lite fel

det där inlägget under detta publicerade jag igår kväll, men det kom upp nu...jaja, nu vet ni det :)
Ha en trevlig valborg!

Helg igen?

Nyss var det fredag och imorgon är det typ helg igen! Ledig på torsdag, skööönt....men på fredag är det marknad och det kommer bli FULLT UPP på jobbet.... jag ska sköta kaffet och plocka undan på borden... jaojao, det går säkert bra!

Jag har ont i halsen, är snorig och tung i huvudet men jag orkar inte va sjuk så jag ska bara ignorera det!

Jag lovade Danne att va vaken när han kommer hem... därför sitter jag här och skriver meningslösa saker för att ha nått att göra, annars somnar jag....

Hittade vinterbilder på Lotus i kameran

Han hoppar sjukt högt haha...

Min fina Leo
image71

Nu får jag hitta nått annat att göra haha...annars åker hela fotoalbumet snart upp här!
/E

E hjärta D

Your smile is heavenly
I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe
the shiver's around me now, you're so fine

Inte för kärleks skull

Söt Lasse-coverboy

Om du finns, om du kan, om du vill komma hit
Kom hit, kom hit
och slunga mig rätt in i smeten
Jag faller med flit

I am pissed!

Usch säger jag bara... först den där kärringen på jobbet som jag hatar! "Har ni ingen lättöl?!" Nej, den är slut tyvärr....VA?!! Slut???? Ja SLUT din dumma feta fula bitch.... tur att jag inte sa vad jag tänkte... hon är inte omtyckt bland oss som jobbar, hon gör inget annat än att vara otrevlig JÄMT...hur orkar hon med sig själv? Hon tror hon är så snygg med....fyyyyy usch.....!

Så när Danne, Mickis å Marcus kom in hade hon precis gjort mig sur, så jag ber om ursäkt om jag inte va på jättebra humör!

Nu när jag kommer hem börjar jag snacka med Emmy, min kära syster, på msn och efter ett tag säger hon att mamma kom hem å var ledsen för den där gubben hade gjort slut....alltså.....jag blir så arg! Jag vill slå någon hårt i magen!

Nu ska jag lugna ner mig....later....
image66

Duffy-Mercy

 I fredags sa vi adjö till Sanna med ett litet party hos henne.
Jag och Malin åkte in till Kalmar sen, men vi gick inte in nånstans, men det var trevligt ändå hehe

Igår var det bilar bilar bilar! Här kommer lite snyggingar...


Fidde---->

Jag och Annelie tog en fika. Jag blundade ordentligt på bilden haha...

Daniel och hans brandmän-vänner hade en övning inför åskådare. De skulle rädda en nisse i en bil genom att klippa av taket.


Sedan försökte Malin och jag hitta något att göra på kvällen, men vi gick till Martin å Hanna tills någon skulle höra av sig om nått var på gång, men vi segade till och jag gick hem och gick ut med Niccie och sen blev det sängen för mig! DÅ hörde Jimmy av sig hehe.. men då orkade jag inte nånting :)

Nu är Daniel ute på sitt tredje larm denna veckan tror jag..jag ska ut och gå med syrran så fort hon har bokfört klart!

Ha en skön söndag!

Lönehelg...

...men inte för mig. Men idag är det party ändå! Har jobbat som en tok idag, ALLA skulle äta på Dolce Vita idag. Jobbigt! Men men, nu är det helg!

Strax ska jag iväg till Sanna, där blir det party!

Hejhej! Trevlig helg på er alla!

Långa nätter

Har precis upptäckt Melissa Horn. Vacker röst vill jag lova! Skön musik... men låten med Lasse var tråkig. Nu vill Emmy slå mig när jag säger nått sånt, men den påminde för mycker om miss Li duetten...både textmässigt och musiken... men här är en länk om ni vill lyssna in! Melissa Horn

Vid 8 är det Rent hus på 4an och Frusna män söker kärlek på femman...hmm... får nog bli Rent hus ändå! Får kolla reprisen på det andra.

Redan torsdag imorgon... snart helg igen!

Nu ringer mamma...

