o maj gaaad...

Det där med att gifta oss tog visst folk på sjukt allvar! Jag vågar knappt skriva saker här längre, det sprids runt Nybro som en löpeld!!!

Folk kom fram och sa "Grattis Danne! Va roligt!".. Han bara, whaaaat??? Hahaha.....

Hysteriskt roligt faktiskt....! Daniel är nog den enda jag känner som INTE läser min blogg...

OK SÅHÄR LIGGER DET TILL:
JA, vi har pratat om att gifta oss nästa år, men INGET är bestämt! Vi får ju se hur det ligger till ekonomiskt och sådär. Jag upprepar, INGET ÄR BESTÄMT. Så nu kan ni stoppa ryktet om bröllop tills ni får en inbjudan, för då är det förmodligen ganska säkert hehe... Det är skillnad på "Vi VILL gifta oss nästa år" och "Vi SKA gifta oss nästa år"

Hahaha, jag tycker ändå det var så roligt... att så många sa Grattis till Danne igår och han fattar nada... hahaha.....

Tack Emelie och resten av tjejgänget för en supernajs tjejfest! Jag är gärna med fler gånger =)
Det blev 29 sen och det var najs också. Vi mötte upp grabbarna innan vi gick dit. I början var det lite dött, men sen fyllde det på med folk, kul..! Jag hade velat haft bättre musik och fler folk på dansgolvet, annars har jag inget att klaga på =)
Lyckad kväll!!! =)

Lägger upp lite bilder senare. Nu ska vi gå och hämta bilen, sen hämta en grej hos Eve å henke och sen åka till K-valla en sväng! Lovely weather...!

//E

Hmm...

Idag har jag "mensvärk"... blev såklart orolig så har suttit och lusläst alla forum om det på Familjeliv.se. Känner mig lite tryggare nu, verkar vara livmodern som tränar inför förlossningen och att den växer. Någon av er mammor där ute som varit med om detta?

De första 2 veckorna efter att jag får veta att jag var gravid så hade jag "mensvärk" också, men det har jag hört av många att det var helt normalt och detta verkar ju vara normalt också, så bäst att inte oroa sig!

Har börjat med städningen idag med! Och diskat ännu mera. Disk tar ju ALDRIG slut, blir ständigt mer och mer. Gjorde ett avbrott för att göra chokladpannacotta med jordgubbsås! Hade grädde som går ut imorgon så var ju tvungen att använda den... ska bli gott att njuta av sen. Jag får ta det som en belöning för städningen! =)

Nu ska jag vila en liten stund och sen fortsätta städa.. ikväll blir det party!
//E

Galen i glass

Idag är det premiär för GB´s nya glassar! Jag älskar glass! Men jag tycker det är fasligt dyrt. Men på sommaren så får man faktiskt unna sig det. Jag försökte välja ut en favorit bland de nya, men jag kan inte välja! Jag har ju inte smakat, men när man läser om dom blir man ju sååå läskad.

Tror att min topp 3 lista blir denna:
Cornetto Frutti Disc- Inspirerad av receptet på cheesecake!
Calippo Refresh- med smak av citron och ananas! (obs obs obs. Jag har aldrig förut gillat citron glass eller calippo! Men jag lovar, den ser så läskande ut!
Solero- bananglass med överdrag av jordgubbs och tranbärs sorbet! (Endast 99 kalorier)

Home sweet home

Efter den misslyckade Thairesan har jag blivit väldigt hemmakär! Just nu känner jag att jag ALDRIG vill lämna Sverige igen! Men det kanske ändrar sig så småningom. Men aldrig mer Thailand, jag kommer inte kunna njuta av det landet mer. Its a shame!

Dagens to do list:
Apoteket
Handla lite på Willys
Diska
Kanske sola
Lång dusch med hårinpackning och grejer
Och om jag orkar, STÄDA... men  det kommer jag skjuta fram tills på lördag, det vet jag ju redan :P

Igår ringde Therese, min gamla sommarjobbskompis. Har inte pratat på några år tror jag! Hon pluggar till journalist i Kalmar nu och ville använda mig som intervjumaterial =) Ett skolarbete. Hon ska göra en personprofil tror jag det hette, en ganska stor intervju och så bad hon mig att vara personen som blir intervjuad. Kul ju! Den blir förmodligen inte publicerad nånstans, men kul ändå! Så på söndag kommer hon hit om inga hinder dyker upp.

