vardagsmys

Tonight

Ikväll somnade Leia utan sin "Tutte å filt"... snurrade och sjöng lite mer än vanligt, men annars inga problem! :) Shit hon är stor nu vår lilla flicka.... och huuuuur go som helst! :)

Imorgon får jag LÖÖÖÖN, lovely.... har för tillfället 21kr på mitt konto så den är välkommen :)

Var en sväng med Leia på öppna förskolan idag med, efter det somnade hon i bilen hem och vaknade inte ens när jag bar in henne till sängen :) Helt slut!

Lite smörgåstårta i magen innan man ska sova, sen är det bara att gå upp imorgon när klockan ringer 05.20....godnatt!

//E

Äntligen höst!

Nu är hösten äntligen här och allt lugnar ner sig och blir så där mysigt som jag älskar. Man kan burra ner sig i soffan under en tjock filt och kolla på film, tända en massa ljus, njuta av att vara utomhus utan att svettas och ha på sig snygga härliga höstkläder och se hur löven ändrar färg... underbart :)

Igår var vi barnvakt åt lilla Wille. Han fyller 1 år på fredag, han har blivit så stor! Bara över sommaren när vi knappt har setts så har han växt en massa och börjat krypa och ställer sig upp...duktiga gosiga killen!

Leia kollar på Fem myror är fler än 4 elefanter och häromdagen så frågade jag henne hur gammal hon var, 16 sa hon då haha... njaa, men snart 2! Men till 13 har hon räknat helt rätt, tycker jag är duktigt!

På dagis hade hon målat en näsa på sin kompis teckning precis på rätt ställe, jättebra tyckte fröken, inte alls kul tyckte kompisen haha....

Ska försöka skriva oftare nu när jag jobbar lite mindre :)

//E

pottträningen pågår...BAJS!På pottan! Äntligen =)

ledig

de är sommar och jag jobbar på! idag har jag varit både jobbledig och barnledig, lite skönt men nu börjar det kännas tomt utan Leian..

Imorgon blir det Ullared för hela slanten, bokstavligt talat ;)

Beställde nyss en ny telefon med, på tiden! Fick bli en HTC sensation, hoppas jag förstår mig på den haha...

En liten katt ar vi skaffat oss med, inget namn än men mysig är den... :)

Nehe nu ska jag mysa med katten och kolla på snyggot Criss Angel på MTV... Natti!

//E

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0