Bajs

Ikväll var jag barnvakt åt Elias 4 månader. Han var här i 2 timmar. Jag fick ge han mat och byta bajsblöja... yeach! Men det gick bra. Han var lite gnällig, men det brukar han va på kvällarna så jag är stolt att jag klarade av det haha! Mysis!



Daniel är världens tråkigaste nuförtiden. Bara äter och sover här hemma... Men så jobbar han ju sjukt mycket med. Hatar hans jobb, blääää!!!!

Imorgon ska jag jobba. Byggstäd i Alsterbro... skönt att få jobba en heldag!

Får väl gå och joina D i sängen... godnatt vänner!

Måsten


jag måste...

Diska
Laga mat
Plocka i ordning i tv-rummet
Bädda sängen
Vara på bra humör

Anna Ternheim


What have I done

Gratis Makeup



Gå med och du får presentkort på Kicks om du samlar ihop poäng! Enkelt som tusan =)

Patrik 1,5

Filmen var så himla kul och bra! En bögfilm helt enkelt. Men jag både asgarvade och satt och snyftade... precis så en bra film ska va ju! Se den...!

Han som spelar Patrik var så himla söt! Hittade den här bilden på honom. Har ingen aning om vad han heter dock.

Riktigt söt! Något för Ellen kanske? Hahaha... skojar lite gumms ;P

Gick med Annelie och Anna, var riktigt skoj! Får vi lätt göra om tycker jag.

När jag kom till Nybro så ville Daniel att jag skulle komma och hämta honom i Paradiset. Men sen blev det film hos Marcus och Mikaela hehe...! Trevligt, men filmen var lite äcklig. Utan Spår tror jag den hette... bra film, men dom hade inte behövt visa detaljer på när någon fräts upp i batterisyra... !

Jag ska skicka ett paket, har sålt ett par skor på tradera. Har nog aldrig skickat paket förut! Men får försöka få det att se okej ut. Kostar väl mer om det är skrymmande tror jag. Sen vann jag en jacka som jag ska gå och hämta ut... jag är Tradera beroende, hjälp mig!!!

Ska ta en fika med Hannah och Elias med snart... så det är väl bara att klä på sig och ta tag i denna dagen! =)

Love E

Ps. Hanna Larsson, vad hade du för bloggadress?. Ds

Söndag

Idag vaknade jag redan vid 8.00. Åt en stor frukost, sen tog jag en dusch och gick och handlade. Bakade en kladdkaka, sen kom Hanna upp. Känner 3 Hanna vars efternamn börjar på L, lite jobbigt då hehe... men det var denna Hanna som hälsade på!

Snackade, fikade, kollade kläder på nätet... =) Tog en skön promenad i det vackra höstvädret med.

Nu ska jag snart på bio med några kompisar. Ska se Patrik 1,5. Hoppas den är skojjig! Lite smink i fejset och byta kläder, sen är det bara att åka.

Love E

Coldplay

Så himla skön musik



Viva la vida

Helg igen!

Igår åkte jag till syrran och vi åt våfflor, snackade en massa och kollade skor på Tradera i säkert 2 timmar! Jag fick ett par svarta knappt använda mocca stövlar av henne med, snacka om sjysst! =)


Cyklade hem, duschade, sen fick vi skjuts av Jimmy till Hannah och Jonathan. De hade gjort värsta middagen! Musselsoppa till förrätt och sen supergod fläskfilé med klyftpotatis och hemmagjord bearnaisesås...mmmmums! Hur ska vi toppa det på fredag?? Haha... lalallaaaa recept.se lalalalaaaaaa.....

Elias, lilla goding! Superfint dukat. H & J. Elias sover sött. Bröderna brothers! Katten Bengt (leos brorsa). J med sin whiskey, yeach! Tärningsspelet och parspel!


Daniel jobbar idag. Och imorgon... Men DV Hanna ska nog komma upp imorgon, kul. Träffar ju inte det där gänget längre när man inte jobbar ihop. Lite synd!

Nu ska jag städa lite och ta tag i disken, yay!....

Byebye!

Yay!!