Dax att ta tag i ännu en dag!
//E

V.17

Ditt barn är 11-12cm långt från huvud till stjärt och väger ca 150g. Huvudet är visserligen stort ännu, men det börjar se mer proportionerligt ut. Ögonen är fortfarande slutna, men de har blivit större och ögonfransar och ögonbryn har blivit längre. Underhudsfett börjar lagras, det hjälper till att hålla värmen samt ger energi. På huvudet växer mer och mer hår. Alla fingrar och tår har nu fått pyttesmå naglar. Det lilla hjärtat pumpar runt ungefär 24liter blod per dygn. Barnet blir medvetet om ljud utifrån och kan reagera på dem. Bröstkorgen hävs och sjunker när det tränar sin andning. Barnet befinner sig nu i den övre delen av livmodern och väger mer än moderkakan. Utifrån sett är barnet mitt emellan blygdbenet och naveln.  (från gravid.se)

Bröllop

Jo, jag och Daniel hade tänkt gifta oss nästa försommar...och så kommer Vickan och Daniel och tar vår idé! Taskigt... haha...

Såhär sa jag en gång i tiden: Jag ska aldrig gifta mig. Jag ska aldrig ha barn.

Nu är jag frånskild, gravid och är sambo med en person som jag vill leva resten av mitt liv med alltså gifta mig igen!

Livet blir aldrig som man tänkt sig ;)

Norge

Ojojoj vad det ökar med läsare för varje dag! Helt sjukt... jag brukade ha 12-18 läsare... nu är det 34-40! Inte mycket om man jämför med Blondinbella haha...men jag tycker det är roligt att ni vill läsa =)

Ikväll spelar Lasse W i Halden i Norge och Elin och Emmy ska gå på konserten... akustisk konsert. Vore underbart att gå, men jag är pank! Idag fick jag lite lön, men räkningar ska betalas och så måste man ju äta i nån månad framöver...tills nästa lön kommer! Pengar pengar pengar...

Igår em/kväll började min avgiftning. Förmiddagen klarade jag finfint. Tvättade och mådde helt ok...  (tog min sista Lergigan comp i måndags) Men på em började huvudvärken, sen blev det bara värre och värre... kräktes hela tiden. Åt även att jag mådde illa för att det skulle göra mindre ont att kräkas.. till slut kunde jag inte äta, ändå kräktes jag... man undrar ju vad det är som kommer upp då! Kunde inte ens dricka vatten... precis som jag mådde innan jag blev inlagd i Kalmar. Ännu en gång räddade Hannah mig, fick 3 tabletter av henne... satt på golvet på toaletten och åt en macka och tog tabletten ifall den skulle komma upp direkt... men den hjälpte direkt! Vilken lättnad det var.... jag kunde sova hela natten! Underbart.... läskigt bara att man inte klarar sig utan den där medicinen =(

Ringde min barnmorska idag igen. Idag fick jag tag på henne och hon har fixat så förlossningen i Kalmar har ringt in ett recept åt mig till Apoteket här....tack Gud!

//E

adrenalinkick

Nu har jag suttit i 10 minuter och "vaktat" MIN nya fina klänning på Tradera! Det var fler som satt och bjöd i sista stund så hjärtat klappar sjukt snabbt... men jag fick den!!! I love it....

På looklovely.se finns så sjukt fina kläder och vissa läggs ut på Tradera för 1 kr. Då får man passa på... den här köpte jag för 235kr och den kostar 398kr på hemsidan, så jag ser den som ett fynd =)



Nu ska jag fortsätta tvätta!

//E

................

Gick bort och skulle jobba, då var det massa folk där, typiskt. Får bli en tidig morgon imorgon helt enkelt.

I helgen skulle Emmelie kommit ner från Uppsala, men det blir framflyttat till nästa helg, men det gör ju inget. Ska bli så kul att hon kommer hit! =)

På fredag ska jag upp till en annan Emelie på tjejfest, ska bli skoj! Sen kanske man följer med till 29an och dansar loss, men det får man ju se om man orkar =)

Nu ska jag se klart Advokaterna och sen blir det SOVA.... Daniel ligger redan och snarkar hihi....

Jo förresten. Lägenheter..... blääää..... igår kollade vi på en 3a. Helt ok, men dyr i månadskostnad och fanns ingen tvättstuga i huset! Vi sa nej till den idag. Får kolla på en 3a här i stan om vi vill, men den kostar över 5000 i månaden om man vill ha parkering, vilket vi måste ha... så det skiter vi nog i med! Mejlade till en kille med en annan 3a i Paradiset, så kanske får kolla på den snart.... men vi får se vad som sker!

