli ompysslade, Min privata kock skulle förbereda min kolesterolfria lunch, Min "maid" städar och tvättar och diskar och allt annat tråkigt åt mig!, Jag KANSKE skulle ut och gå själv med mina hundar (om det inte regnar, då gör en anställd det)... Jag skulle inte hinna jobba för jag har ju så mycket annat att göra! Sen får vi inte glömma bort trädgårdsmästaren.. jag har ortens vackraste trädgård! Ojojoj..... dream on dreamer haha.....

Ingen miljardär därute som vill adoptera mig?

Slappdag med fruarna

Idag var jag uppe vid 4 och städade dagiset, för jag ville umgås med sambon igår kväll så jag sköt fram det. Men gick ju bra det med. Blev lite rädd när jag skulle gå hem för det var nån stolle som var ute och gick och han såg helt påverkad ut och slungade en willyskasse upp och ner... fick fart på mig vill jag lova!

Somnade om och vaknade halv 10... nu slappar jag och kollar Desperate housewives avsnitt som jag missat och måste se hehe...Hannah, datasnillet var ju här igår och hjälpte mig med Piratebay.. jag är helt värdelös på datorer, men hon fixade det! Tack tack tack...!

Laddar ner Tusenbröder säsong 2 med. Fattar inte hur jag kunde missa den serien när den gick på tv! Så himla bra...

JAG LÄNGTAR TILL DEN 2 DECEMBER...! Fast just nu är det ju fint här i Sverige, solen skiner och löven är vackra och hänger kvar... men snart blir allting grått och trist, då ska det bli skönt att resa iväg =)

Sist en bild på min stolta jägare... =)
 

Vildsvin!

Daniel sköt ett vildsvin förut! Vi var ju bara tvungna att åka ut och kolla på det hehe... återkommer med fler bilder senare, jag har bara när de hängt upp det och tar bort skinnet!




Hiskeligt stort tyckte jag. LITET sa dom! Tänk att det går runt såna där ute i skogarna...usch, va otäckt!

Som sagt, återkommer med bilder från Dannes mobil senare =)

Mmm, va gott med vildsvinskött! Hehe...

Disturbia



Snart kommer Hannah och Elias, kul!

Nu har jag
lagat mat
dammat
dammsugit
städat toan
bäddat sängen
diskat

Jag måste
gå ut med soporna
posta ett brev till a-kassan

Var är orken?

Jag har absolut ingen ork till nånting. Känner mig sjuk fast jag är inte det... behöver gå ut i friska luften och röra på mig lite så jag blir pigg, men jag orkar ju inte det... jättefint väder ute, men jag orkar inte...

Blev knappt något städat igår. Jag hängde in kläder och D diskade... mer än så blev det inte. FÖR JAG HAR INGEN ORK.....

Oj vad jag deppar ner alla som läser nu, sorry!

På fredag ska det bli kul i alla fall! Längtar... ska till Kalmar och kolla på Björn, Måns, Soran och Özz! Värsta humorkvällen, ska bli kanonkul! YAY!!


"Snäpp upp dej nu!"

Måndag

Mycket i huvudet efter helgen. Men det var skitskoj att träffa mamma och syrrorna! Och igår var vi och åt middag hos mormor med. Jag och Emmy försökte klara ett smurfspel på ett jättegammalt tv spel haha... gick sådääär....och jag åkte bil med Elin för första gången! SPÄNNANDE =) Åkte hem vid 5-halv 6... På kvällen skulle D och H jaga vildsvin så jag satt uppe hos Eve och snackade och drack te i 3-4 timmar, det var najs =) Lite bilder från helgen:

Några flummhuvuden vilar sig på golvet efter maten haha, Henkes mormor Anna och mamma, Elin och David, jag och Ellen, Henke mosar Dannes rygg, mormor eve och henke, pyssel pågår!