Nu har jag fått 2 biobiljetter från Gratisbio! Gå med du också. Heeeelt gratis!


I survived

Nu är jag hemma igen. Det gick bra. C var en skojig prick! Tyvärr får jag inte ha kvar honom, utan får en annan C. A female arbetsförmedlare. Sen ska man få ringa till kundtjänst och prata med en handledare via telefon, för snart har AF 600 i Nybro att ta hand om, så de kommer inte att ha tid med alla. Helt sjukt! 600 arbetslösa när Bräntorp lägger ner och Kährs har varslat en del av sina anställda. Vad kommer det bli av denna stad?

Nervös

Snart ska jag till Arbetsförmedlingen och träffa min nya handledare. Han kommer gestapoförhöra mig om vilka jobb jag sökt och han kommer tvinga mig att söka McDonalds och Sibylla även fast jag skriker NEJ JAG VILL INTE!!!

Det är i alla fall så jag tror att det kommer bli, men har aldrig träffat den här mänskan. Men man vet inte...han har samma namn som Olof Palmes mördare. Usch, hatar gubbar... varför kunde jag inte ha H som jag haft i 2 år? Hon var ju så himla bra och snäll. Jaja, det är bara att bita ihop. Jag SKA överleva.

Underbar dag!

Idag gick jag och köpte frukost och hämtade mina "Tradera"Stövlar som hade kommit. De var helt perfekta! Är supernöjd med dom. När vi hade käkat åkte vi till Kalmar. Jag och Daniel alltså. Vädret var helt underbart och vi hade sååå mysigt :)


Shoppade upp våra presentkort, äntligen! Sen hittade jag lite annat tjafs. Här kommer bilder:

Mysiga "pälsstöveltofflor" och 4 vackra skålar från Indiska, en snygg brun handväska och strumpor plus grå ullknästrumpor från H&M och ett lila linne från Vero Moda!

Kollade även in MediaMarkt som hade premiärdag idag. Stort ställe det där.. vi träffade på Jimmy och hans tjej där.

Har även hunnit med en promenix med Annelie och Niccie. Nu är det Filip och Fredrik som gäller!

Godnatt!

Jag beundrar mina fina nya stövlar hihi...

Jag är trött

Jag får låna D´s lilla Konica kamera tills jag har råd att köpa en ny, sjysst!

Nu har Daniel åkt iväg till nattjobbet och jag funderar på att sova, är astrött efter ännu en dag i Alstermo. Trista industrilokaler, kontor kontor kontor (!!!), toaletter i all oändlighet...bläää! Men jag sa till min arbetsledare att jag tyckte det var skittråkigt och att jag hellre ville ha flyttstäd och byggstäd. "Va?? INGEN tycker ju om flyttstäd!"..."Joo, jag!", sa jag....
Han var orolig att jag hade ett nytt jobb på G. "Nee", sa jag, "men om jag inte får mer timmar här så blir jag väl tvungen!"... Hoppas det satte skräck i honom, muahahahaha.... nej, men skämt åsido. De är nöjda med mig och vill ha mig kvar, då får de faktiskt skramla ihop lite fler timmar åt mig, annars har jag inte råd att vara kvar. Så enkelt är det!

Skulle städat förskolan ikväll egentligen. Jag tyckte det var roligare att äta nygjorda brownies hos Hannah och Jonathan =) Så det blir att gå upp tiiiiidigt imorgon och ta det innan de öppnar. För nu vill jag sova...

Godnatt people!

Dumb Blonde

Jag är helt slut vid det här laget. Gick upp vid tjugo i fem i morse. Där ljög jag. Jag hade klockan på tjugo i fem, men jag snoozade till 4 minuter i fem. Men sov asdåligt för jag var så rädd att försova mig!

Hannah ringde och ville att jag skulle följt med till öppna förskolan för de skulle ta kort på Elias där(?), men jag jobbade ju. TYPISKT!

Nu har jag fått mina favoritprodukter till håret. Vill verkligen tipsa om ett bra märke på shampoo, balsam och inpackning. TIGI. Mina favoriter är serien Bed Head Dumd Blonde.

