Im Leaving

-leaving- on a midnight train to Georgia- leaving on a midnight train to Georgia....ohoh!
I rather live in his world- than live without him in my- world-is his-his and hers alone.... har denna underbara låt på hjärnan :)

Imorgon drar jag härifrån! Wohoo, semester!!!

Igår var det min sista dag på Dolce Vita. Jag fick gå redan vid 1 för det var lugnt och jag hade så mycket att fixa med. Gick bort till dagiset där jag städar och skulle lämna in min lönerapport, tyvärr hade hon med lönerna redan gått på semester då så jag får inte den lönen förren i august! Men det var typ bara 12 timmar ändå, så spela roll..
Sen gick jag till Coop och köpte jordgubbar och tårtbotten. Hem, duschade snabbt, packade ner all mat i 2 stora tunga papperskassar plus en plaskasse. Sen skulle jag få ut detta till bilen... tog nog 10 minuter. Fick bära en kasse i taget nerför trappan för de var så sjukt tunga...trodde handtagen skulle gå sönder.
På vägen höll jag på att krocka för nån idiot stod på båda körbanorna och skulle vända sin bil! Jag fick tvärnita och matkassarna ramlade såklart omkull... blev ganska arg.
När jag äntligen kom fram står Daniel ute, och han hade lovat att hjälpa mig fixa maten eftersom han ändå var ledig... "Jag ska till Kalmar med Jimmy nu.." Llallalalallalaaaaa....blev rätt sur och var så uppstressad så jag började tjuta!
Han gjorde pajdeg sen drog han...
Men vid 4 kom Eve och Emmy och hjälpte mig med salladen och tårtan och tände ljus och lite sånt...tack sisters!

Mamma kom förbi med sin bil som jag ska ha imorgon. Fick träffa Stig, hennes nya beundrare. Verkade trevlig!

Sen kom pappa och M. Pappa undrade varför mammas bil stod där haha... han var rädd att hon skulle va där... det var lite komiskt. Jaja.
Daniel kom efter 5 och sen kom Annelie med =)

Jag fick pengar av mamma, pengar, hårprodukter från Keune och silverarmband av pappa och M. Och rosor från deras trädgård. Av mina systrar fick jag en Braun silk epil!! Som jag önskat mig :) Blev så glad. Och av Annelie och Fredrik fick jag en solstol, de märkte hur dålig den vid stugan var, så det behövdes hehe! Och sen när Fidde kom fick jag blommor med :) Tack allihopa!

Nu ska jag packa! Imorgon ska jag på semester lalalalaaa....va skönt!

Hej sommar

Igår mådde jag inte så bra. Jag satt på golvet i duschen i ungefär en timme. Sen mådde jag bättre... skönt.

Hatar fortfarande min chef, men imorgon är sista dagen han är min chef. Daniel sa att vi skulle gå och pissa på hans café sen haha....

VÄLDIGT mycket i huvudet just nu. Men imorgon bitti ska jag ringa ett samtal som bestämmer hur den närmaste framtiden kommer att se ut. Skriver om det när jag vet mer.

Kalas imorgon! Jag har handlat massa idag. Eve fick hjälpa mig att bära hem allt. Får inhandla de sista små sakerna imorgon efter jobbet.

Ikväll ska vi ut till K-valla. Vi är hund och husvakt fram till söndag. Jag är så sjukt trött i kroppen, men hjärnan går på högvarv! Skulle vilja gå och lägga mig men får vänta tills daniel har kommit hem så vi kan åka ut dit och SEN kan jag sova... har jobbat heldag 8-18 på DV, sen handlat, sen jobbat på dagiset med att städa ca 2 timmar... nu är Ryssland-Spanien på i bakgrunden och jag känner att soffan lockar....inte för matchens skull, utan för att tröttheten tar över min kropp mer och mer...



TRÖTT

Alltså...suck

Just nu är jag arg, ledsen, trött, ledsen, ledsen, ledsen....

vilket fult ord. Led...sen... Led-sen....LEDSEN.

Min chef är ett pucko. Jag är trött på chefer som inte kan följa lagar och regler. Bara för att han vill tjäna pengar och slippa undan skatter och avgifter så ska jag få lida för det. Jag orkar inte.

Jag avanmälde mig från AF förra veckan. Meningslöst. Nu är jag snart arbetslös igen. Jag orkar inte. Jag orkar inte. Jag orkar inte!!!!!

Kill me, go to heaven
Kill me
What if i dont care...

Återkommer.