Äntligen vår

I helgen var vi till största delen ute i Kristvallabrunn hos Anders å Annica å djuren....=) Sen åkte vi till "vitsippestället"...helt sjukt fint. Tyvärr glömde vi kameran, men Danne tog några bilder med mobilen, men dom har ju inte jag tyvärr...men man måste ändå uppleva det stället själv för att fatta hur fint det är! Till och med Anders sa att det var fint och sånt hör man inte ofta från honom hihi.... i lördags kväll hade vi lite grillkväll hos AoF, spelade lika par leka bäst också hehe...trevligt!

I söndags tog Eve å jag en promenad i solen. Det blev några pauser på vägen för det var så fint så man ville stanna å titta hela tiden hehe...tog några bilder med mobilen.
image54
image55

Nu ska man snart iväg å jobba lite igen. Körde heldag igår, jag var helt slut när jag kom hem haha... inte van att jobba 10 timmar, snarare 6....

Ut och njut av solen nu!

Världen är sjuk

LÄS DETTA

Cry me a river

Nu har jag pratat med min goa mamma en lång stund. Det börjar blir seriöst med den där mannen nu, roligt för henne. "Jag är lite kär å galen" hehe... sen pratade vi om pappa och så grät vi lite. Dumma jag som började tjuta då började hon med... men man önskar att pappa skulle bry sig lite mer om oss barn. Lyssna på oss och bry sig om våra vardagliga liv... men men, det är som det är. Man får hoppas det blir bättre.

Henke är hemma nu, men han hade fortfarande lunginflammation. Får lite uppdateringar från Eve men ni som känner honom kan ju höra av er till honom. Han kan behöva lite uppmuntran.

På söndag fyller Emmelie 25 och Jenny 23..Grattis i förskott girls!


Nu är det snart sängen för mig...TRÖTT!
Ha det bra mina vänner...!

Bättre

Henke är på bättringsvägen. Hans sänka hade legat på över 100! och den ska va på 4...nu låg den på 44 så det är ju bättre, men ändå... man blir ju orolig. Läskigt när det är hjärtat det handlar om också. Skriver mer när jag hört mer från dom.

Dietorelle toffee är FÖR goda. Var bara tvungen att säga det. Så...kan ni ge mig en årsförbrukning nu när jag sa det? :) Funkar ju för Anders Timell...

Skulle börjat vid 12 idag, men 2 praktikanter är ju för duktiga så jag behövs inte...=P Men ska snart dit och jobba kvällen. Vi åkte ut till Anders förut med en blomma för han fyller år idag så bjöd han på mat.

Nu ska jag kolla klart på Ellen DeGeneres, hon är bäst...!

Bang bang i shot you down...

Jag har varit sjukt trött idag. Drömmer så hemska saker på nätterna så jag sover dåligt.

Henrik ligger på sjukhuset, min syrras man... han har lunginflammation och hjärtmuskelinflammation... Fattar inte varför han alltid ska va sjuk. Men nu känns det som det är allvarligare än vanligt.. usch usch.... har inte hört nått idag, men igår fick han antibiotika så man hoppas ju att det går åt rätt håll.
image51
Tänker på er H och E!

Pappa

Nu har jag skrivit ett brev till min pappa. Det var jättejobbigt... Älskar dig pappa!
image50

Helgen

Helgen har varit kul hittills. I fredags var vi rätt sega så vi tog en liten promenad och handlade lite grejer sen gjorde vi supergoda varma mackor med mozzarella på...mmm... lite godis blev det nog med! Kollade Talang och Magnus Uggla, sen började jag kolla på Sin City men orkade inte, den var ju pissdålig...så vi sov rätt tidigt.

Igår var jag och Annelie och fikade hos Mikaela. Gott fika och trevligt! De har fått det jättefint i nya lägenheten, och finare blir det väl med nytt golv sen =)
Sen var det hem en sväng och sen iväg till Annelie å Fidde och äta supergod tacopaj. Sån måste jag göra nån gång...sen iväg till bowlinghallen där vi skulle spela med Emmorna och deras pojkvänner. (En av dom hade enjättestor bil som en massa epa-raggare stod och glodde på när vi kom ut sen...typiskt nybro haha..)
Tjejerna mot killarna. Och det blev inte så stor poängskillnad som jag trodde. Fidde är ju proffs på sånt där, men vi tjejer var ju grymma! Hihi...I första serien slog jag Danne =P Sen gick det inte lika bra... får öva i smyg till nästa gång hihi... men lyckades med 3 strikes vad jag minns....ibland har man tur.