 

Bed Head Dumb Blonde shampo

-

För alla hår som är trasiga & överpreparerade. Proteiner bygger upp och stärker ditt hår. Lika bra på blonda som mörka hår.



Bed Head Dumb Blonde contitioner

-

Proteinrikt balsam som bygger upp skadat hår. Kan även användas som inpackning.



S-factor Silky Smooth moisture serum

En vetenskaplig blandning av ingredienser som
vårdar fjällskiktet, skyddar mot skador från miljön
och värme, samt upprätthåller fukt och balans i håret.




 

Vill ha


En ny kamera vore kanon. Min coolpix stänger av sig och batteriet tar slut efter 1-2 bilder! En Nikon D80, som D har kan man ta finfina bilder med, men den är ju så klumpig att ha med sig. Den här vore perfekt för mig! Och den är ju roooosa hihi...! Dear Santa....i have been a very good girl this year......yada yada yada!

Jerry jerry jerry!!!

Jerry Springer show...vilket sjukt program det är...!

Fick veta att jag börjar tidigt imorgon. HALV 6!!! Hur ska jag orka detta? Ska till Alstermo och städa. Mitt ute i ingenstans helt enkelt. Får se hur det blir. Heldag, fast när man börjar så tidigt så borde man ju sluta runt 2 tiden... får se! Och D ska jobba som vanligt mellan 7-4, sen ska han hem hit och äta och sova ett par timmar, sen ska han iväg igen och jobba natten! Lilla gubben... men sen ska han sova förmiddagen på onsdag, sen har vi 1,5 dag ihop! Om jag inte jobbar ska vi till Kalmar och handla för våra presentkort, sen gå på bio på kvällen... hoppas jag inte jobbar hihi :)

Nu ska jag ner och hänga upp tvätten. Later!

Länk

Kolla in Annas äventyr i Nya Zeeland här------> Annas resedagbok

Montag

Idag är jag ledig. Typ. Jag jobbar 2 timmar ikväll, men det räknas ju knappt. Fast jag såg på min internetbank att det är mer pengar än jag trodde som ska komma in den 25. Glad överaskning =)

Börjar tvivla på Nya Zeeland nu. Visst, vi kan ju skjuta fram resan, men då kanske Anna har åkt hem därifrån. Det var ju det som var hela grejen egentligen. Att hälsa på henne! Få simma med delfinerna hon jobbar med och bo hos henne. Men vi får se. I värsta fall kanske jag får låna pengar av D, men det är inte så populärt. Fattar inte varför, men men, han har säkert planer med sina pengar som han inte berättar... Daniel är en helgo kille på väldigt många sätt, men när det gäller pengar, då går det knappt att prata med honom... vi kommer aldrig någonsin att kunna ha gemensam ekonomi. Det är väl bra på ett sätt, om det tar slut mellan oss, men det är väl den enda anledningen? Han tror att jag skulle köpa upp hans pengar! Det skulle jag inte alls. Mmmmmmupp!

"Vi får ta ett snnnack!"

Igår kväll tog jag en promenad med Annelie, välbehövligt efter all mat man proppat i sig i helgen! Sen kollade jag och D på Andra Avenyn som började igår. Vi kunde inte hålla oss, så vi kollade på de resterande 2 avsnitten sen på SVT Play! Skönt att det finns lite bra tv nu äntligen. Nånting som är bra med hösten...

Jag MÅSTE ut och fota. Löven är ju så sjukt snygga! Jag plockade löv i lördags för jag kunde inte låta dom ligga där, de var ju så röda och snygga....Daniel tyckte jag var dum i huvet, han skämdes för mig haha.... kanske för att det var på väg hem från willys och massa mänskor undrade vad jag höll på med. JAG ÄR ESTET FÖR TUSAN! Jag har gjort konstigare saker än att plocka vackra löv... jaja, jag använde dom till bordsdekorationen sen i alla fall! Blev najs =)

Nu är det frukost som gäller. Bye!

Söndag

En lugn dag. Har diskat upp efter en supertrevlig tjejmiddag igår! Daniel spelar fotboll på Öland idag. Nu kollar jag IDOLrepriser och surfar runt på nätet. "Jag blev full på min coca cola, jag blev full på min coca cola"...hahaha... men Robin med guran var ju hur söt och bra som helst! ojojoj...

