Onsdag morgon

Idag var jag uppe tidigt, hade en tid inbokad och så åkte jag och handlade lite med. Träffar nästan alltid på goa och glada Emilia på Willys (jobbade ihop på DV). Idag ropade hon "GOOOO MORRROOON!!" haha... då vaknar man till!

Daniel och Leia ligger fortfarande och sover. Skönt för dom! :)

Igår fick vi en del gjort här hemma, tvättade kuddfodralen till soffan, städade ut kylskåpet och lite sånt där som man inte gör så ofta! Sen fick jag damp på vår skrivare... har precis köpt en ny svart bläckpatron och håller på att skriva ut... då tar den gula slut!!! Och även att jag fyller i att BARA svart färg ska användas så går det inte att skriva ut! Ja jag trodde jag skulle kasta hela skiten ut på gatan.... när jag äntligen har tid att ta tag i sånt där med. Grrrr...! Köp aldrig en skrivare, den kommer förstöra ditt liv... eller din dag i alla fall!

Vad har hänt sen sist?
Vi var i Målilla i helgen, mormor fyllde år. Fick äntligen träffa lilla August, Leias syssling! Vilken goding...och hans syster Signe underhöll osspå många sätt, vilken energi =) Träffade även Elin och Rikard på söndagen... i måndags åkte vi hemåt och stannade till på Karlssons i Högsby där vi köpte lite grejer till Leia, bl.a. gummistövlar. Mycket som ska köpas när dagis närmar sig....
Åkte in till IKEA med och åt lite mat...
Veckan har varit rätt lugn hitills...jag tycker det är skönt. Man kommer ifatt lite här hemma med.

Imorgon blir det Öland. Synd att vädret inte ska bli så bra... men det blir nog najs ändå.
Leia har blivit lite förkyld, det var ju rätt länge sen nu. Kan ju va en tand som kommer med... har sett att en till är på G!

Nehe, nu ska jag vika tvätt! Yay! //E

Ojdå..

Nu har jag inte uppat på länge!

NEJ MATILDA!!!!! Jag är INTEgravid!För allt i världen... blir inga fler barn här :)
Och tack själva Annelie, nuhar vi ju varit och ätit glass hos er en gång till sen dess hehe... Love u 2!

Appropå gravid, så har man ju några gravida vänner denna sommaren. Annelie är ju först till kvarn, deras lilla är beräknad till 2 augusti så när som helst ploppar den ut :) Om hon inte går över tiden, men det får vi inte hoppas!
Det är så mysigt och spännande med alla barn som ska födas det här året och början på nästa, men själv är jag INTE sugen. Jag har fått mitt barn, min smärta är över och jag är sååå lycklig över Leia. Nu ska jag njuta av tiden med henne och alla hennes små kompisar som ploppar ut här och där :P

Förra veckan åkte vi till Göteborg, där hängde vi med Sara och Danne och gick på Liseberg, shoppade, åt så sjukt god skaldjurstallrik ute på Hönö, hade det allmännt gutt....!
Sen har vi varit i Kolboda och sovit i husvagn och umgåtts med Hannah och Jonathan med barn, blev även Barnens Gård i Karlskrona. Leia älskade djuren...jag med :P Kommer nog kort på FB om ett tag när jag orkar. Leia var dock lite våldsam mot en stackars kaninunge....lyfte upp den i öronen!
Så har vi ju varit en snabbvisit hos Fidde och Annelie, alltid mysigt :)
Och igår åkte vi bort till Hanemåla där vi sovit inatt och varit barnvakt åt Elias och Eddie. Nu hade vi tänkt åka in till Kalmar och käka men kom på att det var marknad...så vi skiter i det, orkar inte med så mycket folk i denna värmen :P

Till helgen bli det kalas hos mormor och hälsa på mamma lite, sen nästa vecka är rätt oplanerad. Helgen ska tillbringas i stugan med Sara och Danne då det även blir Lammet och Grisen! Det ser vi fram emot :)

Sen hoppas vi ju på att få ett glädjande besked ifrån Fidde och Annelie med....hihi.... Längtar! Men det är nog inget emot vad dom längtar...=)

Nehe, nu måste jag äta, är så grymt hungrig igen... //E

En lördag morgon

Sitter här och mår illa. Leia sov till tjugo i 6 idag, rätt bra för att vara henne. Men inte ville hon somna om...