Idag är jag seg. Tror jag ska börja läsa en bok. Har ju några olästa nu. Ikväll blir det bio. Vi ska se 21... verkar helt ok.
image49

Pension

Först lite gnäll... Ont i axlarna och supertrött.... tung i huvet och lite gnällig. Daniel slipper höra mig gnälla, skönt för honom... men ni slipper inte undan!

Vi ändrade våra pensionsval för några veckor sen, men det var inte bra tydligen...så nu har vi  bytt tillbaka! Och jag hatar sånt där, fattar inte ett skit... men tur att nån i den här lägenheten är insatt hehe...

Orkar knappt lyfta fingrarna.... ska sova tidigt ikväll...sov dåligt inatt, var inte trött...men det kommer nu istället.

Idag var jag ute med Niccie i över en timme, det var så underbart väder och jag fick vårkänslor...härligt!

Mina nya idoler är i alla fall damerna från Rent Hus. De är underhållande att kolla på haha...
image48

Ne nu somnar jag snart...ska äta lite lasange innan jag kryper ner i bingen! Hejdå!

Trav

Jag vet inte vad som flugit i mig men jag har skaffat ATG kort och tänkte spela lite trav... har aldrig gillat sånt innan, men Daniels pappa är ju besatt och Daniel spelar ju lite ibland (lagom). Så har man ju vart med på travet några gånger nu och det är faktiskt rätt kul. I alla fall om man vinner! Så jag ska testa lite... men högst en hundring i månaden. Ska bara lära mig hur det går till först hihi.

Luuuugnt på jobbet idag, men kul. Jobbar en till Emilia där nu, trevligt. Var borta på hotellet och hämtade ett anställningsbevis som jag skulle hämtat för 1 månad sen, men varje gång jag varit där så har inte S varit där...typsikt. Men nu ska det skickas in... Så fick man höra lite skvaller med...

Tvättdag idag. Men först tänkte jag gå och handla lite och kanske gå en runda, får se!

Snaaart kommer lite nya fräscha bilder.... ska bara ta tag i det hehe...

Spöken

Vi hade inga "negativa energier" i vår lägenhet. Känns ju tryggt! De tyckte att jag skulle utveckla min konstnärliga sida när de såg mina tavlor. Så kanske nått att fundera på.

Helt seg i huvudet. Typiskt att det skulle va så vackert väder idag när man inte kan gå ut och njuta av det...

oinspirerad

Idag vaknade jag med feber och huvudvärk. Kändes inge bra.

Jag har inte fotat på länge nu. "Orkar" inte...för det är ju rätt ansträngande att ta fram kameran ur ryggsäcken, ta några bilder och plugga in i datorn och föra över....jaaa alldeles för jobbigt! Phu...blir andfådd nu.... får skärpa till mig, men inte idag, för idag är jag sjuk.

Erykah Badu kommer till Berns i Stockholm i juni. Jag kanske ska dit! Emmelie å Jossan kanske ska gå och i så fall går jag med. Bara ett problem..biljetten är dyr. 650 spänn! Its a robbery... men det får det va värt. Blir ett Once in a alifetime moment....

vila.

Kallt kaffe

Jag är väl lite efter som vanligt, men nu vet jag vad Frappe är...kallt kaffe! Hur kan man betala för det...? Äckligt.

Jag fick i alla fall en kaffekick igår... först var vi ute hos Dannes päron. Det var SOL och jag satt i solen rätt mycket. Jag bytte till sommardäck på bilen med. Ok, Daniel hjälpte till lite han med... sen fikade vi och jag drack kaffe med irish cream i..åååh så gott! Åt en jättegod kladdkaka med vit choklad och senare åt vi god middag med. En mumsig stek. Det satt fint... i alla fall så när jag kom till jobbet sen så var jag pigg och glad, men efter nån timme så känns det som att jag ska somna så ag börjar dricka pago, sen vatten, sen gjorde Sanna en bananshake som vi delade på och sen börjar jag hinka i mig kaffe....shit vad min kropp är kaffekänslig! Jag började typ kallsvettas och prata och skratta jättemycket och blev skakig i kroppen. Vad är det för gift ni människor dricker vareviga dag?? Halvläskigt!