Hittade denna sida. Tjäna ihop poäng genom att bl.a. besöka olika hemsidor och delta i undersökningar. Byt dina poäng mot presentkort på Kicks! Alltid bra att ha ju. --->Gratismakeup.se<---

 

Weee!!

Ser fram emot ikväll!!!

Kul!

Ses snart girls =)

Love E

Biobiljett!

Nu har jag fått min första biobiljett GRATIS från gratisbio! Yay!! Testa du med. Klicka här-----> Gratisbio
En film jag vill se är Wanted...AJ är ju med, min hjältinna hehe...

Nightmare

På lördag ska jag ha lite tjejkväll här hemma och inatt drömde jag mardrömmar om det... haha...

Drömmen:
Alla tjejerna kom i tid utom Annelie som kom en halvtimme för sent. Vi satt vid bordet och vissa höll på att somna av tristess!... Jag hade inte köpt hem NÅGON mat alls... alla hade skittråkigt haha... Annelie undrade vad som var fel när hon kom in. Då säger jag: Jo, kom på att vi kan ju åka och köpa 2 köttfärspajer hos Henke Tagesson!... (hahahaha) Jag och Daniel köpte en hos honom i söndags och den var god! Eve, kan inte du åka och köpa det? Då skickar Eve iväg en tjej vi kallade för Jossan som var synskadad! En synskadad människa tog bilen och skulle hämta 2 köttfärspajer!

Hahaha... vilken sjuk dröm.... =)

Hoppas det blir bättre än så på lördag hehe. Har skrivit en lista, men får kolla igenom den lite mer så jag inte glömmer köpa något! Ska bli superskoj!

Whos that girl?



Tycker Robyn är grymt bra. Tror inte vi svennar fattar hur bra hon är! Hon har uppträtt hos Letterman för tusan... hon är grym!

Hmm

Nu har det kommit fram att det är Papa Dee som är häktad för att ha misshandlat sin 20 åriga modellfru blodig i lördags natt...Vad ska man tro? Hatar kvinnomisshandlare, så det första man tänker är ju att han är skyldig! Men hon själv vädjar att vi ska tro på henne att han är helt oskyldig. Hon skriver om det på sin -->blogg<--
Det står om det på expressen.se

Lördag



Min vän Jenny och lilla godingen Elize kom upp på fika. Åt kladdkaka med grädde...mmmmums!

Igår var det fredag. Jag jobbade 3 timmar... på kvällen bjöd Daniel mig på Juventus. Blev Fläskfiléplanka, riktigt gott! Sen hyrde vi Arn... vi är lite efter, har inte sett den förren nu. Ganska okej var den.

Ikväll hade vi tänkt umgås med lite vänner, men alla var upptagna med annat =(
Hyrde Paranoid Park. Me liked, not Daniel.
Nu kollar jag på Beck och Daniel skjutsar runt på kompisar som ska på fest.

Imorgon blir det Målerås. Och jag saknar min katt så jag ska ta hem honom imorgon...

Thats it!
//E

Nu faller löven

Det är höst nu. Vackert och sorgligt på samma gång. Det är samma sak varje år. Man tycker hösten kommer tidigt och när snön kommer blir man helt chockad.. fast man vet ju att tiden går fort och att i september ÄR det höst. Man vill väl inte att det ska vara så bara...


Helg igen. Veckorna flyger förbi och jag tycker det är måndag och fredag hela tiden. Dagarna där emellen hinner man inte uppfatta knappt!

Nu ska jag hänga upp lite tvätt, sen ska jag ta en stor kopp te och titta på Ellen Degeneres. Myyys!

Här är mina nya stövlar som jag vann på Tradera. Priset blev 301kr. Riktigt nöjd!

