Stress

Idag var det tvätt kl 7 på morgonen. Sen stressa iväg till coop och hinna köpa nått att äta innan jag sprang bort till stationen och träffade Jenny och Elize där...jag hade kollat fel, så det var en buss istället för ett tåg, men det gick ju bra ändå!

Hade trevligt i Kalmar! Åt italiensk buffé och strosade omkring...tror vi besökte 4 bebisbutiker... kul först, men sen började jag tröttna på bebiskläder! No offense, men jag har ju ingen egen så då är det väl inte lika kul hehe... men vi shoppade ju lite åt oss själva med såklart.

Åkte hem så jag var hemma runt halv 6, stressade som en toook! Sen ringde Daniel och undrade varför jag stressade! Då var han fortfarande kvar på kalaset hos sin kusin (som jag missade för jag var i kalmar), så jag hade stressat i onödan..... nu har jag varit klar i 20 minuter och undrar när han ska komma hem... Casse fest började ju vid 6 egentligen, så vi är ju redan över en timme sena.... jaja, så länge det inte är mitt fel så! :)

Nu ska jag sätta mig och varva ner lite. Mina kinder kokar och är illröda för jag stressade så mycket så jag behöver ingen rouge hehe....

Love//E

Nope...

Johan Krafffsmannn vann..... eller vad tusan han heter...dumma han!

Jaja...

En dusch nu sen drar jag till Hannah och Elias, vi ska laga maaaat! Va gott, jag som är vrålhungrig!!! Tjejkväll tonight helt enkelt, bra inledning på helgen :)

Imorgon blir det party party. Hoppas det blir kul!

Hejhej, trevlig helg!


Försök gå på den om du kan!

åtta

Imorgon kl 8.00 på Mix Megapol får man veta vem som vann artistjakten... hoppas på Jens, men men... får se imorgon!

SJUKT!

Läste detta och började tjuta..hur kan man göra så här??? Vad är det för fel på männskor???
Död igelkott

Im yours

Tack Anna för linstipset! Förhoppningsvis så är det bara en förkylning som tar väldans tid att bryta ut. Gör ont under ögonen bakom kinderna, har för mig att bihålorna sitter där... men får väl se. Har det inte gått över innan veckan är slut får jag gå och undersöka saken!

Idag har jag jobbat med E som pratar konstant HELA tiden. Det gjorde ju inte saken lättare med huvet om man säger så... man kan inte bara koppla bort och ignorera för hon frågar saker hela tiden med, så man måste lyssna och va med heeeela tiden... jag tycker om när folk pratar men inte heeeela tiden. Lugn och ro tack!

Daniel låste in sina bilnycklar i bilen idag...HAHAHAHAHAHAHAHAHA........hur lyckas man? Muahahhahaaaaa..... ne förlåt älskling =P

Snart helg igen, tiden rinner iväg.... !

Den här doftgranen har jag köpt som sommarminne:
Najs

Torsdag

Imorgon torsdag får vi hålla tummarna för Jens i mix megapols Artistjakten! Han blev en av 5 finalister, men imorgon är det final! Lyssna imorgon om ni kan :)

Oh my...

Kom precis på en sak. TÄNK om jag behöver glasögon???? Kanske är därför jag har sån huvudvärk???

Vissa människor passar i glasögon, INTE jag!!!

Kom på det nu... att när jag ska läsa nånting så kisar jag alltid nuförtiden, för annars ser jag inte! Särskilt på datorn...

NO NO NO... jag har inget emot glasögon på andra, kan va riktigt snyggt!

Men jag kommer se 20 år äldre ut.... eller som Ulla-Bella!

Headache

Har fortfarande huvudvärk. Förstår inte.. varför går det inte över? Känns lite som innan man får feber i kroppen, fast mest i huvudet. Sover dåligt på nätterna med, så man är ju som en zombie!

