Snakes...

Gissa vad jag drömde om inatt? ORMAR!!!! Emmy och Ellen satt och fiskade ormar med små krabbor som bete...vilken sjuk hjärna jag har som får ihop så knäppa saker haha.....

Igår kväll var det film och chips mys, bara daniel å jag...  såg 2 Irene Huss filmer och drack glögg och vräkte i oss! I em/kväll kommer A o F, ska fika lite. Funderar på att baka en chokladkaka med inbyggd sås.... får se, annars blir det nått enklare.

Pratade precis med min far. De har ju varit på Phuket nu och han berättade lite som vi skulle kunna hitta på och saker vi ska undvika! Han hade hållt i en tiger unge och matat den med nappflaska!!! Jag dör...det måste jag med få göra =) Sen när jag sa att jag var livrädd för ormarna så sa han att en dag hade de tagit en stor orm som var på väg ner i poolen! Hela jag rös till..... otäckt.... och detta hände mitt på dagen med....Hua!

Jaja, jag längtar i alla fall tills vi är framme! Slippa det här tråkiga vädret och kylan...  kommer bli underbart!

Några äckelbilder från en ormshow vi var på på Koh Samui förra gången i Thailand. Jag satt längst bak och skakade och grät! Men jag gick aldrig ut. Var på väg ut när en kille kom men en megastor boaorm och ville lägga den i mitt knä, men då sprang jag mot utgången så han fattade att jag inte ville ha med den att göra.... duktigt av mig att vara i samma rum som ormarna i alla fall.... framsteg.

Boring

Nu är jag så totalt uttråkad så jag vet inte vad jag ska göra. Varför går tiden så sakta nu??? Jag vill bara iväg! När vi väl är där så kommer 2 veckor att kännas som några få dagar...

Suck, vad ska man göra för att tiden ska gå fortare..? Tips?

Ska testa att ringa mamma igen. Bye

Lördag

Min älskling D är förkyld nu, typiskt. Igår var han jättesnorig och hade ont i halsen.. han drack massa te och varm nyponsoppa och vi bara låg i soffan och vilade nästan hela kvällen. Han struntade i innebandyn, vilket ALDRIG har hänt, alltså måste han känt sig sjuk på riktigt....  A o F får komma upp på lite fika imorgon istället. Farväl-fika!
Men idag mådde han bättre i alla fall, skönt det. Frågan är om M o M vill att vi ska komma, tänk om Daniel smittar ner Liam?? Inte bra ju. Upp till er Mikaela! :)

Idag vaknade jag vid halv 7 och kunde inte somna om. Drömmer så otäcka saker. Drömde om att Lotus (Ds´hund) blev ihjälbiten av en stor huggorm i vattnet och sen kom ormen efter mig! Jag hatar ormar. Jag älskar Thailand. Men i Thailand finns det en massa äckliga giftiga ormar och jag är rädd att jag får varningar i drömmen om att nått kommer hända där borta..... har drömt om ormar flera ggr på senaste tiden =(

Jag gick faktiskt bort till Kvantum och handlade lite frukost idag. Brukar aldrig handla där, tycker det är jättedyrt och snobbigt! Men de har mer Proviva sorter att välja på =) Så jag köpte en Proviva Female med jordgubb (dåligt av willys att inte ha det!) och en ekologisk proviva med björnbär, smarrigt och superbra för magen! Köpte 2 bananer, 2 kiwi och några clementiner. Det kostade 120 spänn! SVINDYRT...usch.

Annars så har jag börjat packa idag! Försöker att hålla ordning på allt jag ska ha med... men mitt huvud är helförvirrat! Skriver jag upp nått så vetjag inte vart jag lagt lappen och så börjar jag på en ny och sen hittar jag den gamla.... lappar kanske är lite gammaldags....får skriva ner det i word kanske.....

Ska ta en dusch och sen ska jag vandra ner till Systrarna, Matildas mammas butik, där hon har lämnat lite kläder till mig =) Ska bli spännande hihi....! Men först äta klart frukosten!

/love E

Elin

Igår tog min syster Elin körkort!!! Grattis syrran =) Ååååh va roligt! Nu kan du äntligen köra din lilla röda bil...alldeles själv!

fredag

Idag är jag HELT ledig, känns underbart. Men så är jag ju helt ledig till och med den 17 dec så 20 dagar att bara glassa runt!

