Jaha....

Sitter här i min ensamhet. Daniel tog med sig Leia och gick och handlade när han kom hem från jobbet. Undra om mitt dåliga humör skrämde iväg dom... Ooops :/

Idag har varit en skittråkig dag, så imorgon måste jag hitta på nått! Tänkte gå bort till Skokällaren och fynda. Man får 4 par skor för 200 kr! Kanske kan hitta något till både mig och Leia, vem vet...!

Sen måste vi hälsa på nån med.. får se vem som har tid och inte jobbar!

Ända sen lördag natt har Leia vaknat på nätterna runt 2 tiden och är hur pigg som helst... detta är ganska frustrerande! Får se om hon sover inatt...hoppas det.

Nu kom de hem, ska gå och pussa dom =)
//E

Helgen

I helgen var det fullt ös medvetslös typ. Igår kväll somnade jag vid 9 hehe, helt slut! Men helgen var ändå bra. Mamma var här så igår drog vi till stugan och städade ur den. Var underbart vackert väder och så fint med alla blåsippor och andra blommor.


Leia på Öland


Idag blir det väl att röja upp här hemma. Har massa tvätt och disk som jag ska ta tag i, yay!....

Ha det najs! //E

Finast

Leia är så go. Hon hasar runt på golvet, fortare och fortare varje dag. Hon ställer sig i riktig krypställning men när hon ska börja ta sig framåt så åker knäna ner och så kör hon "grodstilen" istället :)

Idag har hon åkt både buss och tåg för första gången. Det var väldigt spännande, mycket nytt att se!
Annat som hon lärt sig är ju att vinka. Sen vet hon vart lampan är när man frågar och har man tur så säger hon lampa. Hon har även sagt BOMPA åt bolibompa. Dadda är hennes ord för pappa :)

Helst vill hon gå runt istället för att krypa, men blir jobbigt för en själv att gå runt och hålla i hennes händer, ont i ryggen! Hon vill kolla in allt och dra i duken och skruva på stereon...blir några "Ajaj" och Nej!" varje dag nu...

Nu är hon snart ingen bebis längre! Såg en nyfödd häromdagen...ojojoj så liten och så stilla han låg... Leia är ju stor om man jämför!

Förresten så har Leia fått dagisplats nu. I slutet av september ska hon skolas in på Pingstliljan. Känns kanonbra! :)

Nu ska det grillas! Ha en trevlig helg....//E

Tacksam

  • Jag har världens grymmaste Daniel i mitt liv (på ett positivt sätt alltså)
  • Jag har en underbar dotter som förgyller mina dagar, ger mitt liv en mening
  • Jag har en fantastisk mamma som bryr sig väldigt mycket om oss och har fått gå igenom så mycket jobbigt men bara blivit starkare. Bästa mamman!
  • Mina systrar är dom vackraste, goaste och bästa systrar man kan ha
  • Mina vänner är härliga, roliga och ställer alltid upp. Finns där när man behöver dom. Jag vill finnas där för er också!
  • Jag har ett hem med allt som jag behöver, plus lite som man egentligen inte behöver :)

Jag har det så bra!

Det finns massa mer som borde stå på listan, men jag är rädd att den skulle bli för lång :P

Tack för mig, hej! //E


En nyfödd Leia ser fundersam ut!

Måndag

Tack Mikaela och Emmelie för era kommentarer. Ska fundera ett par dagar till innan jag bestämmer mig, men lutar åt ljust ;)

Jag fick ju magsjukan i fredags. Men idag har jag inte kräkts, men det är sådär på gränsen. Alltså TRÅKIGT!!! Man känner sig frisk när man ligger ner men så ställer man sig upp och ska ta tag i något, då blir man yr och lite illamående... och sen bara måste jag lägga mig igen. Det är så sjuuuukt tråkigt!

Inget kul på tv´n och har redan sett alla D.H.W avsnitt (ja jag har fuskat hihi)
..................Leia är hos Hannah och kusinerna, vilket är skönt för jag behöver ju vila...

Meeeeeeeeeen....jag dör av tristess..... försökte kolla på Madmen förut, hade fått för mig att den serien skulle va bra, men den var ju så dryg.....

Mamma är i Ullared idag. Jag är jättesugen på att åka dit i sommar. Kanske kan campa ett par nätter och paddla kanot som "UllaredsKjell" hihi... och shoppa som hans fru Rose-Marie! Neeedå... inte sååå mycket. Men vi har inte så mycket planer för sommaren så vi får väl vara öppna för förslag. Ska ju upp till Haparanda.... är inte så himla sugen på själva målet för resan, släktträff på Daniels håll, men att se norra Sverige på vägen upp och ner ska bli kul. Tror det är riktigt vackert faktiskt. Sen får vi se vad som sker mer, förmodligen en del tid i stugan på Öland med!

Nehe...vila och dricka blåbärsoppa... bara att stå ut och hoppas man mår helt bra imorgon!
//E

Mörkt eller ljust?

Min utväxt är inte kul, men har verklgen inte råd att fixa håret hos någon frisör. Så jag får fixa till att på annat vis!

Leia sover, men snart måste hon vakna för då ska vi på babyrytmiken. Har varit uppehåll i 2 veckor så det ska bli skoj att gå dit igen.

MEN, hur ska jag färga håret...MÖRKT eller LJUST? Kollat lite bilder på mig själv, men kan inte bestämma vad som skulle passa bäst..... gah! Dagens I-lands problem....

Nehe, nu sitter jag nästan och somnar....lite kaffe tror jag skulle sitta fint!