Godnatt...//E

Fy va sjukt...

Hörde på nyheterna igår att många norska kvinnor åker till Sverige och gör abort när de fått veta vilket kön barnet har. Vill de ha en pojke så tar de bort det om det är en flicka... för Sverige har inte så stränga lagar om sånt där. Jag tycker det är SJUKT. Ta bort ett helt friskt barn bara för att det är "fel" kön... usch!

Läs mer här: Aftonbladet

Klockrent


Hemma igen...

...efter en snabbvisit i Hultsfreds kommun!

Träffade lilla bebben igår, han var sååå liten =) Och Frida, Fredrik och lilla Signe var ju där med och Signe höll igång och dansade och busade... riktigt söt liten tjej! Tyvärr så glömde jag min kamera så det blev bara kort med mammas antika kamera, synd synd...

Idag träffade vi pappa en stund.. sen fick vi god middag hos mor innan vi var tvungna att åka hemåt. Daniel får ju inte missa sin simskola hihi.... tog med mig en cykel hem så nu har jag äntligen en tjejcykel i min storlek! Har cyklat runt på en herrcykel med alldeles för hög sadel, livsfarligt... måste nog byta däck på den, men det är ju en bagatell =)

Vi struntar i att kolla på 4an, vi kom fram till att vi inte behöver mer än en trea. Så ikväll ska vi kolla på en trea istället....I PARADISET!!! Jag vill inte bo där... men det var lite i utkanten, lite mer mot stan och inte mitt i smeten...så jag ger det en chans! Hellre Paradiset än Kungshall... återkommer om vad vi tyckte!

Nu ska jag vila en stund...!
//E

Lördag

Idag fyller Marcus 25 år. GRATTIS!!!

Igår kväll blev det trerätters hos Jonathan, Hannah och Elias. Ricky var där med. Suuuupergod mat som alltid hos dom =) Jag hade med Pannacotta som dessert, blev lite too much efter all maten, men det var en bra kväll. Spelade Monopol med, men jag var inte så engagerad så jag blev ganska snabbt pank hehe.. så jag och Hannah päste lite i sofforna. När man är gravid så blir man ju trött... ;)

Daniel springer här och donar. Han har handllat och håller på att fixa frukost! Det bästa med helgen, att äta frukost ihop =)

Senare idag ska vi (jag daniel å emmy) åka till mamma. Ska hämta upp ett hörnbubbelbadkar i Alsterbro som mamma köpte för bara 2500kr! Så om sisådär 100 år när badrummet är renoverat så ska hon ha det där... nämen,vi får väl se när det blir av! Kostar ju så hiskeligt mycket med nya badrum. Ikväll ska vi till moster och morbror för min kusin Pontus, frun Marie och deras lilla Charlie är där... ska bli kul att se lillen =)

Imorgon ska vi till pappa en sväng. Daniel kanske ska lägga nytt tak på deras hus, så de ska mäta och kolla lite...

Nu blir det frukost a´la Daniel!

//E

Rock´n´roll!

Är hemma och kräks idag. Tror det är ok nu, men man vet aldrig! Gör så ont i halsen...

Jag längtar mer och mer efter att få det här barnet. Jag längtar samtidigt som jag är livrädd. Hur ska jag klara av att vara mamma? Har så många frågetecken i huvudet. Men det mesta är ju sånt som man kommer klara galant, för man kommer lära sig under tiden. Man tvivlar bara på det nu...

Jaha, igår var det psykolog besök på schemat. Var ju nervös förstås. "Vad ska jag börja prata om? Hon kanske inte tycker mina problem är tillräckligt stora för att ta hjälp av psykolog? Äh jag ställer in och drar hem igen!"
Jag kom ca 40 min för tidigt för jag vill alltid vara i god tid, men då fick jag sitta i en trappa och vänta för det var ingen där som släppte in mig.

Trodde jag skulle törsta ihjäl, glömde såklart ta med nått att dricka så jag fick tugga på ett äpple tills jag blev insläppt.
 
Hon var i alla fall snäll och väldigt medmänsklig. Hon började prata tills jag tog tag i första samtalsämnet, då började alla "Jahaaa..." Tror hon sa det efter allt jag berättade hehe... men det var skönt att prata av sig! Skönt när man vet att allt man säger stannar hos henne, ingen som kan ha åsikter om mina livsval eller som går och pratar skit om mig pga det jag berättar. I recommend!