Besatt

Igår och idag har jag inte haft något jobb. Min tid har spenderats här framför datorn, snart sett alla avsnitt av The Hills, jag är helt besatt..... när jag sett alla kommer jag säkert bli galen! Hoppas det kommer nya snart så man har nått att se fram emot. Usch, vilken dålig människa jag känner mig som! Sitta och titta på rika, bortskämda 20 åringar i L.A. och deras små bekymmer och bli helt fast i det... kanske är det för att deras små bekymmer påminner om våra? Kanske är vi ganska lika ändå? Jaja, vi är alla människor!


Imorgon är det i alla fall jobb, tidigt! Börjar redan kl. 6.00... på ett ställe jag aldrig varit på, får se hur det går! Blir halvdag, rätt skönt.

Imorgon firar vi 3 år, hoppas inte Daniel måste jobba över eller att larmet går (jour på räddningstjänsten denna vecka), för då blir jag lite ledsen... men det blir nog mysigt får vi hoppas! Köpte en liten present till honom förut :)

Gjorde förresten ananaspajen idag! Den blev god, men jag skulle nog använt en större pajform, för det blev lite kompakt. Men då vet man tills nästa gång!

Love/E

Elegi

Rich and famous

Vill bara säga: Go Brittan!
Hon har tagit sig upp ur träsket och det tycker jag är kanon, för hon är en bra artist och det var äckligt att se henne förut, man tyckte synd om henne. Men nu är hon sig själv igen, gutt ju!

--->Britney på WMA galan<---

Grrrrr!!!!

Ok, nu minns jag varför jag avanmälde mig från arbetsfömedlingen!

BLIR TOKIG PÅ DOM!!!!!

Gick dit idag och anmälde mig eftersom det inte finns så mycket jobb just nu och jag behöver ju pengar från a-kassan då. För att få det måste man vara inskriven på arbetsförmedlingen.
Innan jag ens kommit dit hade jag ont i magen. Kände av stressen man får av att vara där...
Fick prata med hon som ser ut som en tropisk fågel och tjattrar som en också. Jaja, det där var elakt och onödigt. Först fick jag en illgrön pärm som innehöll material om a-kassan. Sen fick jag arbetsgivarintyg som ska fyllas i av båda mina arbetsgivare. Sen efter att vi gått igenom alla jobb jag haft, som man alltid får göra, så skrev hon ut en massa papper som jag skulle kolla igenom så att allt stämde. Sen sa hon att jag måste komma dit och visa upp arbetsgivarintygen för de måste bocka av att de sett dom! Hon skulle boka in ett möte med en handledare men tills dess ska jag fylla i 2 papper om mig och vad jag vill jobba med m.m. som vi ska ha som diskussionsunderlag. Så då fick jag såna papper med. Sen fick jag blanketten Anmälan om arbetslöshet som jag ska fylla i och skicka till min a-kassa....
Men när man skickar in sin anmälan ska man bifoga arbetsgivarintyg från alla jobb man haft de senaste 12 månaderna...

Jag känner mig som en zombie i skallen just nu... helt tom!

Jag hatar sånt här. Det är sååååå mycket bättre att ha jobb än att hålla på med alla blanketter och papper hit och dit... usch!

Det blir ju som ett jobb att hålla ordning på alla papper. Tycker det är så onödigt att det ska vara så mycket att fylla i. Skulle vara bättre om a-kassan kunde ha kontakt med arbetsgivarna istället, då får de ju korrekta uppgifter direkt!

BLIR SÅ TRÖTT...!!!

Just nu hatar vi arbetsförmedlingen, a-kassan, men framförallt hatar vi Fredrik Reinfeldt och hans allians.... Ta det inte personligt Fredrik, men din politik tycker vi inte om!

This Weekend

Mat är i fokus. Igår kräftskiva, ikväll hyttsill. Min mage spricker! Igår var det nära att jag kräktes, men jag vägrade. Vad gör man när det är så gott allting!!? Jo man vräker i sig och njuter! Hahaha....mmm, gott gottgottigottgott haha....

Är hemma nu, Daniel jobbar och jag äter ett paket marsglass och slappar framför tv:n. Underbart! tss...

Men jag saknar min sambo! Han jobbar lite för mycket. Men på onsdag ska vi nog gå ut och äta för då har vi varit tillsammans i 3 år. Det är LÄNGE! Värt att fira :) Love love love...