Daniel är på älgjakt nu, hoppas de skjuter nått så man får lite gott kött! Tänk, det hade jag aldrig sagt för 5 år sen haha...då var jag veggo! Men jag skulle inte vilja vara med när de skjuter en älg eller ett rådjur...jag var med Daniel i 3 timmar en gång. Man fick sitta helt still, inte säga ett ljud, det var det tråkigaste jag gjort!!! Men jag sa det, om det kommer ett rådjur så skriker jag, bara så du vet....haha.... Men vildsvin, det känns mer ok, de är så läskiga... men himla gott kött på dom!

Drömde sjukt inatt... kan inte säga för vet inte vilka som läser detta haha... men men, det var sjukt!

Nu ska jag städa hemma för en gång skull! Later...!

Lördag igen

Igaur var det trevligt =) Får vi göra om tycker jag!! Blev inget Twentynine för jag var för trött efter min jobbarvecka, men får bli en annan gång!

Åt ingen middag igår och har typ inget hemma som går att äta och snart ska vi åka till mamma... där får vi våfflor när vi kommer så jag antar att det kommer bli min frukost! Om man inte stannar till på MackeDonkan förstås hihi...

Jag är sååå hälsosam...! NOT.

Nu borde jag ta tag i disken innan vi åker, men jag behöver ju också bestämma kläder att ha på mig och det känns rätt mycket mer lockande faktiskt!...

Jaujau... så är det.

Partytime!

-What time is it?

-Tonight is partytime, its partytime tonight!

//Missy Elliott



Nu har jag vilat och gjort mig iordning och är laddad för en kväll med Annelie och Sara! Kul kul kul!!!

Nu måste jag brusha my teeth sen gååå! Have fun u too tonight!

//E.C

Jobbjobbjobb

Nu är det mycket jobb! BRA! Gäller att passa på att jobba när det finns att göra. Jag behöver ju pengarna =)

Annars händer det inte mycket. Jobb jobb jobb!

//E

Impressed

Vill säga en sak till er nyblivna unga mammor där ute...


JAG ÄR IMPONERAD.

Ni är grymma som orkar med allt jobb som det är med en bebis. I salute you!

Elias har somnat nu, han måste ha en filt över huvet annars somnar han inte hehe...rolig prick!


Snart vaknar han nog och vill ha mat, börjar bli dax för det!

//Nanny Milla

Lycklig!

Nu mina vänner ska jag avslöja vad jag väntade på tidigare idag... jag väntade på svar från min arbetsgivare och Daniels arbetsgivare om vi får vara lediga 2 veckor i december. Because we´re going to Thailand again!!! Och svaret blev som ni kanske förstår JA!!!

Vid denna poolkant kommer vi spendera ett antal timmar i december:


Men havet är ju det bästa förstås! YAY!!! Jag är sååå glad =)  Vi la ner Nya Zeeland för det var dyrt och krångligt. Fick bli Thailand igen, men ett nytt ställe. Förra gången var vi i Bangkok och åkte till ön Koh Samui. Nu ska vi till Phuket, Patong beach... kommer bli hääärligt!

2 bra saker till: Jag har fått lite mer timmar på dagiset jag städar på och Hannah har fixat min utväxt hehe...

Här ska sparas pengar så man kan shoppa loss i Thailandet!!!

Nu ska jag sova för imorgon kommer Elias vid halv 7 och jag ska vara barnvakt i 9 timmar...! Det blir mitt heltidsjobb imorgon hihi...mysigt! =)

//En lycklig tjej

Blablabla

(Nej jag vet fortfarande inte om det blir ett ja eller nej!)

-Hungrig
-otålig
-stökig lägenhet

Men jag orkar inte ta tag i nått!



Har grymt ful utväxt som jag måste ta tag i också...

Peace out!

Otålig!

Väntar på ett besked och jag som har så bra tålamod! NOT!!! Blir tokig...!