Igår kväll spenderade vi med Eve, Henke och Emmy! Danne och Emmy hade lite syjunta. De tillverkade vetekuddar som man värmer i micron och kan lägga på nån kroppsdel där man har ont eller fryser. Senare åt vi pizza och kräftor =)

Ska nog gå bort till Emmy en sväng snart! Have a nice weekend...!
//E

Jag och min lilla bula =)

"Det pågår aktivitet"

Igår kväll TROR jag att jag kände bebben i magen. Det var ingen spark, det var mer som en våg, blubb blubb haha... hände vid 2 tillfällen. Men man är ju osäker på om det är bebben eller bara min mage när man aldrig varit med om det förr. Men det kändes häftigt i alla fall! =)

Tom/Full

Nu när jag sitter här blir jag helt tom i huvudet. Men egentligen har jag hundramiljoner olika tankar och funderingar som jag skulle kunna skriva om.

Kan ju ge en liten uppdatering av de senaste dagarna:

Söndag kväll gick vi på bio med Casse och Sara, kul att träffa dom, blir väldigt sällan. Såg Benjamin Button filmen. Den var helt ok, men väldigt låååång! Men det var kul i alla fall.

Måndagen, då jobbade jag heldag. Ett bygge var tvunget att va helt färdigstädat så jag var totalt slut efter den dagen... orkade inte jobba mitt kvällsjobb så det sköt jag fram till tisdagmorgonen.

Tisdagen..gick upp strax efter 4 och gick och städade. Fick avbryta för att kräkas på barntoaletterna... usch. Det var bra att handfaten ät så låga, då kan man dricka vatten när man sitter på knä :P
När jag var färdig gick jag hem och somnade om. Resten av dagen ät en enda stor SPYA. Kunde inte behålla nånting. Inte ens illamåendetabletterna... låg i soffan, sprang och spydde... på kvällen fick jag i mig lite glass och en apelsin. Det kom inte upp, men mådde jätteilla. Daniel fick migrän med stackarn... båda låg helt utslagna och bara längtade efter en ny, bättre dag!

Eftersom jag inte pallade gå och städa igår kväll tar jag det ikväll, får kolla så att det är ok bara.

Idag steg jag upp vid 8.00. Har fått i mig frukost och en tablett så mår helt ok, så himla skönt =) Man blir så tacksam för de bra dagarna när man mår så dåligt vissa dagar. Vet inte vad jag ska hitta på nu, men har fyllt i ännu fler blanketter från FK (Blääää!), så kanske borde gå och lägga på det på lådan.

Har kollat lägenheter i Kalmar nu. Vissa kostar ju som ett hus kostar i Nybro, men det finns hyfsat fina runt 200-300 tusen och hyrorna är ju som Nybro... men Daniel vill så gärna bo kvar här. Jag har ju många kompisar här och min kära syster, men  annars... jobb skulle jag lätt få på städfirman jag jobbade för innan i Kalmar... skulle va skönt att flytta till Kalmar, tycker om den staden väldigt mycket. Men det kanske får bli ett framtidsprojekt =)

Ska kolla på en fyra i Hanemåla By på söndag. Vi har första tjing på den om vi vill ha den. Men men..får se helt enkelt!

Blir tokig på det här boende letandet. Längtar tills man har en annan lägenhet och kan börja flytta in och till slut ha allting klart!!!!

Idag är jag i v. 16...tiden går så fort!
Emmy, hittar tyvärr ingen bild som du kan kommentera hihi...

Ha en bra onsdag! //E

Sunday afternoon

Lyssnar på Håkan och ska strax ner och hänga upp sista tvätten. Idag är min älskling ledig och jag är sååå glad för det!

Vi åt lite frulle ihop, sen gick vi ut på promenad i solskenet. Skulle behövt brillor idag, snön och solen bländade ordentligt! Härligt, underbart, fantastiskt skönt att vara ute i kallt och soligt väder. Tog några bilder med. Gick till Annelie och Fiddes hus och hälsade på en sväng med. De får det så himla fint där ute! Inte mycket kvar nu att fixa. Kommer bli kanon! Och turkost är FINT =)

Igår var det ju KÄRLEKSdagen med massa hjärtan. Jag mådde så himla bra när jag vaknade och åt frukost och bloggade... sen började jag må illa. För att jag mådde så dåligt fysiskt så påverkade det mig psykiskt, så när jag hade kräkts upp ALLT jag hade ätit på morgonen/förmiddagen/Början av eftermiddagen så blev jag så ledsen. Jag hade ju planerat att gå ut och köpa rosor till min darling, fixa iordning mig, städa upp lite och massa mer... istället satt jag över toalettstolen eller låg i soffan. Bara grät och var så trött på mig själv! Hormonerna alltså, blir så himla känslig....
Men jag lyckades gå och duscha och hade precis klätt på mig när Danne kom hem från jobbet. Då fick jag röda rosor, men hade sååå dåligt samvete att jag inte hade köpt något till honom! Jaja, mådde jätteilla när vi började prata om mat och trodde ALDRIG att jag skulle lyckas komma iväg nånstans...