Ha en fortsatt bra helg vänner!
//E

SKÄRP dig!

FYND FYND FYND

Har ju letat efter ett brunt skärp de senaste dagarna och idag gick jag in på TorgEtt och kollade. USCH, va dyrt. Det enda som var fint kostade över 200! DYRT. FÖR DYRT, tyckte Emilia. Som traskade vidare förbi JC. Det står massa korgar utanför som jag aldrig tittar i, men idag gjorde jag det och hittade det här fint skärpet! Stod 150 kr på, sen 50% på korgen och när jag skulle betala så kostade det bara 25 kr!! Det är ju Thailandspriser haha....


Det här blir min första och förmodligen sista dagens outfit:





Nu drar jag till Öland! Trevlig helg!

Desperate Housewives

Det går repriser på DHW på femman och jag som inte hängt med från början har börjat kolla! Tycker det är riktigt roligt faktiskt....



Igår var vi uppe hos Mikaela och Marcus och lilla Liam och åt supergod ananaspaj! Det var jättetrevligt =) Jag måste göra sån paj haha.... såååå gott! Skulle kunnat äta upp hela pajen...tsss.... Nästa gång får ni komma upp till oss, var länge sen nu! =)

Imorgon är jag helt ledig så det blir långhelg! Skönt...

Done

Nu har jag gjort allt på listan utom att diska, det sparade jag åt Daniel. Tss...

Har fixat en trubadurspelning åt Emmy på en hyttsill i Målerås hihi... on saturday. Blir intressant =) 

Snart börjar IDOL 2008! Skoj ju. Får se hur den nya juryn är. Skönt att slippa Kirsti, men de kanske är ännu jobbigare!

Glöm inte att gå med i Gratis Bio, tjat tjat tjat....haha....!

//E

Budget

Jag måste ha en plan för att kunna spara ihop till Nya Zeeland resan i November-December!...

Inga onödiga köp. Det enda jag vill ha till mig själv i höst är bruna stövlar, ett brunt skärp och en varm vinterjacka. Det blir ca 1000 kr.

Håret. Jag ska spara in ca 2000 kr på att färga håret själv och låta Elin, syster yster, klippa mig.

Hyra och övriga räkningar måste man ju betala, men annars har jag inte så mycket utgifter så behåller jag extrajobbet fram till jul med så hjälper ju det till i kassan också.

DET BORDE GÅ!!! BEHÖVER UNGEFÄR 20 000 KR... Om man hittar en billig resa förstås. Annars kan det ju kosta mer...

Jag bara SKA dit, så är det.

Att göra idag:

  • Gå till Life butiken och se om de har tabletter för min mage
  • Gå en promenad med Jenny och Elize och kolla om det finns några fina bruna stövlar på Skokällaren (jag har bara svarta och det är lite trist!)
  • Handla mat
  • Laga mat
  • Diska
  • Jobba 2 timmar ikväll


 

The Hills

Ätit kycklingburgare och kollat på the Hills på MTV... vilka naiva tjejer, man blir ju tokig! De borde skita i killarna och bara tänka på sina jobb! Den där Spencer, vilket svin han är... grrr..... Men det blir ju lite drama, är väl det som är meningen. Vackra är dom i alla fall, de där hollywood mänskorna :)

Its a beautiful day

Idag har Elin (syster) börjat sin intensivkurs för att ta körkort! *håller tummarna för henne* Det kommer säkert gå kanon syrran! :)



Idag skulle jag hjälpt Hannah med Elias på babysimmet, tror ni inte det var inställt?? Jag som tagit ledigt med...typiskt! Någon hade "råkat" tömma poolen haha...mupp....

Men vi gick till Sandbergs och fikade med Eve och planerade fredagens Kräftskiva. Sen åkte vi ut till svärmor och lekte hemtjänst hehe... hon låg nerbäddad jätteförkyld så vi dammsög och diskade och lite sånt... hon blev jätteglad!



Nu är det väl matdax strax. Dagens jobbiga stund, komma på vad man ska laga! Alltid lika dålig fantasi när det gäller mat... jaja, det löser sig!

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0