8 månader

Leia är nu 8 månader och det rullar på! Hon lär sig massa nytt hela tiden. Hon härmar oss när vi säger saker. Igår sa hon vovve hela dagen :) Nemo är här...

Hon klappar händerna, extra mycket när Bolibompadraken dyker upp på tv´n eller när hon blir extra glad, t.ex. när Daniel kommer hem från jobbet :)

Hon kryper på sitt lilla sätt, går i alla fall väldigt fort nu! När hon vill stanna så sträcker hon upp rumpan i vädret och sen välter hon sig i sittställning :)

Igår ställde hon sig upp helt själv i spjälsängen. Hon har ju ställt sig upp innan, men då har hon klängt på oss så då har vi ju hållt i henne. Men går klarade hon det helt själv! Men när jag fick fram filmkameran så slängde hon sig bakåt och sen var det bara gråt....typiskt!


Jaa, vad mer? Hon är världens goaste unge helt enkelt! =)

Hon har numera ett eget sovrum. Vi har gjort om klädkammaren till barnkammare. Gäller att vara kreativ när man bor litet och spara pengar till hus. ORKA flytta till en trea och SEN till hus, det orkar inte vi! Så då fick det bli så. I söndags kväll målade vi väggar och tak i ljunglila och nu står hennes säng och hennes lilla byrå där inne... ska upp ett draperi (måste bara köpa tyg) istället för dörren, lite väggdekorationer som jag beställt, en lampa och en spegel. Duger helt klart som sovrum åt en liten prinsessa!

Bilder kommer när jag donat klart! =)

//E





Kommentarer
Emmsan

Världens sötaste o goaste trollunge!!!

Miss U Leian:)

2010-05-07 @ 15:22:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0