Sommmmmar



Har inte ätit tillräckligt med jordgubbar, måste ha det. Jag ska försöka slänga ihop en tårta tills på fredag, då får det bli massa jordgubbar på! Jag ska ha lite kalas tänkte jag... får se om nån vill komma. Pappa kommer i alla fall :)

Hämtade canvastavlan med Leo på idag...ojojoj vilken bild =) Nu har vi honom på väggen i vardagsrummet hehe... blev kanon.

Denna vecka är man singel... tyyyp. Daniel jobbar kväll och dygn och allt vad han gör... träffar honom på fredag på riktigt igen :) Rätt skönt ibland.

Nu ska jag fortsätta städa och tvätta. Jobbade länge idag så jag får ringa imorgon till det där stället jag vill jobba på :)

Break the ice

Nu är man 25 år gammal. Känner ingen skillnad, men visst, lite äldre känner man sig väl... men känns inte dåligt på något sätt.

IGÅR var vi hos Evve och Petter i deras hus! Najs... Det var jag å Danne, Fidde å Annelie, Evve å Petter (såklart!) och sen kom Helena och Linus och lilla Felix med. Anna och Axel tittade förbi en snabbis med. Det var supertrevligt! Åt en massa gott, spelade kubb och lika par leka bäst och hade det najs. Jag fick till och med en present! :) Och så sjöng de för mig...ojojoj.... det var en kanondag!

Tack för igår allihopa :)

Jag hade min mobil avstängd nästan hela dagen igår. Men när jag satte igång den så pep den ordentligt! Förlåt alla som försökt nå mig men inte lyckats.... tack för alla grattis meddelanden!

Idag har man inte gjort mycket. Slappat och kollat på film. Var och handlade lite förut, kändes som en riktig spökstad! No people here..!! Jag har aldrig firat midsommar i Nybro innan, har alltid varit på Öland vad jag kan minnas....

Nu ska jag äta ananas!

döden döden

Idag har varit ett riktigt HELLS KITCHEN alltså..... jag orkar inte mer. SNÅLGUBBE!!!!!!! "Det är så dyrt att ha anställda..."

Har en massa jag skulle kunna skriva men jag och Juste pratade av oss till Martin och Hanna förut haha...stackars dom.... men vi var så arga och trötta och helt utarbetade! Och så bajsade en fågel på mig också...kan det bli värre? Hahaha....

När jag kom till jobbet imorse så säger Juste att hennes kille hade överaskat henne med att ha hyrt en stuga i helgen så hon kunde inte jobba imorgon så jag fick ta det.....jag var så suuuur.... inte på Juste, men på honom att han ska ha öppet.... men sen när lunchen började sa han att vi har stängt! Jag började hoppa upp och ner och skratta, jag blev så glad!! Juste kramade om mig och sa grattis haha..... Tack för att du finns JUSTE!!! Utan dig hade jag dött idag!!!!

Frågade rakt ut idag. När får vi lön??
"Lön? Ni får ingen lön ni är bara praktikanter...."
"VAAA?!! Du skojar va?"
"blablablablablablablablablblablabablbalaaaaaaaaa......."
Fattade typ inget om vad han babblade om! Men sen sa han att jag skulle få mina pengar. DET uppfattade jag i alla fall....

Shit vilket pucko.... jag ska INTE vara kvar där länge till. IB Städ ville ju ha mig så jag ska ringa dom på måndag...
Nämen Emilia, tänker du byta jobb igen??.....suck.....

Fick en soulskiva av Emmelie i present på posten idag! Lyssnar på den nu...underbart....får varva ner lite till den.... Robin nånting heter han....

Sen ska jag hämta ut ett paket på posten som jag också fick idag, fast den kostar pengar hehe...Den här bilden har vi förstorat upp på canvastavla på vår lille tuffing Leo.

yellow

Tog bort nagellack från naglarna igår och nu är naglarna gula!!! Vad är det för fel liksom....fult!

Tänk om inte jag får nån lön? "Han" har inte tagit mitt kontonummer....? Jag börjar bli orolig....tänk om jag har jobbat en massa helt gratis?? Då blir jag tokig.... då får jag ett utbrott som heter duga!

Idag fick jag tjata igen om midsommarafton.."Ska du ha öppet?"
Ja han ska ha öppet...men jag behöver inte jobba. Men Juste måste jobba... hon var inte glad på honom...

På fredag fyller jag 25... blir inget firande, men det är jag bara glad för, jag gillar inte sån där uppmärksamhet man får när man har kalas!...blir ju jordgubbstårta i alla fall!! :) Det har jag haft i alla år så det hade ju varit synd om man missat hihi....