Men till slut så var jag klar att ge mig ut. Vi gick över till Stora Hotellet och käkade. Gick bra! Åt Helgmenyn med nån skaldjurs-förrätt och sen planka med ryggbiff. Supergott!!! JAG DRACK VIN! Alkoholfritt såklart, men tusan va gott det var... är det något jag saknar så är det just VIN. Ett glas vin till en god middag, finns inget bättre =)
Efter det åkte vi till Kalmar och gick på bio. Var väldigt länge sen, så det kändes extra mysigt. Åt popcorn tills jag började må illa hehe... vi såg Wallander-Hämnden. Trodde inte den skulle vara så bra eftersom varken "Linda" eller "Stefan" är med längre, men den var faktiskt över mina förväntningar, riktigt bra!

Mina planer i veckan:
Jobba- vet bara om måndag än så länge, men blir nog mer.
Mitt första psykologbesök i Kalmar. Är lite nervös faktiskt.
När jag ändå är i Kalmar ska jag inhandla lite kläder, my god, jag kan inte ha något i graderoben längre!
Köpa en present till lilla Elize (fyller 1 år idag!) och hitta en dag som passar att gratta henne på!
Om Daniel kan byta bort jouren till helgen så ska vi till Målilla. Hoppas hoppas!
Emmy och Ellen har ju sportlov, så Emmy kommer nog till Nybban en sväng =)

//E

Vackra vinterland

Lämna det bakomflutna föööre daj!

Jag har en Pumba kommentar i huvet och jag går bara runt och säger "Lämna det bakomflutna föööre daj!" på Pumba dialekten med dessutom... Jag älskar Pumba =)

Vad är det man brukar säga?
Barn, gamla och väldigt ensamma personer pratar med sig själva. Hmmm... vad är då jag? Jag pratar ofta för mig själv när jag är ensam! Särskilt om jag tittar på tv eller sitter vid datorn. My God, jag kanske är schizofren eller nått?
Men det har ju inte gått så långt att jag t.ex. står i kön på Willys och säger saker högt som "Nää nu glömde jag köpa sån där tomatsås..jaha vad ska jag ha då idag till middag? Jaha, och här fanns det tuggummi, då ska jag nog ha såna där med mintsmak...." Haha.... så brukar ju lite äldre små tanter stå och prata i kön, och SÅN är jag inte....inte än i alla fall! =)

SOLEN SKINER!!! Och jag funderar på att ta "min" Nikon D80 med ut på en promenad. Känner att den verkligen behöver rastas. Var länge sen jag fotade nu! Jag älskar vackra bilder. De fångar ögonblick som vi aldrig kan få tillbaka... Oj, vilket vackert citat hehe...

Och Daniel jobbar som vanligt, han är helt slut. På fredag kan han känna att nu är det helg...då har han jobbat 19 heltidsdagar utan en enda dag ledig emellan... SJUKT! Jag vill att han ska byta jobb. Men det är ju hans val helt och hållet! Vill inte att han ska slita ut sig så pass för en lärlingslön, men men... What to do?

Stekhuset var fullbokat ikväll, oväntat....eeh no. Men får se om vi hittar nån bra restaurang som har lediga bord, inte så stor chans känns det som! Men jag ska kolla lite i alla fall...

Ha en fin alla hjärtans dag!!!!

Här får ni förslag på vad ni kan göra...:









Hoppas ni hängde med där i min lilla följetong! Hihi....//E

Fredag den 13

Hemma på lunch!

Idag är det otursdagen enligt folk som är vidskepliga. Själv bryr jag mig inte vilken dag det är, jag kan ha otur när som helst! Kom typ 20 min för sent till jobbet idag, men jag har förstående vänliga själar jag jobbar med, så no harm done! =)

Oj, vad tiden går fort mellan 12 och 13! Måste äta klart nu =) Sen tillbaka till bygget...!

