Dagen D




Ultraljudet var en pärs. Jag hade sett fram emot det, men precis innan blev jag skitnervös och började tänka att barnet faktiskt kan ha någon sjukdom eller att något kan vara fel på det. Självklart var det en ny kvinna som inte var så van som skulle sköta den där mojengen och en mer erfaren ultraljudsman satt bakom och kontrollerade. Gick bra först och vi såg ett sött ansikte skymta förbi och en liten hand som vinkade och små ben som rörde sig en massa =) Sen skulle hon hitta en 4rumsbild av hjärtat eller vad det hette, men gick inte, och hon tryckte jättehårt på magen och ner mot bäckenet. Gjorde sååå ont och hon blev irriterad och brydde sig väl inte om att det gjorde ont på mig! Till slut fick den andra ta över och han tryckte med men inte alls lika hårt... så till slut hittade de den där bilden på hjärtat som de ville ha så de kunde lugna oss med att allt var bra! Skönt..... och födseln blev framflyttad några dagar till den 12 augusti.

Nu är kontrakt skrivet på nya lägenheten. 1 juni flyttar vi om inte tanten har hittat någon lgh innan dess, för då flyttar vi ju tidigare förstås =) Men skönt att ha något klart. Nu har vi tagit bilder på vår lgh och jag har satt ut den på blocket! Någon som vill köpa den? =) Hör av er!

//E


Kommentarer
Annelie

Tihi vad roligt o se bebben... Hoppas att ni säljer lägenheten snart, såg precis annonsen... Kramis

2009-03-02 @ 21:22:36
Mikaela

ååå så sött...svårt att förstå att en sådan liten finns i magen =)

2009-03-02 @ 21:55:29
Matilda

ojojojoj det är ju verkligen en liten bäbis i din mage!! häftigt! Grattis igen nu är det verkligen verklighet ju!.. oj ojoj

2009-03-03 @ 13:11:47
URL: http://ombytlig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elmilia

Vardagsliv,renovering och familjen!

RSS 2.0