Fields of gold

Underbar låt med Eva Cassidy... blir helt harmonisk av att lyssna på den.

I lördags, när jag var själv, satt jag och kollade på spelningar från festivalen... såg Hellacopters, Mando diao, the Hives och lite av Takida... shit vilka minnen jag fick...  nu är Emmy 18 och jobbade där...det är tusan 7 år sen jag jobbade där!!! Nästa år ska jag nog gå... beror ju lite på vilka som kommer. Men hade varit kul att se Rage against the machine live! Kan tänka mig att det var ös.... suck... snyft.... jaja, jag har fina minnen...från min ungdoms tid.... Weezer var himla kul att se live... och marken gungade när Limp bizkit spelade med...ojojoj..... 2001.... det var tider det!

Efter jobbet idag gick jag direkt till mitt nya extrajobb! Ska städa några timmar i veckan på ett dagis här i stan. Inte så mycket men blir lite extra pengar varje månad :) Kollade runt och sådär, sen ska jag dit och städa ikväll...det enda jag oroar mig för är larmet! Jag hatar larm. På nått sätt lyckas jag alltid sätta igång dom.... men får hoppas att det går bra!

På tal om larm... Daniel har jouren denna veckan och nyss gick larmet så han drog... trååååkigt.

Imorse åskade det järnet här! Jag var livrädd... hoppade upp och drog ut alla sladdar, stängde balkongdörren och la mig i soffan under ett täcke! Haglade en massa med...usch... till slut somnade jag men då ringde klockan såklart nästan direkt!....suck.

/E

Fredag den 13

Hände inget otäckt igår, men är inte förvånad, jag är inte skrockfull av mig :)

Jobbade 8-17, sen kom jag hem och Daniel var arg på IKEA haha...jag började tvätta. Hade 2 veckors tvätt!! Tog sin tid, men gick bra. När jag kom upp från tvättstugan efter att lagt i den sista tvätten hade Mikaela och Marcus kommit! Vi åt tacos och kollade lite youtube och hade trevligt :) För att inte vår kära granne W skulle stänga av strömmen för oss (igen) så gick vi hem till dom och spelade lite Wii. Bowlingen var rätt kul, fick några strikes hihi...  Vi gick hem runt halv 3 tiden tror jag. Åt lite taco rester när vi kom hem haha.... la oss vid 4, då var det ljust redan. Tack för en trevlig kväll M o M! Självklart får vi göra om det =)

Daniel snarkade såklart också... jag knuffade på honom och sa att han skulle ligga på sidan. Fick svar som "Eller ligger jag såhär!" och "Skit ner dig!"..... hahaha.... så jag fick helt enkelt lägga honom på sidan själv! Då blev han tyst. Så jag somnade väl runt 5 tiden...

Idag var vi på IKEA och lämnde tillbaka skiten vi köpte och bytte bordsbenen till bordet.... Så SNART blir det klart med möbler där.

Nu har jag diskat! Händer inte så ofta, det är Daniels grej... men känns skönt. Har gjort pannacotta med björnbärssås! Ska bli gott....=)

Vilade några timmar hemma hos Daniels päron förut, men kände att jag var för trött för att sitta och partaja och kolla fotboll så jag skjutsade Daniel till Jimmy och nu är jag hemma själv...rätt skönt :) Ska göra lite fruktsallad med sen ska jag ta en dusch och sen bara slappa! NICE!

My personality...

Kollade Evves blogg och jag har också gjort ett personlighetstest nu. Så här blev mitt resultat:

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, SYO-konsulenter, journalister, religionslärare.

Kolla ni med! Personlighetstest

Happy happy joy joy

Idag fick jag äntligen min förlovningsring tillbaka!! Har känts konstigt att vara utan....tog av den när jag målade i helgen och glömde såklart den i stugan! Jag la den i fönstret i lillstugan och Ellen sa:"Den där kommer du glömma där..."
ONEJ! eller...såklart jag gjorde! Men Eve hade den nu så hon kom förbi jobbet när jag slutade.

Var inne på Lizes nu. De har såååå mysigt ju! De ändrar om ofta och det gillar jag. Man vill ju se nya saker varje gång man går in där och nu hade de inrett i källaren med! Det hade jag inte märkt om hon inte hade sagt det... köpte en fruktskål som jag ska ha på vårt nya skåp i köket. Gjord i nått ståltrådsliknande material...fin!