Snart heeeelg!!!!! //E

torsdag

Jag mår bättre, ingen feber längre men mitt illamående har kommit tillbaka. Det kanske beror på att man inte rör på sig så mycket... ikväll ska jag försöka ta en promenad ute i snön så får jag se hur jag mår efter det. Tror också att jag har järnbrist, är så sjuk trött hela tiden. Så jag ska börja med järntabletter nu. Barnmorskan sa att jag skulle ta det när jag varit på ultraljudet, men det är ju snart så det kan väl inte vara farligt i alla fall??

Att ultraljudet närmar sig är riktigt roligt! Jag ser verkligen fram emot det... och jag klarar inte av att vänta, om man KAN få veta vilket kön det är så ska jag veta det hihi.... har hört att vissa inte brukar vilja berätta, men det förstår jag inte. Tror de att man ska göra abort om det är "fel" kön eller?? Jag är ju helt övertygad om att det är en flicka, hela min familj tror det och till och med Daniel har ändrat sig nu och tror det är en tjej..snacka om chock om det ligger ett litet "pungdjur" där inne haha... men jag blir lika glad för det, bara att man får programmera om hjärnan lite =)

Usch, det här med lägenheter är jobbigt. Man har en inre stress hela tiden och kollar blocket och mejlen varje timme typ... jag vill ju gärna flytta i april-maj senast... så allt är klart sen när barnet ploppar ut. Jag försöker att tänka på andra saker för då brukar det ju dyka upp möjligheter. Igår fick jag ett mejl om en lgh i Hanemåla By. Tänkte ta bort det med en gång, för Daniel har ju sagt att han inte vill bo där, det är dyrt och långt till stan... men nu hade han ändrat sig och kunde tänka sig att bo där! Blir inte klok på honom ibland haha.... men jag blev ju glad för det. Lgh verkade kanon...  så det blir väl en koll där så småningom. De ville ha besked om ett hus först, efter det kunde vi komma och kolla...

Ja man vet aldrig hur det blir. Vem vet, vi kanske köper ett hus! Eller flyttar till Kalmar! Eller bor kvar här i ettan! Det återstår att se.... jag vägrar bo kvar här i ettan, men Daniel ser det som ett alternativ. Han inser nog inte allt som behövs. Skötbord, vagga/spjälsäng, ännu mer garderobsutrymme(!!), balja att bada bessen i, vart ska vi ha vagnen?, Vore skönt med egen tvättmaskin så man slipper känna spy och bajsdoft från tvättkorgen... ja det är massor som man behöver plats för. Han inser väl det så småningom... hoppas jag. För jag vill inte vara en tjatkärring. Säger helst saker EN gång, annars blir jag trött på mig själv hehe...

På lördag är det alla hjärtans dag! Jag har inte klarat att gå på restaurang pga matlukten på jättelänge nu! Daniel vill att vi ska äta på Stekhuset, är riktigt gott där, sen gå på bio. "Bara du och jag.."  =) Hoppas att jag klarar av det, vore så MYSIGT...!

Nu ska jag ta en apelsin... mitt nya "Måste ha!"
//E

Sjuk

Jaha då har man åkt på det... influensan!

Fy tusan, så tråkigt att vara sjuk. Nu blir det vila och äta apelsiner... hoppas jag slipper vara sjuk länge.

Blääää.....!

Rihanna

Sov knappt något inatt, mådde piss när jag skulle jobba så jag är hemma idag. Typiskt när man väl kommit igång. Men imorgon SKA jag jobba. Får proppa i mig fler tabletter bara.

Ni har väl inte kunnat undgå att höra om Rihanna och hennes pojkvän Chris Brown. Jag gillar Rihanna stenhårt, och jag har även gillat Chris Brown.... men nu vet jag inte. Om det stämmer det som sägs, att han har misshandlat henne så hon fick en bruten näsa och blåmärken i pannan, då är han inte värd mycket i mina ögon längre. Att han sjunger OCH dansar som en gud spelar ingen roll om han är ett svin. USCH! Så dagens inlägg tillägnar jag Rihanna, stå på dig!




På MTV har de spelat Rihannas videor hela morgonen och håller fortfarande på. Bra MTV!

tjingeling!

Idag är det måndag. Jag har jobbat hela dagen =) Money money money.... hehe.

Just nu är det bara lägenheter i mitt huvud. Vi ringer på lgh, vi kollar, vi funderar.... jag drömmer till och med om lägenheter! Plus att jag byggstädar lägenheterna på strandvägen denna veckan..... blir helt tokig!