So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rockstar
I got my rock moves
And i don't want you tonight

Uh, check my flow, uh


//Återkommer när jag fått svar...!

Uppåt tjack

Fick feber igår eftermiddag igen, men jag orkade inte ligga och slöa med värk i hela kroppen och må illa så jag tog 2x400mg ibumetin och en stor kopp starkt kaffe med lite Sheridan´s i. Kan säga att det gjorde susen! Vet inte om jag riskerade min hälsa där, men pigg blev jag! Hjärtat rusade och jag blev helt manisk haha... från att ha legat i soffan och knappt orkat röra mig var jag uppe och sprang, diskade, gjorde situps, dansade, rotade i garderoben och la ut saker på Tradera! Det värsta var att när jag skulle sova så hade jag fortfarande massa energi kvar så tog ett tag att somna..... men det kallar jag uppåt tjack! hahaha....


Idag mår jag bättre, men får bli en vilodag till =)

/Milla Ibumetin

So you think you can dance

Tycker om det programmet grymt mycket och då menar jag INTE det svenska! Cat Deeley är så himla söt och rolig som programledare och dansarna är helgrymma på det de gör!


Idag har jag ingen feber men jag har fortfarande ont i halsen och har blivit snorig istället... så blir ingen tjejkväll för mig =(
Får vara hemma och vila upp mig och nästa helg ska jag ha roligt! =)

Nu ska jag bädda ner mig soffan med min favoritglass Texas Pecan från GB´s Carte Dór...mmmmums.....!


/Milla Ibumetin

Useless

Känner mig helt värdelös när man mår såhär. Orkar inte göra nånting, för står jag upp i mer än en halv minut mår jag jätteilla, så jag ligger här hemma och slösar bort mitt liv känns det som! Tänk när man gick i skolan, vad glad jag var när jag var sjuk då... slapp skolan, mamma skämde bort mig med saft och glass, hon visste precis vilken saft jag gillade mest och vilken glass som var favoriten!

Men nu är man vuxen och här finns ingen som kommer med saft eller en kall handduk att lägga på pannan...

En rolig sida ni kan gå in på är Yearbookyourself.com
Såhär kanske jag hade sett ut om jag var ung 1952!

Snygg va hahahaha.....

Nu ska jag vila igen....bläää

SJUK

Jag hatar att va sjuk. Sååå tråkigt!!! Varför just denna helgen med? Men kvällen ikväll flyttar vi eventuellt fram till nästa fredag, tack gode Gud (och Annelie!)

Igår när jag vaknade hade jag skitont i halsen, men kände inte av nått annat så jag åkte till jobbet ändå. Var i Alsterbro igår också. Framåt 10-11 känner jag febern komma krypande, usch va jobbigt det är att jobba med feber alltså... sa till min arbetsledare att jag inte kände mig bra, men han trodde det var för att jag jobbade för hårt...mmmupp! Men jag jobbade ju ännu hårdare för jag ville bli klar och åka hem. Vid 12 åkte han iväg på lunch, jag stannade kvar för jag ville bara få klart allt.... sen när han kom tillbaka trodde jag att vi skulle få åka hem för dagen, men icke... då skulle vi dammsuga ALLA utrymmen så han bara behövde skura med maskin idag.... men men, vi fixade det på en timme med 2 dammsugare, men mitt huvud var tungt vill jag lova! Fick i alla fall skjuts hem till dörren...

Nu känner jag mig som ett bowlingklot med ben... skulle gått på yoga med Hanna La idag vid 11, kan man ju glömma...ååh va det suger att må dåligt! Ikväll skulle jag gått bort till Annelie och hängt med några tjejer och kanske kollat in Twentynine, nya nattklubben... och imorgon är det tjejkväll hos Evve K... får se hur jag mår då, vill ju inte smitta ner någon! Elias var med sjuk, stackarn...

Jaja, massa vitaminer och ginseng te kanske hjälper... later!

Sicko

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0