Min rygg är INTE bättre. Undra hur länge det ska sitta i...jobbigt!

Idag ska jag städa lite här hemma, diska och handla lite till kvällen. A o F kommer upp, ska kolla IDOL och ta det lugnt...tänkte baka hemmagjord pizza. Jag vann 2 st runda pizzaformar på ett lotteri som jag fick igår, tänkte testa dom.

What else? Jag är ovanligt förvirrad, har en miljon saker i huvet som jag måste fixa....borde skriva upp dom på en lapp så man kan bocka av dom...får bli så!

Hej så länge! /Milla

Dåligt/bra

Den här dagen ha varit upp och ner. Både jobbiga och bra saker har hänt.
På morgonen sträckte jag mig i ryggen när jag skulle flytta en torktumlare som stod i vägen för min städning. Det högg till och sen har jag haft jätteont hela dagen. Kan knappt böja mig, jag riktigt oooont...gnäll gnäll gnäll!

Men så fick jag veta att pappa är hemma och då försvann lite oro i alla fall. Men så städade jag en nyrenoverad toalett för alla hantverkarna "skulle" vara klara...precis när jag var klar så kommer en elektriker....grrrr....så det var bara att städa igen när han hade gått!

Fick ingen lunchrast och jag blir inte så glad när jag inte får äta. Men då ringde Jenny och tjatade lite och hon kan få en att lé även om man är på dåligt humör så då blev jag uppåt igen. L ville att jag skulle ta trappstädningen nu i em, men jag sa blankt nej för jag hade dött...städa trappor när man redan har ryggont? No way.

Sen hittade jag inte bilen för L hade parkerat nån annanstans, men till slut kom vi ifrån det där flytt/byggstädet.. På kontoret får jag erbjudande av M att testa på fönsterputsning! Blev glad och sa JA!...Blir inte än , men kanske feb, mars...=)
Kom hem och tycker synd om mig själv och min rygg, då får jag ett glatt besked i mobilen som jag inte får avslöja än hihi.... men grattis till dig, du vet vem du är =) Och så får jag veta att Matilda har lämnat kläder till mig i stan med, va kul!

Vet inte hur jag ska palla städningen ikväll.. har 4 timmar på dagiset... ska kanske snällt fråga syrran...? Får se hur jag gör.

Nu ska gnällfia vila ryggen lite.../E

Hujedamej

Jag är uppe länge idag,inte bra...

Men jag kan inte somna för Daniel fick ett larm om en trafikolycka...blir orolig... vill inte att det ska vara nått allvarligt. Men det lär det ju vara om deltiden fick larmet med...uscha...

Har kollat på Efterlyst och Insider nu... Ellens före detta lärare Peter var med i Insider. Tycker synd om han.. Hultsfreds kommun är ju konstiga.... han fick sparken för att han bloggade?? Ellen är jätteledsen för det var hennes favorit...och alla verkade gilla honom....

Jaja...ska väl göra ett sömnförsök till...
Goodnight...

Kaffe och glögg

Idag har både a-kassan och arbetsförmedlingens kundtjänst ringt till mig...på samma dag! Konstigt.

Nu har jag legat och stirrat i taket en timme och lyssnat på en mix med Blackmores night, coldplay och missy higgins... jag släckte ner alla lampor och tog duntäcket över mig och la mig i soffan..riktigt skönt att bara slappna av till underbar musik...

Tog en stooor mugg med kaffe med en liten gnutta Baileys i och en kopp glögg förut, så himla gott! Har haft en soft eftermiddag kan man väl säga hehe...skönt att vara ensam ibland...men inte för ofta =)

Snart ska jag ut i kylan. Ska promenixa med Annelie. Förhoppningsvis får jag upp värmen av att gå...är riktigt frusen idag! Skönt att man inte har feber och halsont i alla fall, bara snuvig...





Oh yeah!

Slutade vid 2 idag, så himla gutt! Och mat behöver jag inte laga för det gjorde Daniel igår och det räcker nog till 10 personer! Det tog nog 3 timmar för Danne att få maten klar igår, men det var det värt =) Supergott!

