Da House

Jag ska be Danne ta med kameran ikväll när han åker ut till huset så vi kan ta föreochefter-bilder! För det kommer bli en STOR förändring. Från tattarhus till vårt lantliga drömhus :)

De som har bott i huset innan oss vet inte hur man städar.Yeach! Äckelpäckel alltså... men vi ska ju göra om så pass mycket så vi river förhoppningsvis ut så mycket skit som möjligt och sen ska jag ta tag i städningen ordentligt. Vi börjar på nedervåningen där vi har ett kök, ett vardagsrum, ett sovrum, ett badrum och 2 hallar. När det är klart flyttar vi in (vilket måste ske innan månaden är slut). Sedan tar vi övervåningen där vi har 2 sovrum, en hall, en trappa såklart och stora kattvindar eller vad det hette.

Barnvakter kommande 2 helger är uppskattat!

Hittills har golven i vardagsrummet och sovrummet nere rivits bort, där under dolde sig nämligen vackra underbra älskade trägolv! I love <3
Tapeter till de båda rummen är inköpta.
Ikväll ryker nog golvet i köket och sen vet jag inte vad Danne har tänkt göra härnäst. Eftersom vi ska undvika onödiga konflikter (Danne är sjuklig perfektionist) så har vi bestämt att jag sköter packningen här hemma och har Leia och han tar med lite kompisar ut till huset och sköter arbetet där på vardagskvällarna så hjälps vi åt på helgerna. När vi fixade denna lägenheten var vi inte så glada på varann nämligen så det vill vi undvika!


Kommentarer
Matilda - Nu med Bebis i magen ♥

haha vad roliga ni är! men tur att ni lärt er nått sen förra gången.Tänk emilia att du har ett hus!!! fusk fusk fusk!

2011-03-07 @ 13:12:20
URL: http://ombytlig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0