Tidningen

Idag var vi med i Vimmerbytidningen och så finns vi på Östrans hemsida (vet ej om vi varit i tidningen än)
LÄNK----> Välkommen till världen!

Har fortfarande ont i halsen och känner mig tung i huvudet, men mår i alla fall inte illa idag.

Gårdagens äckliga händelse:
Leia ligger på min säng efter att jag precis ammat henne, hon vänder sig om och kräks massa så det rinner ner på golvet. Gissa vem som kommer springande? Nemo ställer sig och slickar upp det som ligger i en pöl på golvet... Jag var sååå nära att kräkas själv! Men då hade han väl tagit det med! YEACH!

Nee nu mår jag illa för jag skrev det där.....usch!

Den här bilden skickade jag in till Östran och Vimmerbytidningen:

Och denna till Barometern:

(fin klänning va Evve? ;)

//E

Snuttan :)

ombokning

07.45 ringde mobilen i morse... Jag med min morgonröst, helt grötig haha....
-Aaa det är Emilia...
-Eeeh....är det Emilia?
Haha... hon hörde inte ens vad jag sa.... det var från kvinnokliniken, fick en ny tid för de hade för mycket att göra idag. Gjorde inget, då kunde jag sova lite längre :P

Så har jag ju bilen idag, gutt ju!

Ska kanske bort till Eve och Henke en sväng sen. Funderar på att hämta Nemo med. Har inte haft honom på ett tag nu och i helgen går det ju inte. Ikväll ska jag bort till Annelie en sväng och u u u uuuumgås hehe...

Imorgon har jag INGA planer alls!

Fredag blir det shopping i Modehuset med Annelie och Leia! Har inte så mycket pengar, men kul ändå att kolla in stället. Och nånting kan man väl unna sig....;)
Sen blir det tacos och IDOL med Fidde och Annelie på kvällen =)

Mycket Annelie nu känner jag hehe! Men vi har ju inte umgåtts på evigheter... har mycket att ta igen!

Lördag-söndag tilbringas hos Elin och David i Jönköping där också Elins födelsedag ska firas! Kul kul...!

Nu vaknade lillpluttan...=)
//E

Mys

Min gosiga tjej somnade på min mage, men nu höll jag på att svettas ihjäl så nu sover hon bredvid mig i soffan istället =) Daniel är och jagar vildsvin... hoppas han skjuter något!

Idag var vi på BVC och Leia väger över 5 kg nu!
5075g, 57cm och 38,5cm huvudomfång. Blev läkarundersökt med, hon charmade läkaren med sitt skratt och prat hihi... allt var bra!

Imorgon ska jag in till sjukhuset och prata med en läkare som assisterade vid mitt akuta kejsarsnitt. Hon var kanon... hon tyckte jag skulle prata av mig redan dagen efter operationen, så jag inte skulle gå in i nån förlossningsdepression pga allt jobbigt kring gravidieten och förlossningen.. jag pallade inte då, sa bara att jag var glad att allt var över, men pratar gärna senare i höst. Så nu har jag fått en tid hos henne...

På kvällen blir det tjejsnack och godis, gutt ju! :)

Såg precis reklamen för ÄKTA VARA på CITYGROSS. Mycket bra initiativ!!! Jag försöker läsa på varorna innan jag handlar så man ska slippa en massa onödiga tillsatser, men det är svårt... skitbra om de är märkta, blir ju sååå mycket enklare då =) KANON!

Hmm...vill inte veta hur mycket tillsatser det är i godis....hua... det är ju så gott så jag kan inte sluta med det ju!

Nehe nu kommer snart Eve en sväng... later! //E

Ensam Mamma Söker...

... efter sin sambo, vart är han? Jasså, på jobbet!...

=P

Fattar väl att han måste ha ett jobb, är väl inte dum heller... men helgerna borde man väl kunna umgås eller? Denna helgen träffades vi igår kväll. Det var det...

Var bara tvungen att gnälla lite!!

