Leia 7 månader!

Idag är Leia7 månader gammal. Tiden går så sjukt fort!

Hon kryper inte riktigt men hon tar sig runt på golvet på andra sätt. Förut kom jag in i vardagsrummet efter att jag tagit tag i disken, då låg hon under torkställningen och slet ner tvätten jag hängt upp haha.... och så bara skrattade hon när hon såg mig, en riktig busunge har vi!

Nu sover hon gott i sin säng. Hon vaknade kl 6 idag men till slut somnade hon om ochvi sov till 8...riktigt skönt! För helgen har varit katastrof... fått vara vakna från kl 5 i flera dagar. Men helgen vill man ju verkligen vila upp sig, men det går inte när man har en liten bebbe....=)

Helgen har varit najs med goda vänner, grillat, besök i kyrkan mittemot (kommer bild i tidningen på alla barn döpta 09) träffat farmor Gerty och så middag här igår med Olofsson/Lundberg familjerna. Kul! Fast Leia skrek typ hela kvällen igår...

...och jag har haft kramper i  magen med... skitkonstigt.... natten mellan lör-sön och sen igår kväll... riktiga kramper.... usch... då börjar man ju oroa sig att man ärvt pappas tarmsjukdom... men det hoppas jag inte!

Leia och Nemo somnade båda 2 i mitt knä igår kväll, det var riktigt mysigt :) Och vi la oss rätt tidigt med....

Nu kommer snart mamma och Emmy på besök! Trevligt =) Så jag ska gå och fixa iordning mig lite...
//E

Fredag

Äntligen fredag!

Tänker på dig Emmsan, hoppas att det går bra idag, bättre än de andra dagarna?

Fick sova till 5 idag. Leia vägrade somna om och när vi gått upp så blir hon såklart trött!! Grrr.... så nu ligger hon och sover som en stock!Och jag kommer somna vid 8 ikväll säkert....=P Vill sova på mornarna!!!!!
Men nu är det ju i alla fall soligt och ljust när man vaknar så inte lika jobbigt.

Häromdagen när jag hörde Leia inifrån sovrummet och skulle gå och hämta upp henne så satt hon på knä och höll i sängkanten och försökte kravla sig över kanten!! Jag blev livrädd och sprang fram till henne, då blev ju HON livrädd och släppte taget och slog i lilla huvet... inte så farligt, var nog mest att hon blev rädd för mig som kom framrusande, men jag trodde ju att hon skulle tippa över! Usch.... så nu kan ungen klättra ur sängen. Tiden går för fort! Ikväll ska Danne sänka ner hennes säng så hon inte kan ta sig ur den.... än på ett tag i alla fall!

Nehe nu ska jag nog väcka henne för vi ska bort till Jenny idag, najs :)

Ha en trevlig helg!
//E


Waffle day!

Idag skulle Eddie kommit, men tyvärr hade han fått ögoninflammation i morse, stackarn. Elias har ju haft det några dagar så nu blev Eddie smittad. Smittar ju något förfärligt det där! Vi var hos dom igår på middag, men jag tror inte Leia har fått det. I hope not!

Får se om Leia vaknar snart, i så fall blir det babyrytmik!

Vi var uppe halv 6 i morse, det ni! Satt och "mös" i soffan och Daniel var uppe tidigt med och betalade räkningarna innan jobbet haha... han är så ordentlig =) Skönt med lite familytime på morgonen...

Idag ska jag såklart göra VÅFFLOR! Får se om kanske syster kommer förbi och äter med mig. Hoppas det :)

//E

svtB

Den lugnaste tiden på dagen är halv 1 till 1. Då går Drömmarnas trädgård på svtB och Leia sitter STILLA i mitt knä! Det ni! Hehe... Tack svtB =)

Nu ligger lillan på golvet och börjar visst bli lite gnällig, tror det är dax för en liten sovstund!

Hur kan man....?

Läste detta på Aftonbladet-----------> Pappa ströp sina barn.

