ä dää???

Jaha, det händer för mycket, jag hinner inte skriva allt.

Var i Stockholm och hälsade på Emmy ons natt till söndag. Nice! Och JA, jag tog mig hem. Jag fick köra bakom moster och morbror ut från stan...vilken tur jag hade att de var där just då =)
Leia blev åksjuk i Söderköping så det blev lite ombyte och gansk mycket torka...annars gick det rätt bra. Lite gnäll då och då men sitta i en bil i 5 timmar är ju inte kul för nån, särskilt inte en ett-åring!

Eve, Henke och pyttelilla Wille är hemma. Skönt för dom! Har varit där ett par ggr, mysigt :)

Annars händer det massa med Leia hela tiden. Hon säger Ä dää?? typ 2000 ggr om dagen, kan va lite påfrestande ibland... men hon lär sig ju många ord! Hon tittar i Dannes jakttidningar och säger Äjl! (Älg). Hon förstår mycket. Ber man henne hämta något så förstår hon oftast vad man menar och säger man att vi ska gå ut eller vi ska åka vagnen, då går hon och hämtar jackan eller skorna. Hon vill äta själv hela tiden, får hon ingen egen tallrik blir hon arg! Det här med kläder...hon har börjat visa vilka kläder hon vill ha på sig. Kan bli jobbigt framöver hehe...

På lördag är det Målilla marknad, det betyder kroppkakor och träffa släkten hos mormor! Ser vi fram emot.

Ikväll är det meningen att Danne ska komma hem. Vi får väl se, själv har jag helt slutat lita på informationen som kommer ifrån hans chefer....! De har en förmåga att ändra sig HEEEEELA TIDEN!! Rätt irriterande. Men hoppet finns ju där ;)

Snart Idol och till det lite m&m´s choco....mums!
//E

Estocolmo

Besviken efter valet, men vad ska man göra? Jag gjorde vad jag kunde!

Nu packas det för fullt här hemma. Jag har tusen saker i huvudet. Ikväll åker vi upp till Stockholm. Daniel ska jobba där igen, troligtvis en vecka. Jag och Leia ska hälsa på min syster Emmy! Ska bli gutt :) Får se när vi åker hem, jag får ju förmodligen köra hem om Danne ska vara kvar och jobba...så om jag hittar ut ur huvudstaden återstår att se! JAG med min aggressiva körstil bland stressiga 08ór när jag inte hittar!! AAAAhhh!!!! E4S....E4S..... hittar jag bara E4S skylten så ska det nog gå bra...eeeh...ja det återstår att se som sagt!

*köpa blöjor och våtservetter
*packa färdigt mitt
*diska
*Laga middag
*Hämta Leia på dagis
*packa välling och flaska (efter att hon druckit välling ikväll...)
Blir så lätt att man glömmer det där sista, man tänker "det tar jag sist för det ska vi ju använda innan..." sen åker man ifrån det...

Wish me luck, driving in Stockholm! //E

Valvaka

Har aldrig varit såhär intresserad av politik som idag. Jag sitter på helspänn, nervös och pirrig i magen!
Om en halvtimme stänger röstlokalerna. Skynda er om ni har glömt rösta!

//E

Wille killen...

Nu finns han på webbisar :)

Karamellkungen

Japp, idag står det smågodis på lunchmenyn här hemma. Orkar inget annat idag. Leia har käkat KorvStroganoff, det har jag fått veta hihi...eftersom nojjiga mamman Emilia ringde och kollade hur det gick för lilla Leian på dagis! Gick jättebra, så nu kan jag slappna av.

Var hos AF med. Gick bättre än väntat. Jag har varit alldeles för snäll tidigare...nu sa jag rakt ut vad jag inte ville och vad jag ville. På tal om Wille....;) så ska vi dit idag...äntligen är vi friska nog att se honom. Se men inte röra. Och Eve kom hit häromkvällen, snacka om att man blev glad =)

Börjar känna mig ensamstående. Daniel skulle kommit igår...men han kommer på torsdag istället. Nästan 2 veckor utan honom, känns konstigt! Men vi klarar oss, Leia och jag :)

Lördag till söndag sov vi hos mamma. Skönt att komma iväg lite. Leia tyckte det var kul med en stor trädgård med. Hon plockade äpple som hon åt på helt frenetiskt hehe... och Emmys gamla bobbycar var rätt skojig med :) Mysigt!