Jo så att.....eehh.... vi var ju som sagt ute i Kristvallabrunn igår då va. Och Daniels mormor och moster var där med. De är jättesnälla och bra på alla sätt, MEN..... De är såna där som känner av om det är spöken i närheten. Daniels moster är "utbildat medium" och hans mormor bara känner sånt där och hans mamma tror ju på det... så inatt har jag drömt om SPÖKEN! Har sovit oroligt och när jag vaknat från mardrömmarna så har jag kollat ut i hallen och min vilda fantasi säger att det står nån där fast jag VET att det bara är klädhängaren.... de kanske kommer hit idag. Då får man se om man har ghosts in da house... men det tror jag inte. Jag vill inte ha med sånt där att göra egentligen! Men får väl låta dom ha sitt roliga :P Man blir ju nyfiken på det fast man inte vill...  säger senare hur det gick.

Igår kväll var vi hos Fredrik å Annelie en sväng, kollade på Talang bl.a....trevligt!

Frukost time...

Vårfint

Fick lite inspiration när jag var inne på Matildas blogg (ombytlig.blogg.se) så jag bytte ut de vinröda mörka gardinerna mot ljusa med guldkant! Blev ett helt annat ljus i rummet. Nu ska man bara hitta en fin löpare att ha på barbordet med. Har ju presentkort på min favoritaffär INDISKA! Så det kanske blir nått där.

Ikväll ska jag hänga på Daniels jobb igen hihi. Han är "deprimerad" så jag får va där och hålla honom sällskap. Ikväll är det ju pizzakväll på Bräntorp...mmm....hihi....

Vill göra så mycket men har ju inte råd. Hoppas jag kommer få ett välbetalt jobb nån gång...som man trivs med och kan va kvar på länge. Jag och Daniel vill åka iväg ju...bara dra till andra sidan jordklotet! Hälsa på Anna på Nya Zeeland eller åka till Los Angeles och tatuera oss hos LA Ink tjejerna....coola brudar.... eller varför inte en tripp till Thailand igen? Money moeny money...

Mmmmums!

Sitter här med en kopp kaffe med grädde och lite choklad på toppen och en hallonbakelse...mmm, va onyttigt och härligt!

Jo för er nyfikna ska jag berätta vad vi gjorde i fredags klockan 4. Vi kollade på ett hyreshus. Vi är inte ute efter något hus, men tyckte det skulle va kul att kolla! Så då gjorde vi det. Och ett hyreshus är ju bra eftersom man kan bo där själv och få in pengar av sina hyresgäster. Men vi ska INTE köpa det vi kollade på. Gubben som bodde på nedervåningen var CRAZY! Han måste varit hög och full på samma gång haha... en sån skulle jag inte vilja bo granne med!

Idag var det lugnt som i graven på jobbet. Vart håller alla hus idag? Har vi missat nått? Igår var det ju fullt upp. Kanske jag som skrämmer iväg alla för att jag är värdelös på kassan haha... hur kommer det gå att ha mig där på lunchen...ja hjälp....!

Har skrivit en ansökan till ett jobb idag. En ansökan jag är nöjd med! Det ni... Återkommer när jag fått besked om den saken :)

Tyckte jag såg nån förut som jag inte sett på länge. Men såg nog fel. Hoppas jag.

Det är så ljust så man tror inte klockan är så mycket...

Snart är det sommar!
image47

hmm...



Satt och kollade på lägenheter på blocket och såg de här vackra ljusen haha.... de har smält i solljuset antagligen. Om jag skulle visa mitt fönster så hela Sverige kan se det så skulle jag nog bytt ut ljusen....


Vill ut och gå. Nån som vill med? Nehe då går jag själv...

TRÖTT!!! Varför är jag så seg... får ta mig lite luft!

abstinens

Bloggen har legat nere ett tag nu. Fick nästan lite abstinens!

Nu ska man snart jobba. Skulle hellre ligga i soffan under mitt täcke och kolla på en bra film... är såååå seg!!!

Får väl skriva mer ikväll.

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0