Demonstranter har intagit Bangkoks största flyplats. Pappa ska komma hem nu nån gång, blir lite orolig.. trodde han skulle kommit igår, men men... de åker förhoppningsvis direkt från Phuket. Precis som vi ska...tur för oss!

Nu ska jag slappa en stund innan jag går några ärenden på stan!

//E

ps. Jag är förkyld IGEN! 4 gången i höst... snorigt värre!

Finally

Äntligen får JAG sitta vid datorn och äntligen har jag TID! Daniel har börjat spela nått tråkigt spel....åååh vad jag vill ha en egen dator! Snälla Tomten.....

Jaja! Liten uppdatering. I fredags var Marcus, Mikaela och Liam här uppe. Mycket trevligt! Vi åt tacos och jag hade köpt "äckligt" godis, alltså godis som jag i vanliga fall inte köper. Jag försöker ju sluta med godis så jag valde bara en massa som jag inte tyckte om eller aldrig har smakat.... men döskallarna är ju sockerfria så några såna slank ner! Det var i alla fall kul att ni kom upp =) Ser fram emot lördag!

I lördags åkte jag, daniel, henke, eve och frida H till Borgehage. Vi tände brasan och gick runt i filtar och jackor och lagade mat haha...men det var riktigt mysigt. Köpte med oss glögg och pepparkakor från citygross med...mmmysigt! Senare kom david och jonathan dit. De hade varit och surfat på norra öland hela dagen! Förstår inte riktigt grejen, men de värmde upp sina fötter och sen åt vi. Vi hade gjort supergod gratäng och megagod köttgryta! Yummie! Sen tog vi det lugnt och umgicks resten av kvällen innan det var dags att gå och lägga sig...supertrevligt hörrni =)

Nu måste jag ner i tvättstugan! Har bokat tid nu...kommer strax!

------------------------------------

Höll nästan på att bli lite sur där. Personen som tvättade innan hade inte hämtat sin tvätt och låset satt på dörren så jag kunde inte tvätta... men väntade bara några minuter sen kom Saras kompis som bor i andra trapphuset och henne kunde jag ju inte bli arg på hehe....

Några bilder från slapplördagen:

Danne å Henke fular sig...

Surfsnack borta i hörnet och mys framför brasan..

What else?
Jo idag är det en månad kvar till julafton. Och bara en vecka tills vi drar härifrån!

Har för övrigt jobbat idag och ska jobba rätt mycket i veckan. GUTT! Ska slita ut mig ordentligt så jag verkligen förtjänar en semester och får en hyfsad lön när man kommer hem =)

Nu ska jag bara komma på nån middag att laga med.... //E

......

skriver imorgon! Hinner inte idag. //E

Chokladmuffins receptet

Here it is...!

Chokladmuffins

Vispa 2 ägg och 3 dl socker pösigt.
Blanda i
1,5 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
1,5 dl mjöl
100 g smält smör

Häll upp i aluminiumformar och låt stå i mitten av ugnen ca 15 minuter i 160 grader.

Glasyr:

100 g smör
4 msk socker
2 tsk mjöl
4 tsk kakao
1 dl mjölk
1 dl grädde

Koka ihop alla ingredienser tills glasyren känns tjock.
När muffinsen svalnat något och sjunkit ihop så är det bara att hälla i glasyren! Låt svalna innan ni äter dom...om ni kan låta bli dom vill säga! Enjoy! =)





Twilight

Denna vill jag se...

sömnlös

Nu har jag sovit dåligt 2 nätter i rad och det gör att jag sover länge på morgonen och då kan jag ju inte somna sen på kvällen... blir en ond cirkel. I have to break it. När jag jobbar heldagar så kan jag ju inte hålla ögonen öppna vid 8-9 på kvällen! Så idag får jag se till att hålla igång ordentligt!

Igår gick jag och Annelie till Evve och Natalie för vi skulle betala sminkprylarna (på ett väldigt omodernt sätt, kontanter! haha..). Natalie är så sjukt söt och hon gjorde glädjetjut som lät som busvisslingar och billarm haha... jag kom på att jag inte träffat Elias på ca 2 veckor! Fick lite abstinens...