Vilken tur att jag fick hoppa in lite akut på Munksjö idag. De behövde lite extra städning så jag fick ta den och då behövde jag bara jobba till 12...vilket var underbart :)

I morse när jag skulle cykla till jobbet så står inte cykeln där! Hann tänka en massa innan jag kom ihåg att jag ställde den utanför Friskis i fredags innan massagen...efter det fick jag skjuts av Eve, sen glömde jag den där cykeln hehe... men nu är den hämtad också.

På måndag har jag tagit ledigt. Jag ska följa med Hannah och Elias på babysim! Stackars Hannah kände sig utanför med de andra snobbmammorna som bara hjälpte varandra och inte ens hälsade på Hannah...så jag får göra en liten insats där hihi...bara kul ju... att se små bebisar simma omkring....eller...hmm...kanske inte simma omkring men ändå...!

Igår kväll hjälpte Daniel mig med kvällsjobbet, annars hade det tagit 4 timmar...han är en riktig goding! Efter det köpte vi lite chokladtoppar och coca, sen såg vi "Walk the line"...... Myyyyyysigt! Så länge sen man såg en bra film och bara hade det mysigt....

Imorgon: Jobb Emmaboda, kvällsjobb dagis
Fredag: Jobb flyttstäd, Umgås med Hannah och Elias
Lördag: Kalmar på fm med Jenny och Elize, kalas kl 15.00 för Petter, 25 års fest för Casse på kvällen
Söndag: Tror Daniel jobbar så får väl bli lite städning här hemma och mycket vila :)

By the way...im feeling a bit better now

Jag vill åka iväg. Daniel tror inte att jag kan spara ihop till en Nya Zeeland resa...men han ska få se! Drygt att betala in restskatten på 8500 bara!!! Men nu är det gjort...där rök den lönen.Bara att börja om...

Tänkte på Matilda idag när jag var på Munksjö. Vi var ju där och sökte jobb ihop för 3 år sen! Hon ska snart åka till New York på shoppingresa.... lyckost! ----->Matildas blogg<------

Nu ska jag vila huvudet...//E

119

119 dagar till julafton. Snart får man börja köpa julklappar! För jag vill inte va ute i sista sekunden som vanligt. Om man åker til Ullared i september så är jag nästan säker på att de redan har tomtarna uppe! De brukar vara tidiga med sånt.

Har huvudvärk så in i bomben. Vill inte försvinna...började igår förmiddag sen har jag knaprat piller men nu vill jag inte ta fler tabletter! Bara att stå ut tills det går över...

Skulle vilja vara HELT ledig i några dagar utan NÅGONTING planerat så man kan göra precis det man känner för! Men när kommer det att hända? Vi har planer fram till oktober... man hinner inte allt man vill och att umgås med alla man vill umgås med. Tråkigt. Hoppas det lugnar ner sig framåt hösten.

Nu skulle Daniel lämna paketet till Marcus å Mikaela med ett litet klädesplagg till Liam liksom..köpte det för över 3 veckor sen!!! Nu får de det....hoppas att storleken passar nu bara! =)

Vila lite nu innan man ska gå och städa golv...//E

Gäsp

Trött idag!

Här kommer lite bilder från kräftfisket i fredags:


Det var najs :) Så får det väl bli en kräftskiva i Borgehage sen hoppas vi på.... när man nu ska hinna det!

Som ni ser underhöll Henke med en viss del av kroppen hela kvällen haha....mupp! :)

Nehe, laga mat kanske? Eller kanske en färdigportion? Hmmm.....

P å m i n n e l s e

För er som fortfarande inte testat på Gratis bio BORDE göra det! Klicka på länken--------> Gratisbio.se

Taco  hej!

YO!

Igår/inatt var det kräftfiske, återkommer med bilder! Myyysigt var det :)

Idag är det Farfar Stig som ska firas. Han har fyllt 80! Så blir väl ut på stan och köpa en blomma strax!

Ikväll ska jag till min mamma och där stannar jag tills imorgon.

Have a nice weekend!

/E

Äntligen helg!

  • jobbade till 12
  • direkt till massagen, var pigg när jag kom och sjuuuuuuuuuukt trött när jag lämnade
  • kom hem
  • åt
  • somnade i soffan
  • vaknade av telefonen
  • piggnat till
  • snart är det kräftfiske!
  • Synd att det började regna precis dåråååå.....