//E

Onsdag

Har precis dammsugit med Leia i Babybjörn på magen....AAAAJJJJ min rygg, säger jag bara. DET gör jag INTE om! Får ont i ryggen av dammsugning i vanliga fall, nu med 7,5 kilo extra hängandes på magen så blev det ganska mycket värre! Men men, man måste testa allt =)

Ja Hannah, vi kommer gärna nån dag. Vad sägs om imorgon efter rytmiken? :)

Idag har jag inga planer. Det behövs liksom inte, det är alltid fullt upp ändå. När ska man hinna allt som man har tänkt?

Nu när Leian sover så passar jag ju på att fixa till mig och sen ta det lite lugnt.. annars orkar inte jag. Man skulle ju kunna hålla igång hela dagarna, men då skulle jag bli utbränd. Och då orkar man ju INGET så det är bättre att ta det lite "manana, manana"... (hittar inte tecknet som ska va över N:et!)

I helgen ska vi på barndop. Mitt kusinbarn August ska döpas. Så då blir det att träffa lite släkt och sova hos mamma. Sen passar vi på att hälsa på pappa med, eftersom det inte blev något i påsk för Leia hade så hög feber då....

Drömmer HELSJUKA drömmar på nätterna... inatt  drömde jag att pappa hade blivit homosexuell och var ihop med en stor biffig blond tysk kille och de hade precis fått en bebis!!! De bodde i lägenheten där Marlene (gammal klasskompis) bodde när hon var liten, alltså granne med mormor. Så skulle jag hälsa på där men jag bara grät för jag tyckte så synd om bebisen..... ja shit va knäppt det kan bli!

Tur att det var en dröm hahaha....

Leia har lärt sig vinka. Hon vinkar åt det mesta! Mest åt spegeln hehe....

Nehe, nu blir det lunch, snart vaknar lillan och är hungrig!
//E

Ps. tack för tipset Emmsan, får leta efter en sån järnväg hihihi...ds.

Huvudvärk och trött..

Leia är världens goaste och sötaste unge! MEN, man blir lite trött ibland... idag är jag helt slut och det är bara förmiddag.

Hon sover hela nätter nu vilket är underbart. Upp vid 5 tiden och ge henne välling, sen somna om. Idag vaknade hon halv 8 och jag kunde knappt öppna ögonen så trött var jag. Fattar inte varför, la mig vid 10 igår kväll...

Sen äta lite frukost och sen börjar det jobbiga... nu kan jag inte sätta ner henne på golvet bland sina leksaker och gå till ett annat rum längre. Även att jag öppnar toadörren helt så det är 2 meter mellan henne och mig, jag på badrummet, hon i vardagsrummet, så VÄGRAR hon vara där själv. Hon ser mig men det hjälper inte...

Jag vill ju gärna tvätta av fejat och känna mig lite fräsch men det är nästan omöjligt. Men idag sket jag i att hon skrek och fortsatte göra mig iordning. Hon SKRIKER, GRÅTER och HASAR sig in till mig på badrummet så till slut ligger hon bakom mig och sliter i mina byxor och vill att jag tar upp henne....

Satte mig ner hos henne och tog dit lite leksaker, då var hon jätteglad. Sen ställde jag mig upp och skulle fixa klart mig, då börjas det igen...

Hon MÅSTE va med mig hela tiden, blir lite tröttsamt. Nu sover hon och jag är heeeelt slut och har huvudvärk. Hade tänkt gå till torget och köpa lite blommor till uteplatsen idag...får se om jag pallar... snart vaknar hon och då är det igång igen!

Det lustiga är att när hon är hos andra så är hon så lugn... men inte här inte!

Men men, jag ska inte klaga.. behövde bara skriva av mig lite! Hon är världens goaste (så länge man är i samma rum som henne haha....)...

Nu blir det KAFFE....//E

LAM-PA!

Leia kan säga LAMPA! Ja jag vet, ni tror inte på mig, men jag har vittnen! Hon sa det flera gånger inför mig, Danne och Henke. Eve var i ett annat rum, men även hon hörde. Sen när vi satt och åt så började jag tjata om lampan igen då sa hon det igen! LAM..PA!

I lördags hade Mikaela och Marcus hand om Leia så jag kunde få lite gjort här hemma. Här finns en massa söta bilder på Leia och Liam!

I torsdags var vi på BVC. Leia hade bara gått upp ca 200g sen sist, men hon var ju sjuk och då åt hon ju bara lite välling om dagarna..plus att hon hasar runt på golvet och rör sig hela tiden, så de var inte oroliga på BVC så då är inte jag heller det! 7400 g och 67 cm :)

Sen var jag och tog nya prover, får hoppas att de ser bättre ut nu. Trombocyterna...alltså mina blodplättar hade för högt värde när jag hade min infektion i armen på BB, sen tog jag prover i november, då var de fortfarande för höga...så nu får vi se vad resultatet blir. Bra hoppas jag.

Annars har vi umgåtts en del med vänner och familj... mycket trevligt :)

Nu blir det snart lite lunch, sen en promenad med Annelie.
Have a nice day! //E

En del

Hänt en del sen sist. Leia har vari sjuk och febrig, ganska påfrestande. Idag hade hon knappt feber, bara37,8 på morgonen och hon har varit piggare. Skönt!

Sen hände det ju en fruktansvärd olycka. Hannah, Jonathan och barnen klarade sig men deras husvagn brann ner. De klarade sig på sekunden... vill inte ens tänka på vad som kunde hänt =( Men nu klarade de sig och det är vi evigt tacksamma för!

Nu vaknade tjejen, hinner inte skriva mer. ALLTID fullt upp hehe...//E

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0