Så sjukt fruktansvärt så man kommer aldrig kunna förstå hur en människa kan göra så mot sina barn....=(

Muchos

Tack Emma för tipset! Nu när det är mildväder ute så är inte låset till förrådet fastfruset längre så nu kan jag ta in vagnen där som tur är, men om det blir kallt igen så vet jag ;)

Nu har jag ansökt om förskoleplats åt lilla Leian... hoppas på mitt förstahandsval Pingstliljan! Men man får väl se hur vår situation ser ut och vart det finns plats i höst.

Helgen var rätt lugn och skön. Blev bio igår kväll, Alice i Underlandet. Helt ok tyckte jag.

What else?
Jo Henke är sjuk igen. Danne är inne på sjukhuset och hälsar på nu... hjärtmuskelinflammation IGEN. Inte så länge sen han låg inne för just det... uscha =( Men som tur är så går det åt rätt håll med värdena, bara att hoppas han blir frisk snart. Men tycker synd om både eve och henke att det ska va så mycket sjukdomar hela tiden!

På torsdag ska jag vara barnvakt åt lilla Eddie! Om det är någon som är ledig och känner för att hänga med på babyrytmiken och ha en liten bebis i 45 minuter så är det välkommet, annars struntar jag i rytmiken den dagen, för 2 bebisar orkar jag definitivt INTE lyfta på hehe...

Jaha och midsommar är redan "planerat" =) Eller vi vet i alla fall vart vi ska va! I vår lilla stuga på Öland. Ska bli gutt! Lite osäkert vilka som hänger på men vi är i alla fall ett litet säkert gäng =)

Nu är jag så trött så jag orkar inte skriva mera!

Tack och godnatt! //E


onsdag

Bra Mikaela, hoppas fler hänger på vår protest mot hundbajset!

Idag har varit en BRA dag. Igår kväll la vi oss kl 9 på kvällen, toktidigt men välbehövligt! Var uppe halv 2 och gav Leia mat, sen vaknade hon när Danne gick upp runt 6, men sen somnade hon faktiskt OM till 9!!! Det var underbart skönt att få sova ut... har inte hänt på länge.

Senaste veckan har ju varit lite annorlunda. NG gjorde ju om vårt badrum så vi kunde inte sova hemma. (Det blev bra gjort denna gången!) Så vi har sovit hos mamma, Hannah och Jonathan men mest hos Eve och Henke. Vi är oerhört tacksamma att vi har vänner som er =) Mitt i allt kaos kom min kära vän Emmelie och hälsade på. Tur att hon var så förstående så det gick ju bra ändå!

Idag började jag med sovrummet, men är lite kvar... en kartong kläder som ska gås igenom, massa papper som ska in i en pärm som jag måste köpa, fönsterputsning, lite annat smått och gott som nya prydnadskuddar till sängen! Såg 3 stycken idag som jag MÅSTE ha... får bli när man har råd =)

Annars?
Imorgon blir det babyrytmik, sen kommer Annelie en sväng, sen har jag 2 samtal att ringa.. bara skjuter fram sånt, avskyr att ringa, blir så sjukligt nervös! Men måste få det gjort...

Nu tror jag att det är sovdax...Nattnatt! //E

Nasty shit

Har varit på promenad och stör mig på folk som inte plockar upp skiten efter sina hundar. Jag tror inte att någon av mina läsare låter bli att göra detta, men jag måste få ut min aggression för detta fenomen nånstans!

Här i Nybro har till och med några små företag gått ihop och satt upp GRATIS bajspåsar över vissa papperskorgar. ÄNDÅ kan det ligga en stor hög med skit precis under den papperskorgen...

Alltså detta är så äckligt så jag vet inte vad! Hur tänker folk? Skaffar de hund får de också plocka upp efter dom.

Jag tänkte i protest sätta mig och skita mitt på trottoaren och låta det ligga, skriva en lapp: "Människobajs" och gå därifrån.... men jag hade ju redan gjort mitt innan promenaden.... =P

Nehe, nu har jag väl fått va lite arg.

Idag tänkte jag ta det ganska lugnt, fast börja ta tag i sovrummet. Vårstädning på G. Det innebär rensning av kläder, putsa fönster och massa annat tråkigt som måste göras. Tar ett rum i taget!