Igår hade jag panik här för det såg ut som kriget i köket och toan var inte städad på en vecka, allt var bara äckligt, även jag! Jag brukar ta igen sånt där på helgen när Danne kan ta Leia, men gick ju inte denna helgen. Så jag skickade ett sms till min räddare i nöden EMMY. I am a mess, skrev jag. Sen dök hon upp =)

Jag hann med mycket de timmarna hon var här.
Röjde upp i köket med disk och sånt, städade toaletten, dammade (inte överallt dock), dammsög, bäddade sängen, klippte tånaglarna haha!, duschade, åkte och handlade själv (helt underbart!), lagade mat och åt... sen satt vi ju och pratade ett tag med. TACK SYRRAN, du är bäst!!!

Nu tänker säkert vissa, "Vilken dålig mamma hon är, kan hon inte städa och diska fast hon har barn hemma?"
Då tänker jag.... "Mind your own business!"
Men jag säger såhär... Skaffa barn själv så får du se hur mycket tid du har över till städning, matlagning och dig själv. Har försökt städa när hon sover, men då är det något som låter lite för högt och då vaknar hon... Självklart skulle jag kunna skita i att hon ligger och skriker och fortsätta städa som ingenting, men jag föredrar att någon har koll på henne och ser till att hon har det bra medan jag fortsätter städa.

Men alla gör ju på olika sätt. Jag gör på mitt!

Ojojoj va stingslig jag är idag, håll er undan haha....

Nu sover i alla fall tjejan så jag ska passa på att göra iordning mig själv =)

//E

Billie Holiday

När jag var inne på Lizes häromdagen så var det så skön musik på, passade perfekt när man gick och kollade på alla sjuuukt fina saker och möbler de har som jag vill ha! Kändes som man flyttades bakåt i tiden... var tvungen att fråga vem som sjöng. Billie Holiday var det ju... skämdes lite att jag inte visste det. Sånt BORDE man ju känna igen.. i alla fall om man har lite musik intresse! Men men.. nu lyssnas det på Billie Holiday på Spotify i alla fall.. 

Leia somnade till den sköna musiken och jag ska äta lite lunch och läsa senaste numret av "Föräldrar och barn"... Man behöver inte prenumerera på tidningar när man har kompisar på Posten hihi... Kommer lite surprise tidningar då och då! =) Tack tack M!

Ikväll kommer det en drös med killar hit. De som har hjälpt till med att renovera vår lgh. Då ska jag och Leia ut och gå en sväng hehe... sen kommer vi väl hem när de dragit vidare! Ska köpa masssssaaaaaaa godis och titta på Idol med min gosiga tjej! Igår kväll somnade hon på min mage och jag fick tårar i ögonen av att hon är så söt.... hon är så fin... aah, nu börjar jag gråta igen hehe... Leia, du är såååå älskad!

Ha en fantastiskt bra helg!
//E 

Torsdag

Tiden går så fort, nu är det snart helg igen!

Leia ligger bredvid mig i soffan med en snuttefilt över huvet och sover... ser skönt ut. Jag ska nog vila lite jag med =)

JUL JUL JOBBIGA JUL.....jaa snart är det jul och alla frågar vart vi ska fira... jag tycker bara det är jobbigt.
Tidigare har ju jag och Daniel firat på varsitt håll, men det blir ju annorlunda när man har barn. Usch alltså... jag vill bara fira med familjen i lugn och ro... men Daniel vill ju såklart fira med sin familj med..och så vill jag ju träffa pappa med... blääääää!!! Varför ska det vara så krångligt? Julen ska väl vara nånting att se fram emot, eller?

Igår var mamma här, så jag passade på att fixa lite ärenden på stan och gå på ÖoB i lugn och ro... hämtade ut korten jag beställt på Leia som jag ska skicka som Tack kort för alla presenter vi fått! Har fått iväg 4... bara resten kvar! *pust*

I december ska vi ha dop med. Det blir dubbeldop ihop med Eddie. Jag är ju inte uppväxt med dop så har typ noll koll på hur det går till... men men, vi har fixat gudföräldrar eller faddrar eller vad det kallas! Evelina och Henrik =) Och Hannah och Jonathan har ju koll så de får dirigera ut arbetet med vad som ska göras! Blir en ny erfarenhet.

Nu blir det nyponsoppa och mina grålila blåbärsmuffins =P
Sen viiiiiila....//E

Paus

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5934144.ab

Klicka på länken om ni vill skratta... *hohoho*

Jag har så mycket i huvet nu som jag INTE får glömma, men jag glömmer hela tiden... Tänker att jag ska ksriva upp det, men det glömmer jag också! Och när jag skriver upp saker så glömmer jag vart jag lagt den lappen o.s.v.....