Jo men visst

Inte lika slitigt idag, men ändå en heldag.

Ska besöka massören Evelina imorgon, härligt :)

Och så ska jag besöka Calmare Spa..såg en grej på deras hemsida jag ska testa...

Hejdå

BLÄ

Allt känns blä just nu. Men istället för att sitta och gråta ögonen ur mig jobbar jag som en idiot istället...hjälper faktiskt. Man hinner inte känna efter eller tänka på jobbiga saker alls!

Idag blir det sammanlagt 12 timmars jobb....härligt....

Dagens pluspoäng:
-"Är jag i vägen?"
-"En vacker kvinna är aldrig i vägen.."

Ojojoj, vad jag var uttorkad på komplimanger, jag log nog halva dagen...

2 dagar till sen är det helg igen. Då ska jag till min lilla mamma... hon hade bakat en ny sorts chokladkaka som hon ville att jag skulle smaka på.... det ser jag fram emot. Och att bara vara där hemma ser jag också väldigt mycket fram emot. Skönt.

Dagens minuspoäng går till:
Getingen som stack mig i nacken! Men nu är den DÖÖÖÖÖD....muhahahaha........

saknar

Skoj

Gå med i Gratis Bio och få enkelt gratis biobiljetter eller presentkort i andra butiker! Passar ju nu när hösten är nära...:)

Klicka på Länken------> GratisBio

//E

Helgen i korthet

FREDAG:
Ledig.Nästan. Städade dagiset tidigt tidigt, sen bar det av till Kalmar med försenat tåg så jag missade bussen till Öland. Fick vänta 3 timmar i Kalmar!!! Innan affärerna öppnat så det var inte kul...
Kom fram till stugan vid 1 tiden. Underbart! Solade och dansade runt i bikini för mig själv haha... finns absolut INGEN som kan se en där =) Kvällen tillbringades på Lammet och Grisen utanför Löttorp! SÅÅÅ GOTT!!! Det var vi och Eve och Henke...en superbra kväll som avslutades i stugan innan man mätt gick och la sig =)

LÖRDAG:
Åkte hem från Öland till Kristvallabrunn. Daniel skulle hjälpa sin pappa i EN HALVTIMME...denhalvtimmen varade i 2,5 timmar... men jag vilade med en liten Leo på magen ett tag och sen lekte jag med galna Lotus med...som fick ett epilepsianfall med...fy tusan vad rädd jag blev...riktigt otäckt var det! Man kunde inte göra nått annat än att sitta och hålla om honom tills det gick över =(.....sen var han lika galen igen som tur var :) Sen stressa hem och fixa till sig innan vi åkte till Målilla. Fika hos lilla mamma, sen Speedway GP! Förutom de hårda "bänkarna" man sitter på så var det skoj. Sen blev det att sova i bilen tills man kom hem och fick krypa ner under sitt mysiga varma duntäcke....:)

IDAG: Daniel jobbar och jag sov länge och funderar hur man ska lägga upp städplanen haha...Får bli ett rum i taget, med början i köket!

Yesterday

Igår träffade jag Jenny och Elize, och på köpet fick jag träffa Saga och Leopold med! Det blev lite skrik där ett tag, men det blev ju bättre sen...när pappa kom med godis haha.... Jenny sa att hon trodde aldrig jag ville skaffa barn nu, när de skrek sådär hihi.... men man är ju lite van nu med alla bebisar som skriker =)

Elize

Idag städade jag på Bauhaus bygget i Kalmar. Då fick man se ut såhär:

Hahahahahahahahahahhaaaaaaaa......


baby baby baby

Idag är man TRÖTT.

Kanske ska träffa Jenny snart och lilla Elize. De skulle på 6 månaders kontroll först... shit, 6 månader redan!! Lilla gumman....

Idag blir det flundra till middag som Daniel fiskade upp i helgen..... får väl se om det är gott, har aldrig ätit det innan!