Ikväll ska vi kolla på ännu en lgh. En fyra. Bostadsrätt. Jag kommer nog vilja ha den... men den kostar 5400 i mån. Lite dyrt... Igår kollade på vi en trea, också bostadsrätt, men den kändes så liten. Och så fanns det bara 2 garderober i hela lägenheten! Men den var fin.... Jaa, man får verkligen väga för och nackdelar när man kollar på lägenheter...
Imorgon ska vi nog kolla på en hyresrätt... men den vet jag att Jenny vill ha så känns väldigt dumt om vi skulle vilja ha den och det blir vi som får den... tycker det är taskigt. Men kolla kan man ju alltid göra...

Shit..ska jobba 2 timmar ikväll också, sen upp tidigt imorgon igen... men jag ska på MASSAGE på eftermiddagen. Man får gratis på jobbet en gång i månaden, tänkte att jag skulle börja utnyttja det... men snart är väl magen så stor så man inte kan ligga på mage längre hehe...

Helgen var najs! Mådde dåligt på lördag eftermiddagen dock och kräktes en del... men resten av tiden var kanon =) Träffade Mamma och Emmy och Ellen...och pappa lite med och mormor också. Och Bibbi som trodde att jag var Emmy, som vanligt....

Fick ett brev idag. På kuvertet stod det Emilia Callenryd, Centralskolan 9B, Hultsfred.... jag bara Whaaat???
Öppnade och då är det en klassåterträff med 9a, b och c! I maj tror jag det var... sånt kan ju va kul, men känns lite skrämmande också.... träffa de där galningarna igen haha... Ska göra en liten investigation... så man vet lite vilka som tänker dyka upp......Det är Emmelie jag har kontakt med...och lite med Madde... sen var det ju några år sen man träffade resten!.... Tänk att det är 10 ÅR SEN VI SLUTADE 9AN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuff tuff

Idag har jag jobbat! 5 timmar, men det kändes som 2 dygn... gutt att vara tillbaka på jobbet, men shit alltså... är verkligen helt slut. Höll på att somna sittande i soffan nyss!

Nu ska jag klä på mig och bege mig ner till stationen, sen ska jag åka tåg i ca 2 timmar. I Hultsfred hoppas jag att Emmy står och väntar på bussen så åker vi ihop hem till Emmenäs! Oj vad jag kommer somna... finns inget mer sövande än att åka tåg... fast det är klart, går det på nån förskoleklass i Kalmar då blir jag lite ledsen..  de ska alltid sitta och glo på en och fråga saker och de är så högljudda... orkar inte det just nu hehe...

Ha en kul helg nu alla!
Miss Sleepy

Veckan

Nu i veckan har jag styrt upp en massa med Försäkringskassan, A-kassan och Arbetsförmedlingen. Fyllt i massa blanketter och skickat in, hoppas de är nöjda nu! Så tråkigt sånt där, man blir ju tokig.

Nu är jag i v.14. och barnet är lika stort som Daniels knutna näve. Coolt ju!

Imorgon åker jag till mamma och hälsar på över helgen. Daniel ska jobba och jag har inga andra planer så då får det bli så =)

Idag fyller min syssling Josefin år och om jag inte minns fel så fyller även Matilda år! Grattis till er =)

Lite nostalgi


Igår ÄNTLIGEN köpte vi en skrivare/scanner/kopiator! Blev en Epson, svart och fin... funkar kanon!

Så nu har jag scannat in lite gamla bilder som jag hittade. Men jag hittar inte mina fotoalbum, det oroar mig. Men här kommer lite old pictures....


Här går jag på lågstadiet och min kusin tar kort när jag hoppar från en bänk i skolan. Jag ser så glad ut! Haha... Behöver jag säga att min mamma valde kläder till mig vid den här tiden? =P


Jag och mina bästa vän Emmelie bakar pepparkakor och lussekatter. Hennes syrra Jossan fick stå vid en egen bänk hehe...


Här är jag och Emmsan på väg till Stockholm och globen för att se Backstreet Boys. Vi försöker roa oss längst bak i bussen =)

denna dagen

Snoozade en timme efter en jobbig natt. Inatt var det inte jag som var dålig utan min kära sambo. Han har spytt och skitit heeeela natten stackaren.... varken han eller jag fick så mycket sömn.