Nu lyssnar jag på Angels and Airwaves och väntar på att potatisen ska koka klart....
Ha de najs!

Everything´s magic

And do you ever feel like you're alone?
And do you ever wish to be unknown?
I can say that I have...
I can say that I have...
And do you ever feel things here aren't right?
And do you ever feel the time slip by?
I can say that I have...
And I can say that I have...

So hear this please
And watch as your heart speeds up endlessly
And look for the stars as the sun goes down
Each breath that you take has a thunderous sound
Everything, everything's magic
Just sit back and hold on, but hold on tight
Prepare for the best and the fastest ride
And reach out your hand, and I'll make you mine
Everything, everything's magic

And do you ever lay awake at night?
And do you ever tell yourself, don't try
Don't try to let yourself down,
Don't try to let yourself down...
And do you ever see yourself in love?
And do you ever take a chance, my love?
Because you know that I will...
Because you know that I will...

So hear this please
And watch as your hearts speeds up endlessly
And look for the stars as the sun goes down
Each breath that you take has a thunderous sound
Everything, everything's magic
Just sit back and hold on, but hold on tight
Prepare for the best and the fastest ride
And reach out your hand, and I'll make you mine
Everything, everything's magic
Everything, everything's magic

So hear this please
And watch as your hearts speeds up endlessly
And look for the stars as the sun goes down
Each breath that you take has a thunderous sound
Everything, everything's magic
Just sit back and hold on, but hold on tight
Prepare for the best and the fastest ride
And reach out your hand, and I'll make you mine
Everything, everything's magic

//Angels and Airwaves

2-0

Dagens kommenatarer:
"Nu är man glad att vara svensk!"

"Vilken bonnröta!"

Kollar faktiskt lite på Sverige..eller när grannskapet skriker högt så sätter jag över på 4an för då vet man att det är MÅL FÖR SVERIGE haha....

Pratade precis med Emmelie å Jossan och de gjorde likadant! När grannarna skrek bytte de kanal :)

Ska vara vaken tills sambon kommer hem. Om jag orkar vill säga! Igår träffades vi ingenting och har inte setts idag... saknar kroppskontakt!!!

HEJA SVERIGE!

Cute

Kolla vilka söta skor jag vann på Tradera! Med budet 96 kr, och de är helt nya!

Blowing in the wind

Idag blåser det!

Jobbat heldag idag. Som tur var så var det inte lika stressigt idag, och chefen skulle hem till Vimmerby, gå på Harrys och kolla på Grekland-Sverige, så han hade minsann bråttom för en gång skull hehe...gutt ju! Stängde kvart i 6 =) =) =)

Idag när jag kom hem hade Daniel diskat, dammsugit, plockat iordning i vardagsrummet, renbäddat och bäddat sängen, till och med puffat till soffkuddarna! ÅÅÅÅÅHHHH, min älskling vad du gjorde mig GLAD :) Bättre än blommor och choklad...lätt! Du är grym min darling!

Nu blir det en lugn och skön kväll....//E

söta

Daniel var i Tyskland i fredags. Han köpte en parfym till mig som luktade goooott :) Sen hade jag ju beställt en Baileys och en Malibu hihi.... och då fick man en "mobilväska" med Malibumärket på och jag tyctkte den var såååå fin!


Sen fick man en liten söt mini baileysflaska med smak av creme caramel på köpet. Den har jag druckit upp idag :) Så gott med is ju! Och till Dooleys flaskorna fick man supersöta glas som är runda i botten.



Jag älskar små söta saker!!!

Igår var vi en sväng på Ikea. Kollade på ett köksbord och 2 stolar. Det blev aldrig det där från EM... nu ska vi utnyttja Daniels 15% rabatt på Ikea för sista gången minsann! Ett snyggt skåp ska vi ha i köket med. Men vi hade inte plats i bilen att handla så det får nog bli till helgen!

Det finns människor som gillar fotboll på tv...sen finns det de som INTE gör det. Jag tillhör det sistnämnda....

Ha det fint!!!!

4 minutes

Helgen var solig och varm. Har målat en massa på stugan och lillstugan, grillat, fikat, målat lite till..... det var gött.

Nu är man tillbaka i verkligheten och idag har man stressat på jobbet igen. Varför anställer han inte nån ynklig liten sommarjobbare som kan jobba bara över lunchen.... blir tokig....vi hinner inte med disken över lunchen. Skulle vara perfekt om nån kunde jobba mellan 11 och 14 varje dag...skulle verkligen underlätta! Saknar Malin och Emilia... ni var så duktiga!