(som ni märker har jag inget vettigt att skriva)

Jag tror bestämt att HÖSTEN är här. Sad but true...

Fika

Idag efter jobbet gick jag och fikade med Hanna, som jag jobbade lite med på DV. Vi har försökt ses i 2 veckor nu, men inte förren idag gick det ihop sig! Ibland känns det som att man knappt har några vänner, men så hör alla av sig på en gång...då blir man glad :) Jag har faktiskt lärt känna många härliga personer i den här lilla staden...  lite skillnad från i början när jag precis flyttat hit och inte kände någon. Känns så mycket bättre nu! Tack för att ni finns... //E

RÖSTA!

Gå in på mixmegapol.se och rösta fram min syssling Jens Loord till vinnare av artistjakten! DO IT!!! Skulle vara så roligt om han vann.

Pinsamt

Idag lyckades jag och min polska jobbarkompis sätta igång brandlarmet på Munksjö...PINSAMT! Vi dammade av alla rör i en korridor...dammade sjukt mycket alltså! Vi fick ha skyddsglasögon och hålla papper framför mun och näsa.... helt plötsligt börjar brandlarmet tjuta! Jag sa på skoj att "det var väl inte vi som lyckades med det här nu"... vi gick ut som alla andra och ställde oss, sen gick vi in igen... vi började damma igen tills det kommer några brandmän och frågar vad vi gör! Jag skämdes ordentligt mycket haha..... de förklarade att vi hade satt igång det, och precis då kom vår arbetsledare...snacka om att man blev mobbad sen =P Jaja, då fick dom nått annat att göra än att spela volleyboll på brandstationen =P hihihi....

LW

- För då sitter man där, liksom... Jag kanske får försöka skaffa mig en hobby, eller något.  //LW

Turnékungen har utsetts av Aftonbladets läsare. Lars Winnerbäck!


Hahaha....



Stilettrace...

Och lite mer

Nu har jag bakat bröd som står på jäsning och gjort pannacotta som står i kylskåpet och sen var jag inne på Willys och köpte lite smågodis förut, så jag ska nog överleva denna ensamma kväll utan problem! :)

Idag har vi köpt bebiskläder! En sak till Liam, en sak till Natalie och 3 saker till Elias! Imorgon är det barndop för Elias, så när vi ändå var igång med bebis-shoppandet passade vi på att köpa till alla nyfödda hehe... det finns ju så mycket man skulle vilja köpa!

Ska vara fotograf på dopet imorgon, blir ju spännande...blir det första barndopet jag går på! Blir himla goda smörgåstårtor efteråt i alla fal hiehiehie.....

Godnatt vänner!

Mera

  • Vi var på Winnerbäck konserten på Skälby! Underbar konsert, verkligen underbar!
  • Förra lördagen åkte vi till stugan med Jonathan och Hannah och lilla Elias! (bilder längre ner!)
  • I torsdags var vi på Uggla konsert i slottsruinen i Borgholm! Kanonkul!! Han är så rolig den lilla krullhåriga mannen...
  • Igår, fredag, var vi ute och åt på Stekhuset i Kalmar med Daniels jobbarkompisar med respektive! Mycket trevligt och mycket gott. Gick och satte oss på Bistro bar och Stadsfesten pågick så det var mycket folk, härligt som attans!
  • I fredags 080808, fick Evve och Petter en liten dotter! Grattis grattis!!!
  • Idag har jag och Annica hjälpt Hannah att göra smörgåstårtor och sen åt vi kräftor hos dom...mmmums! Fast jag äter bara stjärtarna, men dom är goda hihi...

Saturday night

Jag är själv hemma och det är lördag kväll! Inte det roligaste men vad gör man? JO, Man BLOGGAR!!!

Istället för att umgås med lite vänner ikväll valde Daniel att åka och fiska hela natten med Casse... fast då umgås ju han med vänner, men jaa... inte jag!

Men jag ska inte gnälla nu, det fick mig ju att börja skriva lite här igen!

Hänt sen sist:
Daniel fyllde 25 och det var en superlyckad fest!


Schhhhh.....

snart är jag tillbaka!

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0