Fick ju ha bilen i alla fall, det var skönt. Åkte till läkaren. Efter det gick jag in till min barnmorska och pratade, väldigt oplanerat men det var skönt. Hon ringde en psykolog som ska ringa upp mig så får vi bestämma en tid. Ska bli skönt att prata med nån som inte känner mig alls. Som inte tar illa upp på nått sätt. Jag vill bara bli av med allt jobbigt från "mitt förra liv". Ignorerar och ignorerar, men det kommer alltid upp ändå till slut. Ska göra allt jag kan så jag slipper bli deprimerad igen. Vill inte att mitt barn ska ha en sån mamma. Så det blir nog bra det här :)

Gick till apoteket och till Willys, sen har jag inte gjort så mycket. Passat upp på min magsjuka älskling. Tur att jag mådde ok idag, annars hade vi båda legat här och spytt hehe...

Lite mat, jobba lite och sen får det bli tv tills man somnar! //E

Beyonce

Jag gillar verkligen Beyonces senaste skiva, I am...Sasha Fierce.

Senaste singeln Halo är grymt bra! Kunde inte emba den från youtube, men klicka HÄR för att se videon!



Hon kommer till Sverige i maj, vore kul att se henne live!

TACK

Tack alla söta människor för läpp-tipsen, ska testa allt!

Min blogg är konstig. Kunde inte logga in idag! "Någon" hade begärt ett nytt lösenord... hmm, är det någon där ute som vill ta sig i min blogg va??!  Finns inte så mycket intressant att se där, så jag förstår inte varför. Och nu ser man inte kommentarerna på Översikt längre... nånting har hänt, hoppas det fixar till sig.

Igår gick vi upp tidigt, kl 7, och tvättade! En söndagmorgon, inte dåligt tycker jag =) Åt frukost ihop och hade mysigt. Fick ju gå ner i tvättstugan några omgångar, men det gick bra. Jag spydde i och för sig upp frukosten, men jag har vant mig vid det nu. Det är helt ok att må lite dåligt på mornarna, bara man mår hyfs resten av dagen! Och det gjorde jag.

Vi åkte ut till "ranchen" vid 1-tiden och gosade med Leo och åt en supergod middag, tror det var älgkött, det var något vilt i alla fall....sååå gott.... Anders kunde inte äta tyvärr, han hade nog fått i sig någon dålig mat kvällen innan så han fick gå och lägga sig istället. Stannade nog till 5 tiden... sen ville vi åka och hälsa på Elias, Jonathan och Hannah. Jag blev grymt sugen på marängswiss så vi köpte med massa gott! Tyvärr hade både Jonathan och lilla Elias dåliga magar, och stackars Elias hade feber... Men vi andra åt. Jag åt nog mest... kändes när jag kom hem! Vi pratade förlossningar, fy tusan... jag tror inte jag kommer klara det alltså, allvarligt! När jag tänker på det blir det bara svart i huvet på mig... jag ska nog beställa en tid hos "Amanda" psykologen i alla fall. Kanske lugnar ner mig lite...!

Det hjälper inte att folk säger saker som "Alla andra mammor har ju klarat det, varför skulle inte du göra det?" För att jag verkligen inte vill kanske? Jag tror att jag kommer att dö alltså. På riktigt. Min kropp är inte gjord för att avla fram barn, då skulle Gud ha gjort mina höfter bredare och gett mig någon slags längtan efter barn! Jag får panikångest av att tänka på det här, måste sluta...

Vaknade tidigt idag efter en natt med dålig sömn och mardrömmar. Gick upp och var tvungen att kräkas innan jag ens hade fått i mig något att äta. Finns inget värre än att kräkas när det inte finns något att kräkas upp...kommer magsyra och nått äckligt skum. Fattar inte varför.. varför kräks man när man är gravid? Nått smarthuvud till forskare borde ju kunna ta reda på det tycker man...eller?

Jag går inte upp i vikt. Väger under 50 kg trots att magen bara blir större. Hur länge är det normalt att man inte går upp i vikt? Tänk om jag kommer kräkas hela graviditeten, då kanske barnet tar skada för att den inte får i sig tillräckligt med näring? Shit, jag oroar mig redan för tusen saker...tänk vilken jobbig morsa jag kommer bli, jag kommer oroa mig varje dag fram tills jag dör...

Ok, nu börjar jag bli paranoid här, dax att sluta skriva tror jag!
Vill bara visa bilder på mina lår. Jeansen jag har på mig köpte jag i Thailand. Då var de TIGHTA och jag tänkte efter köpet att jag kanske skulle köpt en större storlek eftersom jag säkert kommer bli tjock snart...
Tvärtom, ser nästan läskigt smal ut om benen:



//E

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0