Men först; Ett Desperate Housewives avsnitt! =)

(Leia sover)

//E

Emmenäset

Nu har man hamnat hemma hos mor och systrar i Emmenäs. Najs. Igår åkte vi direkt till mormor där det bjöds på kroppkakor och ris med köttgryta, man fick välja haha... mormor, så omtänksamt =)

I helgen var vi ju på bröllop i Wwwwästerwwwwejk.... ja de pratar så där. Allt var bra och trevligt. ja förutom bordsplaceringen då, den sög. Fick inte sitta med en enda jag kände, INTE KUL. men men, jag överlevde!
Och en roadtrip med Casse och Sara var ju inte fel, riktigt kul hehe.... synd att alla gick hem så tidigt, jag och sara kunde dansat loss hela natten =)

vad händer härnäst då?
JO!
Imorgon kväll kommer förhoppningsvis Daniel och hämtar mig och Leia, och så hoppas vi att NG är klara med vårt badrum så att det finns vatten i lägenheten. Annars får vi väl ta in på Hotell Lundberg igen...?
På torsdag fm är det babyrytmik och på em kommer Emmelie från Uppsala. Vilken bra dag =)
Emmelie stannar till tisdagen tror jag det var... skoj!
Sen är det en ny vecka då jag bl.a. ska börja TRÄNA!!!!

Det ni...! ;)

Det är så roligt att ha saker att se fram emot. Och så lyser solen helt underbart! Nu blir det en härligt promenad... //E

Brills lika med VÅR

Igår använde jag solglasögon =)

Nu dricker jag SAFT. Kaffe är inte bra. Kaffe är gift. Varför är det så gott...?

Skrattar åt Helge, han är för bra. (Halv åtta hos mig)



Så, nu har jag uppdaterat bloggen =P Hahaha.... (med meningslöst pladder men ändå! )


Känner mig laddad! Trots ont i halsen. Hejhej...//E


(gammal bild!)

Helgen

Idag är det 1 mars! En vårmånad enligt mig =) Och ute är det 2 plus och snön smälter sakta men säkert bort, UNDERBART! Finns inget bättre än när vårkänslorna och vårtecknen kommer!

Har inte märkt av den där stormen Xynthia som skulle kommit inatt? Kanske sov djupt hehe...

Helgen var NAJS!
I fredags kväll var jag på spa-party hos Hannah, blev massa god mat, gott vin och massa tjejsnack! Hur trevligt som helst.... =) Jag köpte dock inga spa-produkter men men, kanske en annan gång.

I lördags åkte vi bort till syster med man. Vi packade bilen full, kändes som att halva lägenheten var med! Sen hade vi supertrevligt,lunchade, sen lagade vi oxfilé på kvällen mums... slutade med att vi satt nere i källaren framför brasan, eller jag LÅG i soffan, supertrött...  sen sov vi över, supermysigt.
Igår blev det frukost, promenad och varm choklad innan vi behövde åka hem.
Hemma somnade jag på studs i soffan. Sen tog Leia och jag ett varmt bad =) Daniel städade upp "det värsta" hehe, sen åkte jag och handlade. Klockan 18 kom Olofssona och Lundbergarna och vi bjöd på tacos (skulle varit kycklinggryta, men sen ändrade vi oss i sista stund). Det var sjukt gott i alla fall! Åt 2 stora bröd, har inte hänt på flera år... =) MUMS.

Eddie hade röda prickar på ryggen så vi misstänkte vattkoppor... hmm... då kanske Leia får det med. Tror inte att det är så farligt när de är små, men får kolla upp det där om jag ser några prickar på henne!

Idag är det fullt upp. Skulle helst vilja sova hela dagen, känner mig inte helt 100, snorig och huvudvärk, men har inte tid att vila. Ska till banken, apoteket, lindex och newbridge kids (om jag vågar ta hissen ner, sist skramlade det ordentligt. HATAR hissar). Sen ska jag och Leia på barnkalas! Måste först kolla om barnen som ska va där har haft vattkoppor eller om det gör något om de får det!

Ok, dax att ta tag i dagen =)
//E

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0