Så på kvällen efter maten så åkte vi bort till Jonathan och Hannah och Elias satt i sin hoppgunga och skrattade högt och hoppade på som bara den.... såklart hade han blivit lite större och nu kan han sitta själv! Gullungen... =)

Vi bjöd upp J o H till oss på fredag eftersom jag inte fått svar från Mikaela, men när vi kom hem så hade hon svarat så nu kommer alla 6 upp till oss, supernajs! =) Ska bli kul.

Oh my gosh, jag fattar inte att vi åker snart! Jag har inte tänkt på det så mycket eftersom jag vill inte oroa mig för flyget, men det är ju bara 11 dagar kvar för tusan! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!! Behöver ju inte packa så mycket, men tror jag ska skriva upp lite ändå så man inte glömmer passet eller nått annat megaviktigt!


Frukost/lunch/brunch time!


/E

Uppdatering

Ok, nu har jag varit dålig på att skriva igen, skäms på mig!

Sminkpartyt var helt ok i torsdags. Det bästa var Evves äppelpaj! Mmmmums...riktigt gott! Beställde ett läppglans och ett nagellack. Så får se vad jag tycker om det när jag får det!

Fredagen var mys. Vi åt på Italia i Kalmar och sen var det ju Bond-bio. Hekt ok, men förra var bättre!

Lördagen.. just det, maskeraden. Hade jag klarat mig utan! Men kul att träffa "gänget". Lite bilder:


I söndags sov vi länge sen käkade vi på Sibylla och vandrade bort till Eve och Henke. Emmy (syrran) var på besök hos dom, najs. Sen åkte vi och tittade på deras hus som dom köpt. Det var superfint i verkligheten med hehe... på kvällen började vi kolla på All the boys love Mandy Lane, men vi stängde av för den SÖG! Så kollade vi på The Mist som också sög, men den såg vi klart.... världens sämsta slut i alla fall....se inte den filmen snälla människor...!

Have it! //E

Maskeradfest

Igår kväll på väg in till Kalmar berättade Daniel att vi är bjudna på maskerad ikväll. Ibland är han föööööör seg i huvudet. Han har antagligen inte lyssnat alls på mig iveckan när jag pratat med honom! Jag har sagt saker som" Är vi bjudna på den där maskeradfesten?"  "ALLA är ju bjudna utom vi..." Undra vad vi har gjort mot J eftersom han inte bjudit oss?!"  "Nee jag vill med klä ut mig på lördag..."

Ja som ni förstår så har jag varit lite sur över att ALLA var bjudna utom vi.... och så visar det sig att vi är det!!! Kvällen innan med....fick ju panik...ska jag va uteliggare eller? Har ju inte förberett nånting liksom.....Dumma Daniel.... nästa vecka ska jag inte lyssna på vad du säger....grrrr......

Jaja, vi var ute och härjade på stan i morse och jag hittade lite Piratgrejer..så jag ska vara pirat och Danne ska vara cowboy =) Blir nog skitskoj tror jag!

Lägger upp lite bilder imorgon om jag kommer ihåg att ta några.

Nu måste jag sätta igång att klä ut mig! Yay! =)
//Emilia

emilia

Idag har jag namnsdag, Grattis till mig! =) Ingen stor grej, men kul när folk säger grattis, så tack alla som har kommit ihåg mig idag =)

Jag är så hemskandes trött idag. Skönt att man har 2 dagars vila nu. Lovely!

Ikväll ska vi se nya Bondfilmen på bio. Innan eller efter (beror lite på hur slö jag är på att fixa iordning mig), så ska vi ut och käka. Daniel bjuder på maten så bjuder jag på bion. Vilken tur att jag har 2 biocheckar hiehie...! Tack vare Gratisbio.se. Gå med du med =)

Ha en härlig fredagkväll! Njut av livet! Och ge mycket kärlek...du får tillbaka det ;)

Puss på er//E


Mina 2 älsklingar...!

Trött :)

Jag är megatrött och har jätteont i fötterna, men jag är glad ändå.. tycker det är kul att jobba för man träffar roliga människor. Jag jobbar mest med L och E och de är lika gamla som mina föräldrar! Men vi har skitkul ändå =) De är 2 roliga prickar! Sånt piggar upp en i vintermörkret :)

Men snaaaart....18 dagar kvar.... kommer bli så skönt... jag har 2 saker jag oroar mig för. Att planet kommer krascha i havet och man blir uppäten av hajar eller att man stöter på en kubmanet när man badar... har hört om 2 stycken som dött av kubmaneter precis där vi ska va på senaste tiden...en svensk flicka och senast en äldre man tror jag det var... otäckt! Får ha cyklop och snorkel på hela tiden så man ser om något närmar sig i tid! Hua!

