sol sol strålande sol

Lite kyligt men solen skiner, det får man vara tacksam över =)

Jobbade ett par timmar i morse med. Nu kan jag ett ställe till...har varit där innan och städat men har inte vetat vart allt ligger eller ens vart man ska slänga soporna! De är lite dåliga på att visa runt och informera när man hoppar in som vikarie, men eftersom jag vet att jag ska jobba hela nästa vecka så sa jag bestämt till att "Nu vill jag kunna de här ställena perfekt", så därför fick jag följa med idag också.

Redan onsdag, tiden och livet går så fort... vill inte att det ska gå såhär fort! Eller, kanske fram till augusti hehe.. men seeeen.... alla barn växer ju upp så fort! Längtar jättemycket efter vårt lilla barn. Men jag lovar, snart sitter man här och har en tonåring! Gäller att njuta av varje sekund =)

Alla verkar ha fått deklarationen utom vi? Jag är livrädd för vad det ska stå... förra året fick jag betala in 9000 spänn!!! =( Dumma städbolaget jag hade jobbat för hade betalat in för lite skatt....hela augustilönen jag fick ut gick till den bajsräkningen! Så fick jag leva på sparpengar och när nästa lön kom så hade jag inte mycket att leva på och inget på sparkontot, bläää..... och sen när man hade lite pengar igen så åkte vi ju till Thailand och där gick det ju åt en massa tusenlappar och sen har man ju inte kunnat jobba så mycket pga att jag mått så dåligt så jag har legat efter länge nu, det är verkligen inte roligt. Men nu äntligen har jag en buffert på sparkontot och pengar så jag klarar räkningar och mat. Blir ju inte mycket shopping dock, men man överlever ju!

Pengar är inte roligt. Men nödvändigt...

See you later! //E




Kommentarer
Emelie

Jag har inte fått hem någon. Gick in på nätet och kollade.

2009-03-25 @ 10:21:56
URL: http://enongoglola.blogg.se/
Mikaela

samma här =)

2009-03-25 @ 11:31:03
URL: http://mikaelka.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0