Jag får ta en dag i taget och tänka "vad var det jag skulle göra idag?"

IDAG TISDAG så har jag tvättat, bytt lakan, bakat blåbärsmuffins ( vet ej om de går att äta, ska prova en snart!), Plockat undan en massa saker på ekbordet så man kan sitta och äta där.
Och så det vanliga: Ammat, bytt blöja, gosat, ammat bytt blöja, gosat.....u know!

Nu sover Leia lite igen. Hon har faktiskt blivit bättre på att sova på dagarna. SKÖNT, för då hinner jag lite mer.

Nu ska jag snart fixa mat. Sen ikväll kommer Marcus, Mikaela och Liam hit, trevligt!
Och senare ikväll kommer min mamma. Hon åker direkt efter jobbet och sover över här för hon är ledig imorgon. Hon var "bebissjuk" sa hon hihi....

I lördags var vi uppe hos Henke och Emma för första gången. Mycket fin lägenhet! Och framförallt...världens sötaste och minsta hundvalp! Uuuuuuursöt..... jag erbjöd mig att va hundvakt :P Vet inte vad rasen heter, men den kallas också för mini dobbermann...? Hur söt som helst i alla fall!

Nu ska jag lyssna på bästa låten just nu och laga lite mat!
//E

Muse-Uprising

Friday im in love!

Stiger upp tidigare och tidigare för varje dag som går. Men när man väl kommit upp är det ju skönt, för man får mer gjort och det är mysigt att äta frukost lite längre med, för Leia är lugnare och man behöver inte slänga i sig en macka...

Gick ut och gick med Leia och Nemo förut. Fick ett sånt lyckorus! Solen sken på oss och det var bara så härligt att gå där.. jag är lyckligt lottad!

Idag blir det lite städning här. Får se hur mycket man hinner med :)

I onsdags åkte jag, Leia och Eve in till Kalmar. Jag hade en tid på sjukhuset för de skulle kolla på mitt sår... jag är så trött på dom så jag pallar inte ens skriva om det. IDIOTER!
Sen blev det en tröstande shoppingrunda på stan ;) Köpte massa nytt till Leian :) Hon har växt ur de flesta 56-kläderna, bara några hon fortfarande kan ha. Så nu är det stl 62 som gäller!

Igår var vi ute i Kristvallabrunn för svärmor fyllde år. Blir ett mindre dagis nu när vi kommer dit allihopa hehe... och börjar en att gråta så gråter alla inom 10 sekunder. Men tycker det är supermysigt med "alla" barnen... blev en del smörgåstårta och framför allt vanlig tårta ;) YUMMIE! Fick med mig en bakelse hem som jag ska njuta av nu.... sötsaker is the shit...

En bild på min vackra dotter... Köpte uggs till henne... hon måste ju ha likadana skor som sin morsa ;)

 

//E

Fredag

Nu har jag gått en runda i det vackra höstvädret med "mina barn", Leia och Nemo. Det är så vackert ute nu.

Igår ringde jag till Gyn i Kalmar för att få någon att titta på mitt sår. Det hade gått för kort tid så jag skulle kontkta bb/förlossningen och försökte nog ringa dit 10-15 ggr, men ingen svarade! Snacka om dåligt. För mig är det ju lugnt, men tänk de som satt hemma med värkar och försökte få hjälp och svar på frågor... riktigt dåligt!

Ikväll ska vi lämna bort Leia för första gången... men känns tryggt, hon ska va hos Eve och Henke =)
Dannes jobb bjuder på mat på Stekhuset, får man ju inte missa. Kan va skönt att komma ut lite själva med nån gång ibland! Och det är ju inte länge vi är borta.

Imorgon ska vi hälsa på lite släktingar i Målilla. Jag och Leia stannar över natten, men Daniel måste jobba på söndag =( Trist trist... men sen på kvällen blir det äntligen bio, Flickan som lekte med elden! Då är det Emmy som kommer och tar hand om lilltjejen... tur att hon har så många mostrar! =)

Ha en bra helg..! //E

MYS                          SKRATT                    DUBBELHAKA...SÖT!

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0