Nu är pappa i värmen. När han åker hem så är det vår tur att åka dit =)

Kanske borde uppsöka ett solarie med snart. Inte så bra att vara kritvit när man ska va i så stark sol...

Nu ska jag laga mat, vila och duscha innan jag vandrar bort och hämtar upp Annelie på väg till Evve. Later!



Funderar på mörkt hår igen, vad tycker ni att jag passar bäst i??? Ge mig en kommentar please! Kan inte bestämma mig..... //E

Jobba på!

Nu är det mycket jobb igen. Det är kanon, men jag har ju mest slappat i 2 veckor och är inte van att gå upp kl 6 och jobba till 4, så jag är lika trött som Daniel nu på kvällarna...nu kan jag inte gnälla på honom att han är skittråkig för nu är jag likadan hihi....

Idag gick jag upp ännu tidigare för jag skulle in till Kalmar och städa Liljas, men kl 6, precis innan jag ska åka så ringer L och säger att jag inte behöver...ganska skönt iofs, men jag hade kunnat sova lite längre...men men nu sitter jag ju här!

Ikväll är det "sminkparty" hos Evve K. Hoppas att jag inte är alltför trött och tråkig! Får nog vila en stund innan...

Ha en bra dag!
//E

Grattis Eve och Henke!

Måste skvallra lite...har så roliga nyheter!

Idag blev Eve ocg Henke husägare!!! =) Sååå himla roligt...jag menar, så kär som Eve har varit i det där huset hehe....ååå va kul!!!

Här kan ni se det: Drömhus

The Killers

I love The Killers.

November

Ruskväder ute!

Nu har jag postat ansökningspapper till skolan jag verkligen vill komma in på. Jag vill jag vill jag vill! Får veta i mitten av december om jag platsar... tänk om de ringer när jag är i Thailand. Va dumt...! Men jag får väl tala in det på min svarare... så kanske de mejlar. Jaja, det löser sig! Imorgon åker pappa och Magdalena till Thailand. Skönt för dom!

Lite bilder:


Det var en najs helg. Lördagen hälsade vi på farmor och svärföräldrarna lite och på kvällen bjöd Annelie och Fidde på goood mat, jättekul! Hade hyrt en film som vi struntade i att se för det var roligare att sitta och snacka =)
Igår kollade vi på filmen på förmiddan och åt pizza till frulle hehe... sen åkte jag och eve till pappa där vi spenderade eftermiddagen och kvällen. (Fars dag och hans födelsedag idag). Sen åkte vi till mamma och åt lite kvällsmat och sov över tills idag.

Nu ska jag städa och diska,men först måste jag få i mig lite mat!

Grattis till pappa och Hannah som fyller år idag!

Love E

Lördag förmiddag

Sitter och lyssnar på musik. Lite tips:

Abalone Dots- Traveler. Min favoritlåt på skivan: Over Georgia

Sophie Zelmani- The Ocean and me

John Legend- Evolver

Nothing to do


Justus. Visst ser han lite ut som E.T...och en bomullstuss! (Devon Rex, raskatt)


Mörkhåriga och nykära hihi.....oj vad tiden går!


Leo pytteliten!

Har inte så mycket vettigt att göra så kollar gamla bilder =) Ska kolla lite på tv tror jag. Daniel jagar vildsvin ett par timmar till. Ha en trevlig kväll kära läsare! //E

fel

Im having a bad day eller i have had a bad day. Inte i have a bad day! Pinsamt ju...

Jaja, idag är det bättre. Bakade muffins med en bar överkropp i köket igår, det var mysigt haha...


Sen gick jag till willys och köpte en godispåse, har inte hänt på månader! Men igår behövde jag det...

Idag har jag massa saker som måste göras.