Shit va myggbetten kliar!

Skriver mer när solen gått ner..../E

Jag dööööör.....

STRESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Varför kan inte puckot anställa nån mer?? Vi får ju slita häcken av oss...!! Idag började Juste gråta och jag höll på att svimma.... usch vilken dag...och blir ju inte bättre när en massa glada studenter åker förbi heller! USCH!

En massa gnäll kärringar och gubbs har vi haft idag. "Vi är jättehungriga, vi går nu om vi inte får maten".
"Hur lång tid tar det, vi har väntat jättelänge??" "Vi ska med ett flyg, vi måste äte nu!" "Jag ska ha pengarna tillbaka, det tar för lång tid!"..............Det rann över för mig.... man klarar inte att ta för mycket gnäll på en och samma dag!

"Kan ni läsa?! HÄR STÅR DET: Vi har litet kök, var vänlig fråga hur lång tid det tar för er mat. Ser ni vad det står?!! Frågade ni? NEEEE!"..........Ooops hehe.... men de stannade minsann och åt :)

Puckot ska ha öppet imorgon...stackars Juste. Hon måste jobba. Det är ju röd dag, hallå!! Har vi öppet söndagar, neee!!! Vi har sagt det till honom hela veckan, men han är ju lite trög...

Nu pallar jag inte tänka på jobbet mer.....!

Laga mat
Duscha
Packa klart
Äta
Jysk, gardinstång
ÅKA!!!

Hejdå!

Heldag

Blev en heldag på jobbet idag. Lite seg nu men inte så farligt ändå. Imorgon jobbar jag till 2, sen ska jag tvätta lite och packa...sen drar jag till stugan! YAY!

Just det..ska köpa en gardinstång på Jysk med hehe...de har ju 30%, det fåååår man ju inte missa haha... hrrm...mamma bad mig :)

Ååååh...sen blir det att plantera lite blommor, klippa gräs och lite sånt....och mycket SOLA och FIKAPAUSER hihi....en hel helg på Öland!!! Love it!

Imorgon tar Hanna studenten, men jag och Juste köpte en finfin blomma idag, men måste fixa så Malin kan ge henne den...för vi jobbar ju.... fixa!

Idag var det praktikanterna Malin och Emilias sista dag... kommer sakna er girrrls!!! Ni är så roliga och söta :)

Nehe, ska nog börja packa lite så man inte behöver göra allt imorgon.
Ha det underbart i solen my friends!

its good, its gooood...!

Idag har det varit bättre på jobbet. Jag tror att det kommer bli kanon faktiskt! Igår var jag så negativ när jag kom hem, men idag är jag mycket gladare! Så det blir nog bra...

Nu ska jag ta mig en dusch, sen ska jag med Danne å Casse in till Kalmar...de ska göra nått tråkigt, men det skiter jag i..bara jag slipper sitta i den här kokande lägenheten! :)

Bye

Hells kitchen

Helgen:

Sis Ellen hälsade på!


"Black and white" lekte och busade medan vi grillade :)


Daniel fick bära ut Lotus i vattnet, men det ser mysigt ut :)

Annars så hörde Jenny av sig i lördags så vi kom iväg tll Kalmar och Ölands köpstad. Jag hittade några linnen och köpte badshorts på barn/pojk avdelningen på HM hihi.. de var så fina och passade perfekt!
Hämtade upp Ellen på stationen med så blev det grillning på kvällen med Annelie och Fredrik. Lördagen sov man rätt länge, sen blev det promenad och bad... senare Kalmar och lite glass vid havet innan vi lämnade Ellen vid bussen.
På kvällen var det "tjejkalas" hos Annelie som fyllde 24 i lördags! Trevligt. Riktigt goda kladdmuffins :)

Idag var jag skitnervös innan jag gick till jobbet för de nya ägarna skulle va där och det är ju de som är mina chefer nu...man visste ju inte om man ens fick äta gratis eller om de skulle bli arga om gjorde på nått sätt de inte gillade...usch...jag var på riktigt dåligt humör alltså... gick väl hyfsat ändå... jag får vara kvar i juni vad jag vet säkert... sen vet jag inte mer! Men jag söker ju andra jobb under tiden. Fick sluta vid 14 så jag slapp jobba hela dagen. Men stackars Juste fick va kvar... imorgon börjar jag 8 sen vet jag inte mer! Väldigt dålig koll har dom... de undrade om jag kunde jobba på lördag men då är jag på Öland så det sa jag nej till!

Längtar till torsdag kväll....

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0