Helgen

Det BLEV Kalmar igår, tack vare Hannah =) Hon och Elias följde med och det blev en heldag.
Vi kollade IKEA, Coop Bygg och Bauhaus. Köpte ett köksbord på IKEA, ett riktigt klipp! Sen vet vi på ett ungefär hur vi vill ha köket nu, det kommer vara väldigt New York inspirerat.... om det blir som vi vill! Yay!

Blev lite stressigt när vi skulle till Henkes kalas! Vi kom en halvtimme för sent, men andra hade också varit sena så det var ju lugnt :) En supernajs kväll och massa god smörgåstårta och sen Nybro-tårtan efter det! Smaskens. Men mår rätt illa nu, åt nog för mycket igår kväll hehe... Familjen Loord kom också sen med sina goa ungar. Hittade en bild på Daniel och "Theo-mannen" som är så söt...



Det här köksbordet blev det. Leksvik Klaffbord. Ord.Pris 1495:- Vi fick det för 695:-   =)


Kommentarer
Emmelie

New York! I Like, I Like...

Vill själv ha ett lite new york inspirerat vardagsrum, har precis börjat med o skrapa bort kanter o spackla inför målning o tapetsering. ÄNTLIGEN!!!

Jag önskade att jag hade en tegelvägg som jag kunde måla vit, för o få den där new york känslan. Har kollat ihjäl ögonen på både tapetaffären o på nätet, men kan inte hitta en tapet som ser ut som en VIT TEGELVÄGG... Någon som vet om det finns att få tag på?

Anyways, ha de nice:)

2009-03-30 @ 00:07:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0