Hejhej!//E


Leia med sin älskade mormor och sitt egenplockade äpple :)

Tack Billy!

Jag sitter här och försöker hitta fördelar med att vara utan Daniel i en vecka... det är svårt att komma på några men det finns faktiskt ett par stycken!

1. Jag behöver inte laga mat! Jag fick kroppkakor av mormor, det är middag 2 dagar. Köttbullar fick vi med, det är middag 3 dagar! Jag måste ju värma på att och fixa några potatis och lite sånt, men inget avancerat! Det är så skönt. Och lunch lagar jag bara till Leia, själv tar jag Billys panpizza när hon sover hihi....

2. Ingen snarkar bredvid mig när jag ska sova.

Så! Thats it... sen är det bara massa nackdelar men det rabblar jag inte upp.

Jaha... ont i halsen har jag och snorig är jag. Leias näsa rinner konstant och på kvällarna känns hon lite febrig. Hon sover dåligt för hon blir ju så täppt i näsan...
...tyvärr tror jag att det  kommer bli värre efter idag. Fotograferingen på dagis skedde utomhus och barnen hade inga jackor och det blåste kallt. När Leia kom in var hon iskall! :/ Sen skulle hon ut igen för enskilt foto... inte bra alls när man redan är förkyld. Nu ligger hon nerbäddad i sängen i alla fall...

Det är roligt när man sätter sig på golvet på dagis så får man alltid nån liten i knät, det är nästan aldrig Leia :) Jättemysigt! Imorgon ska vi (jag och andra föräldern) sitta i ett annat rum och våra barn ska va inne på avdelningen, får se hur det går. Jag tror det går bra... bara jag, kontroll freaket, som ska kunna släppa taget med..

Nu: Kaffe!
Hej..//E

Brunett igen..!

1 vecka...

I morse åkte D upp te stockholm. Ses om en vecka.... =/

Inskolningen för Leia går kanon. Imorgon är det fotografering! I värsta fall, om Leia inte vågar sitta med utan mig så måste jag va med på fotot!!! Hoppas att hon vågar....

Nehe gnälltajm nu för Leia och idag kommer inte D hem och räddar mig... bara att leka leka leka annars blir en liten tjej SUR och det orkar jag inte nu...

Jaja, 1,5 kvar till vällingen, sen blir det mys och lugnt.

//E

ps...

glömde säga att lilla Wille har ju fått ligga i respirator i Linköping men nu är de tillbaka i Kalmar! Wille andas själv och får lite hjälp av syrgas och Eve är inte inskriven längre så hon får gå ut =) Underbart! Vi vill åka och träffa dom men då måste man va helt frisk och jag känner mig ju inte så pigg, men snart så! Tyvärr får vi ju inte träffa Wille på ett bra tag, men han är ju så infektionskänslig så lika bra det. Men längtar tills man får!

//E

Leia 1 år och lite till!

Det händer grejer hela tiden. I söndags fyllde vår lilla goding 1 år! Hon firades av oss, Emmelie Jossan och Justus, familjen Lundberg och gammelfarmor Gerty. Så har hon ju fått kort och folk har ringt och grattat =) På söndag blir det riktiga kalaset!

Inskolningen har börjat och det går bra. Självklart var hon lite blyg i början, sån är ju jag med hehe... men för varje dag går det bättre och bättre. Idag satt hon med i ringen och åt frukt och blev firad lite i efterskott på sin ett års dag :) Hon fick hissa flaggan med, med lite hjälp...

Mamma var här i tisdags och hjälpte mig lite med Leia så jag kunde gå till AF och lite sånt. Då fick Leia en massa presenter med. Och vi fick kantareller som jag tänkte göra nått med idag... soppa kanske...eller paj? Nått gott ska jag nog hitta på!

Igår var Annelie här en sväng med lilla mysMinna...åååh så mysig.... lånar henne gärna ibland :)

Nehe, nu ska jag vila. Har haft huvudvärk i några dagar och är sjukt trött. Plus att jag börjar få ont i halsen... får hoppas förkylningen kan vänta en vecka!




//E

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0