Ta "passfoto", ska tydligen skickas med när man söker skolor(?)
Leka med Jenny, hon har väntat på mig sen kl 5 skrev hon förut haha...
Hämta ett paket med en försenad vara från H&M. De är värdelösa på att skicka allt samtidigt...
Skulle bokat bio, men det fanns verkligen inga bra platser ikväll på den vi ville se..får se hur vi gör
Det vanliga här hemma. Diska, laga mat, sånt där ni vet...
Apoteket
Sen får vi se om jag hinner med mer!

Nu ska jag i alla fall fixa iordning mig. Det kan ju ta sin tid med, ser ut som ett troll i håret idag haha...

Love and Peace

blä

i have a bad bad bad day...

Mitt huvud värker

Idag ska jag bara ta det lugnt och vila, inte iväg nånstans, inte stressa på något sätt...så får vi se om jag bli bra i huvet snart!

Obama vann! Inte oväntat, men jag blev glad. Fick tårar i ögonen när han gick fram på scenen med sin fru och sina döttrar =) Skönt att slippa Bush...

Äta något, sen vila... //E

Finally

Beställde 4 navelsmycken den 27 september. Idag kom dom med posten! Har väntat otåligt. Såhär ser de ut:

70-tals inspirerad med fjäril och blomma, drottningkrona, röd sten med fjärilshänge och en guldpläterad med rund sten och ett hjärta.

B E A utiful!

Jag tror att jag antingen har hjärnhinneinflammation eller migrän. Jag har i alla fall konstant huvudvärk... börjar bli jobbigt! Jag har sjuk doktor/sjukhus/vårdcentral/sjukdoms skräck! Så det är ju inte precis lätt att ta reda på om något är fel med mig...jag vägrar att gå och kolla upp det.. men fortsätter det såhär har jag väl inget val.

Gick en promenad med Niccie förut, fick med mig Eve och Henke... sen skrev jag ut lite ansökningspapper hos dom och så fick jag skjuts hem för Eve skulle jobba. När Danne slutar jobbet ska vi till Kalmar. Han ska till verkstaden och fixa nått och jag ska väl följa med... men jag ska försöka lura in honom på Elgiganten eller MediaMarkt... jag vill ha en egen skrivare så man slipper störa andra så fort man behöver en utskrift. Ska försöka få honom att förstå hur mycket vi faktiskt behöver en! =)

Nu ska jag vila och se ett DHW avsnitt. Snart ifatt så jag kan följa programmet på tisdagarna =)

//Milla

Naturlig



Idag kör jag på naturlig look! No make up today... och jag har gått utanför dörren...

(Jag är en sminkfegis annars)

Inaktiv

Tack ni som läser trots att jag varti ganska inaktiv på senaste tiden. Jag ska bättra mig! Känner mig piggare idag också. Hoppas jag slipper vara sjuk mer nu!

Trodde aldrig jag skulle säga detta men igår såg jag den roligaste fotbollsmatchen ever! Det är ju så en match ska vara. Mycket mål och de man håller på som vinner =) Och trevligt sällskap med förstås ;) Go Elm Brothers! Haha...

Sitter här med min fruktsmoothie. Idag innehåller den en clementin, ett äpple och färsk ananas =) Juuuuicy!

Helgen var lugn, var febrig i lördags så vi låg och kollade film och tv hela dagen. Mysigt faktiskt! Men får inte bli för ofta för då blir man ju uttråkad. Igår hade jag huvudvärk men ej feber så jag fixade en kyckling och grönsakssoppa och Eve och Henke kom upp på lunch. Sen drog vi till Hanemåla och kollade matchen och sen till paradiset och lagade söndagsmiddag ihop och kollade på en Irene Huss film. Najs!

Idag har jag massa planer. Men först kommer Eve hit så ska vi nog ta en promenad. Just det, vi såg nått program på femman med igår kväll med Jamie Oliver. Man fick se hur en tarm kunde se ut om man inte åt fibrer och drack vatten...fy tusan.....och så var det massa överviktiga britter som åt take away typ flera gånger i veckan och sånt. Är det konstigt att man blir överviktig då? Nej. Men i alla fall, vi blev taggade alla 4 att börja träna! Fast jag nöjer mig med promenader och Yoga typ. Jag vägrar stå och flaxa runt med 30 40 andra på friskis å svettis. Men behöver i alla fall röra på mig mer, jag känner ingen latare än mig själv! Så idag planerade vi en promenad. =)

Later!

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0