Så nu är frågan om man ska fixa lite frukost eller försöka gå och sova, men jag tror inte hon är så sugen på att sova. Hon kryper runt och kastar iväg sin tutte, sen hämtar hon den, kastar iväg den o.s.v.... kul! :P

Läser på Aftonbladet och jag blir lika upprörd som skribenten...Läs här!
Har en kompis som har varit sjukskriven ett tag, även att hon visar att hon verkligen försöker och vill så har hon blivit utförsäkrad från Försäkringskassan och får inga pengar. Hon får söka socialbidrag, men nu har de sagt nej där med! Vad gör man då? Ska man bo på gatan?
En annan kompis sa att hennes bror var i samma sits, han får låna pengar av sina föräldrar!
Vad är detta för samhälle? Har de fått som de ville nu Alliansen? Skapa klyftor mellan fattiga och rika, göra fler människor fattiga? Hmm... Ja, gör så att de rika blir rikare och de sjuka och hjälplösa fattiga! Blir ju ett KANONsamhälle som vi vill låta våra barn växa upp i!

Jag kommer INTE att rösta på Reinfeldt i höst, hur ska DU rösta? Tänk noga efter, det är VIKTIGT!

Idag ska vi iväg på släktträff, är inte så sugen kan man ju milt uttrycka det. Men har ju sagt att man ska komma och alla mina syrror ska dit så då kan jag ju inte va en svikare!
Daniel har vägrat följa med fram till igår. (För att jag inte ville sitta i en bil upp til Haparanda i flera dagar med Leia till hans släktträff i denna värmen!) Men igår sa han att han hänger på...men nu är han och jobbar, så  får se när vi kommer iväg!

Nehe nu spyr jag om jag inte får i mig lite frulle...
Ha en skön helg/semester/sommar!!!
//E


Leia gillar köttbullar

Leias framsteg



Det går så fort nu, Leia lär sig nya saker var och varannan dag så man glömmer ju bort att skriva upp allt. Hon härmar saker man säger ch snappar upp en massa ljud. När mamma och jag var ute och gick på Öland gick vi förbi kossor, då sa hon "Titta, muuu" typ 30 gånger hehe...
Det här med djur och ljud är väldigt roligt just nu tycker hon. Hon härmar katt, hund, kossa och BEBIS! hehe..
Hon försöker ju att lära sig gå. Det går bra med sin lilla gåvagn, och ibland står hon själv men så fort hon inser det så sätter hon sig snabbt. Men tror inte det dröjer så länge. Vore ju bra om hon kan gå tills hon börjar dagis, det har ju blivit flyttat till 31 augusti nu.
Hon äter macka och frukt m.m. själv...hon dricker helst med sugrör.
Titta-titta där-tutte-vovve-pappa- är ord som hon säger rätt ofta. Sen säger hon ju efter oss när vi pratar ibland, men då vet hon ju inte riktigt vad vi menar.
Frågar man var magen, foten, vovven, lampan eller tutten är så kan hon det. Hon kan näsa ibland, men ibland pekar hon på lampan istället haha...
Give me 5 kan hon med (när hon vill)
Hon vill alltid smaka allt som vi äter!

Nu vaknade lillan :)
Hej..//E

Jomen...

Jaa, varför inte..? Klicka här!

Kan inte Bill Gates skänka en timlön till mig så kan jag köpa det huset....:P

Jahopp

Här sitter jag och svettas!
Varit och handlat så nu är man genomsvett... uscha! Underbart väder, men man är ju tokvarm.

Var ju på Öland ons-sön. HÄRLIGT! Perfekt väder där.. fläktar ju lite mer på Öland än i Nybban. Och så finns ju skuggan om man blir för varm. En lägenhet är ju inte så skoj när det är såhär fint väder. Tur att vi har stugan :)

Den här veckan blir det att ta igen lite tvättning och städning, har ingen bil så kan inte ta mig till Öland :( Får hoppas att någon annan kanske åker dit så man kan hänga på! På lördag ska man till metropolen JÄRNFORSEN på släktträff på min pappas håll. Har ju inte träffat det gänget på flera flera år... Lina, min kusin som fick sin flicka på badrummet hemma några dagar efter att vi fick Leia, ska dit. Ska bli kul att se hur Nova och Leia funkar ihop hehe... kul när de är lika gamla ju.

Nästa vecka blir det en tripp till Göteborg,skoj! Daniel går på semester på torsdagen den veckan, men vi har inga riktiga planer sen. Tar det som det kommer.

Ha det fint! //E

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0